reklama
Ja ostatnim razem nie mialam zadnych znakow jak bylo zle a tez ciagle papier sprawdzalam [emoji52]@roxie123 dziś 34dc. Moje cykle są 32-33 dniowe. Powiem Ci, że stres jest okropny w każdej sytuacji a już w naszej to wręcz zabójczy. Ja niby staram się na luzie podejść do tego ale jednak to moja 4 ciąża i trochę się stresuję i ciągle w majtki zaglądam. No masakra.
Moze lepiej o tym jak najmniej myslec i zajac sie czyms, choc to mega trudne
roxie123
Fanka BB :)
Powiem Wam , że ja też w tamtej ciąży chodziłam i patrzyłam w majtki i wypatrzylam... w pierwszej nie patrzyłam i nawet plamienia nie było i tak do zabiegu . Teraz patrze w majtki czy są jakieś brudy chociaż a tu nic czysto ;/ także zawsze pod górkę
@Olasec wiem , każda kolejna ciąża to milion mysli co to będzie teraz... musisz wierzyć że się uda
@Olasec wiem , każda kolejna ciąża to milion mysli co to będzie teraz... musisz wierzyć że się uda
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Widzicie, ja 10 tc i tez w majty patrze chociaż nigdy nie plamiłam..
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
@...Margotka9022... bo to normalne...po prostu nasza psychika strach i cała reszta ma na to wpływ .
Przestaniesz zaglądać jak będzie coraz więcej tygodni dzidzia będzie kopać i wg
Przestaniesz zaglądać jak będzie coraz więcej tygodni dzidzia będzie kopać i wg
roxie123
Roxie, a niech to kurze pióra. A temperaturę mierzysz?
Nie ...przestałam mierzyć . Chce już ten okres...jakby była zdrowa ciąża to by się już pokazała , tak wole nie wiedzieć ;/
roxie123
Ja robię porządek w pokoju , wyprałam firanke poprasowałam i zmieniłam lol w takim pokoiku to za ciasno dla nas więc i ciągle sprzątać trzeba później chyba jedziemy po sofy ...fajne znalazłam w BRW kolekcja cupido bez funkcji spania ma któraś ? ja biorę zestaw tapczan sofa i fotel podekscytowana jestem , super etap teraz urządzanie tylko wór pieniędzy trzeba ... także no xD
Jutro jadę na chrzest do kuzyna ... miałyśmy razem z kuzynką rodzić no ale mi nie wyszło ;/ robię za fotografa oczywiście reportażyk mały troche mi szkoda wiadomo , bo mój Aniołek tam na górze urzęduje i jak trzymam małego na rękach to ciągle myślę o moim dzieciątku i łezka się zakręci , ale dziękuję Bogu ,że jej udało się szczęśliwie donosić , bo też miała nieciekawie .
Także jutro u rodzinki zostajemy na noc to pogrilujemy , a w niedziele mój M na jakiś pokaz "driftów" < nie wiem jak to napisać > jedzie z wujkiem moim , niech się chłop rozerwie troche bo za chwile znowu będę go ściskać nogami ogólnie Wam powiem ,że mimo tej całej głupiej sytuacji mam dobry nastrój ... i jakoś ciągle mi się wydaje ,że dopiero zaciążę we wrześniu ... no niech przylezie ta @ w końcu to uznam to za sukces i zaczne nowy cykl
Buziaczki wszystkim brzusiom :*
Przytulam wszystkie staraczki :*
Jutro jadę na chrzest do kuzyna ... miałyśmy razem z kuzynką rodzić no ale mi nie wyszło ;/ robię za fotografa oczywiście reportażyk mały troche mi szkoda wiadomo , bo mój Aniołek tam na górze urzęduje i jak trzymam małego na rękach to ciągle myślę o moim dzieciątku i łezka się zakręci , ale dziękuję Bogu ,że jej udało się szczęśliwie donosić , bo też miała nieciekawie .
Także jutro u rodzinki zostajemy na noc to pogrilujemy , a w niedziele mój M na jakiś pokaz "driftów" < nie wiem jak to napisać > jedzie z wujkiem moim , niech się chłop rozerwie troche bo za chwile znowu będę go ściskać nogami ogólnie Wam powiem ,że mimo tej całej głupiej sytuacji mam dobry nastrój ... i jakoś ciągle mi się wydaje ,że dopiero zaciążę we wrześniu ... no niech przylezie ta @ w końcu to uznam to za sukces i zaczne nowy cykl
Buziaczki wszystkim brzusiom :*
Przytulam wszystkie staraczki :*
Funia90
Ja non stop patrze w majty[emoji4]a sluzu mam mnostwo:/ i ciagle mnie straszy:/
@Calineczka24 ty tez jestes ze slaska ,dobrze kojarze?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Calineczka24 ty tez jestes ze slaska ,dobrze kojarze?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Ja mam w domku już 8 latkę, więc pierwsza ciąża przebiegła książkowo z wszystkimi objawami (mdłości 24 godz na dobę ) więc druga ciąża była zaskoczeniem że tak się potoczyło Strach zawsze będzie ale trzeba wierzyć że się uda U mnie teraz remoncik w domu więc może lepiej że w tym cyklu sie nie udało ale następny przed nami
@roxie123 trzymam kciuki żeby się udało puki @ nie ma zawsze jest nadzieja
@Funia90 a Ty mieszkasz na śląsku?
@roxie123 trzymam kciuki żeby się udało puki @ nie ma zawsze jest nadzieja
@Funia90 a Ty mieszkasz na śląsku?