reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@MisiaMonisia zdrowka zycze dla Nikosia,tak jak dziewczyny mowia ,moze to wirusowka,teraz mnostwo ludzi choruje.
Mam nadzieje,ze bedzie dobrze i nie bedziecie musieli tam wracac[emoji4]

@Zaaaneta kciuki za wizyte[emoji4]

@roxie123 jest trudniej ,bo jest wiekszy strach co by bylo gdyby....bo to juz nie byloby takie proste.
I nikt nie wmowilby trzeciego przypadku.
Jedz do domku i naciesz nim oczy[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja za chwilkę jadę z mężem na cmentarz..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia kochana trzymaj sie pamietaj ze aniolki sa najblizej Boga tak mi powiedzial dominikanin zeby sue za niego nie modlic tylko do niego bo nienaridzone dzieci sa najczystsze i na obrazach zawsze przy Bogu sa aniolki to wlasnue nasze dzieci:* ze on bedzie sie wstawial do Bozi za nas i nami opiekowal :* i pomysl ze masz juz malenstwo pod sercem ktore Cie juz kocha :) ciekawe czy mnie tez powiadomia :/
Ja odlozylam leki na jelito bo przeszla biegunka i od piatku mecze mezusia :) a wczoraj chyba mialam owulacje wczesniejsza bo bolalo w kewym jajniku trzymajcie kciuki 25 czerwca :)
Funia powidzenia na wizycie :) roxie trzymam kciuki witch gratuluje coreczce :) misiamonisia moj synus tez mial 2 tyg wirusowke przeszlo bedzie dobrze nie martw sie :)

@Funia90 i @Zaaaneta życzę udanych wizyt :tak:
Ja też mam dziś wizytę o lekarza na 15:50 ale pojadę wcześniej i zahaczę jeszcze o bibliotekę :)

Dziewczyny dajcie znać co i jak po wizycie :)
Wierzę w to, że wszystko będzie dobrze :tak:
Funia90 u Ciebie już krwiaka nie będzie i usłyszysz łubu dubu :)
Zaaaneta Ty również usłyszysz dziś serduszko maleństwa :)

@...Margotka9022... pamiętaj, że jesteśmy z Tobą .

Co dzisiaj gotujecie dziewczynki?
Ja wstawiłam rosół :)

@Calineczka24 to trzymam kciuki za wizyte[emoji4]ktory tc u Ciebie?
Ja nic nie gotuje bo z lozka nie wychodze,a po tym czym karmi mnie M boje sie na wage wejsc [emoji22]

@Nusia123 trzymam kciuki za zafasolkowanie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry