reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hahaha koniecznie [emoji23][emoji23][emoji23] patrz niżej [emoji23][emoji23][emoji23]
1501527537-aaaaaa.jpeg

Nasz program leci [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hle hle hle ladna porcyjka[emoji23][emoji23][emoji23]ale bobosexy wszystko spala[emoji14][emoji14][emoji14]ja zapauzowalam bo robilam M obiad i jeszcze nie obejrzalam ,nie wiem czy jutro na tvn player nie obejrze[emoji16]
Ps spoznione smacznego[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki goscie pojechali, ja jestem luzniejsza, ale mam troszke zajec w domku, bo mi zostal ostatni tydzień urlopu :(
Dziękuję za Wasze rady odnosnie dodawania zdjęć, juz wiem jak sie dodaje, ale jak bym nie przycinala ciągle wyskakuje mi, ze za duży rozmiar.eh...
@Marika92 ja tez mysle, ze jesli organizm będzie gotowy to sie uda. U mnie po poznym poronieniu przez kilka cykli nie bylo owulacji, tylko tworzyly sie torbiele. Na szczęście samo sie unormowalo. Kazdy organizm jest inny. Ty juz swoje przeszlas, teraz musi zaświecic sloneczko. Również trzymam kciuki za dwie kreseczki.:-) :)
@Funia90 kochana. Myślę, ze twojej kilogramy, to raczej zatrzymana w organizmie woda. Zwłaszcza przy takich upalach, organizm lubi zatrzymac wode. Poza tym jestes chudzinka i mozesz przybrac w ciazy wiecej, no moze nie 30 kilo, bo pozniej bedzie ciężej zrzucić i moga sie porobic rozstępy, ale mysle, ze przytyjesz w normie, zobaczysz. Zresztą co tam rozstępy, najwazniejszy dzidziuś.:-D
@hona cieszę sie, ze urlop sie udal.:-) :)
@mamcia2014 wypoczywaj kochana, len sie i nic nie rob.:p
@roki_1991 zycze owocnego urlopu;)
[USER=170734]@roxie123
spodobal mi sie ten boboseksik:D. Nie zaluj sobie, a co...
Ja w tym miesiącu bylam niewyzyta:Daz maz sie zdziwił:p. Ciągle mi było malo.:pciekawe co z tego bedzie, ale jestem pozytywnie nastawiona w tym miesiacu.
@nafoczka spokojnego powrotu do pracy.:-) :) dasz rade, a jak beda pyskowac to dokop im:p:D[/USER]

Ostatnia edycja:
@nafoczka jak jakieś niedobre człowieki będą Ci dokuczac , to pisz tutaj przyjdziemy im nakopać o :)
Roxie ty to chyba bylabys pierwsza :D
Roxie a bobo sexy mają być takie żeby do mnie było słychać! :D

@Funia90 fajnie z tymi 5dkg napisałaś :D

@Marika92 witaj ponownie i trzymam kciuki &&&

@mamcia2014 @roki_1991 wypoczywajcie :)

PS nie pisać jutro za dużo żebym wieczorem ogarnęła :p a te co są "wiecznie" głodne ponownie zapraszam na temat o jedzeniu :D

@Funia90 spóźnione dziekuje [emoji4] spale wszystko na tym upale [emoji4]
@nafoczka oczywiście że pierwsza [emoji3] 3 maj się tam [emoji4]napisz po

A ja już czekam w kolejce do doktorki :/ nie daje sobie rady z tym moim gardłem tak mnie piecze a nic nie pomaga ... I katar się pojawia a nie chce się rozchorowac akurat teraz. Dziś 12dc powoli brać by się do roboty hehe stwierdziłam że później zaczniemy bo coś ta moja ow jest później a cykle 29-30 dni teraz. Zrobiłam już 2 km rowerem bo M ma auto ... 0 kondycji mówię Wam [emoji23][emoji23][emoji23] a jeszcze w drugą stronę xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja, z samego rana :D
Wczoraj byliśmy tak zmęczeni, że o 20.30 już spalam jak dziecko. Tak więc dzisiaj trzeba nadrobić wczorajszy stracony dzień :D
Dzisiaj całe niebo jest zachmurzone , ale i tak pójdziemy sobie posiedzieć na plaży :)
Życzę Wam miłego dnia, będę Was czytać na bieżąco :)

reklama
@Funia90, spoko, nie męczysz, robiłam badania na autoprzeciwciała (sporo tego było), pod kątem zespołu antyfosfolipidowego, przeciwciała chorób zakaźnych, kariotyp, hormony płciowe i tarczycowe aż do bólu. Robiłam też posiewy, wymazy na obecność bakterii. Męża też przebadałam w pełnym zakresie. Może coś i pominęłam, ale lekarz bardzo dokładnie je przeanalizował i powiedział, że poza tym progesteronem nic tam nie ma do podciągnięcia i wyprostowania, ale to dopiero jak zajdę. Dostałam też receptę i nakaz trzymania w pogotowiu duphastonu, clexane i encortonu i brania ich jak tylko test wskaże ciążę lub nawet spóźnia się okres a test jest negatywny. Jak zajdę, mam od razu przyjść i dostanę resztę leków i zwolnienie. Ja mu wierzę, jest z polecenia, sprawdzony, bardzo pomógł wielu parom, ma dobre opinie, fakt, że drogo te wizyty wychodzą, ale w przychodni NFZ niestety nie ma dobrego lekarza. Powiedział też, żebym przemyślała in vitro.

@nafoczka dzięki za dodanie. Powodzenia w pracy.

O kurczę, wiedziałam, że jak wezmę się za odgruzowanie domu to później nie nadrobię. Wymiękam. :baffled: Szalone.

Później coś napiszę, ale to będzie długo, na razie nie mam czasu na tym urlopie. :wink:

Do góry