reklama
Katarina91
Fanka BB :)
Dziewczyny melduje sie po wizycie wszystko jest Ok, wg usg 7t4d zarodek ma 1.29 cm serduszko bije [emoji173]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
@Katarina91 no to pięknie cieszę się !!! :** kiedy kolejna wizyta ?
@roki_1991 to moze leki pomogą bądź dobrej myśli
@olga_d skoro beta rośnie to dobrze
Mnie położyło mam straszne ciągnięcie z lewej strony , że az utykałam normalnie tak jakby mi ktos pachwine naciągał jak gume do żucia , tak bardzo bym chciała żeby to było to ... bo do@ jeszcze troche jest , < oby wcale nie przyszła > dajcie mi dobre fluidki :** przyjmuję wszystko ! tyle tutaj nowych fasolek , że też chce ;p
@roki_1991 to moze leki pomogą bądź dobrej myśli
@olga_d skoro beta rośnie to dobrze
Mnie położyło mam straszne ciągnięcie z lewej strony , że az utykałam normalnie tak jakby mi ktos pachwine naciągał jak gume do żucia , tak bardzo bym chciała żeby to było to ... bo do@ jeszcze troche jest , < oby wcale nie przyszła > dajcie mi dobre fluidki :** przyjmuję wszystko ! tyle tutaj nowych fasolek , że też chce ;p
Byłam dziś u gin na nfz chciałam skierowanie na badanie genetyczne. A wizyta zupełnie inaczej się potoczyła.
Pani doktor taka młoda bardzo fajna babka. Zbadała mnie. Torbiel czynnościowa 7 cm!! Owulacji nie było w tym miesiącu.
Mam brać dupka przez 10 dni potem przyjdzie @. Bedzie bardziej obfita i może towarzyszyć ból mam się wtedy zgłosić do szpitala. Bo ta torbiel może się skręcić.
Mam powtórzyć tsh prolaktyne ft4 ft3. Za tydzień przyjść pokazać wyniki.
Narazie sobie staranie odpuścić i zrobimy diagnostykę. Zespół antyfosfolipidowy. Później histeroskopia. Powiedziała że mnie poprowadzi tak aby ta ciaze utrzymać. Jeśli zajde w ciaze to zabezpieczy lekami.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Pani doktor taka młoda bardzo fajna babka. Zbadała mnie. Torbiel czynnościowa 7 cm!! Owulacji nie było w tym miesiącu.
Mam brać dupka przez 10 dni potem przyjdzie @. Bedzie bardziej obfita i może towarzyszyć ból mam się wtedy zgłosić do szpitala. Bo ta torbiel może się skręcić.
Mam powtórzyć tsh prolaktyne ft4 ft3. Za tydzień przyjść pokazać wyniki.
Narazie sobie staranie odpuścić i zrobimy diagnostykę. Zespół antyfosfolipidowy. Później histeroskopia. Powiedziała że mnie poprowadzi tak aby ta ciaze utrzymać. Jeśli zajde w ciaze to zabezpieczy lekami.
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Katarina cudownie!!!Dziewczyny melduje sie po wizycie wszystko jest Ok, wg usg 7t4d zarodek ma 1.29 cm serduszko bije [emoji173]
Ja serduszko liczę usłyszeć z początkiem lipca [emoji173]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję ale trochę się zdenerwowałam@mfifi04 o proszę to znajda przypadkowa ! dobrze że poszłaś , ale w sumie z tego wszystkiego dobrze , że ktoś się Tobą zajął . Teraz dostaniesz odpowiednie badania i leki :* i będzie dobrze
reklama