reklama
Katarina91
Fanka BB :)
Margotka to można powiedzieć, ze będziemy prawie w tym samym czasie testować. Trzymam kciuki zeby sie udało! Margotka a masz brać luteinę albo Duphaston jeśli sie uda?
Roki_1991 ja po zabiegu miałam dobrych kilka krwawienie, pozniej plamienie tak do dwóch tygodni po zabiegu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Roki_1991 ja po zabiegu miałam dobrych kilka krwawienie, pozniej plamienie tak do dwóch tygodni po zabiegu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
@roki _1991 skoro jest krwawienie to dobrze. Macica musi się oczyścić. Tak samo pierwsza miesiączka po zabiegu powinna być bardziej obfita. To lepiej niż po prostu plamienie.
@Katarina91 dowiem się najpewniej jutro na wizycie. Moja lekarka powiedziała ze jeśli mam poronic to poronie i przy luteinie. Mam w domu 18 tabletek dopochwowych i sądzę że po zbadaniu wyniku progesteronu dopiero oceni czy w razie ciąży brać czy nie. Z Julka nie brałam niczego i wszystko było dobrze.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Katarina91 dowiem się najpewniej jutro na wizycie. Moja lekarka powiedziała ze jeśli mam poronic to poronie i przy luteinie. Mam w domu 18 tabletek dopochwowych i sądzę że po zbadaniu wyniku progesteronu dopiero oceni czy w razie ciąży brać czy nie. Z Julka nie brałam niczego i wszystko było dobrze.
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Roki, ja krwawilam 11 dni plus 3 takie podplamianie. Okresu miałam w ogóle nie dostać przez torbiel a dostałam w 31 dniu po zabiegu. Niczego nie przyspieszysz ale czasami może być lepiej niż sugerowano. Teraz odpoczywaj, jedz dużo witamin, czekoladę. Silny organizm szybciej się ogarnie.Wiem że to może trwać nawet 3 tygodnie w sumie. Chciałabym już fizycznie wrócić do normalności, bo mam wrażenie że wtedy będzie mi też łatwiej psychicznie, wiedząc że ze mną jest okej
M2b
Fanka BB :)
Mi było właśnie łatwiej jak już przestalam krwawic bo to krwawienie mi tylko przypominało o wszystkim. Wtedy też wróciłam do pracy. A miesiączki po poronieniu nie miałam bardziej obfitej. Ale ja nie miałam zabiegu. Za 3 tyg mam wizytę i sprawdzę czy wszystko w porządku.Wiem że to może trwać nawet 3 tygodnie w sumie. Chciałabym już fizycznie wrócić do normalności, bo mam wrażenie że wtedy będzie mi też łatwiej psychicznie, wiedząc że ze mną jest okej
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem juz 22 dni po poronieniu i tez bym już chciała dostać okres i zacząć starania. Zapas wiesiołka juz mam i kupiłam nowy termometr. Gdyby tylko pozbyć się tego strachu
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiłam owulacyjny Mictolife ale na Allegro za mniej niż 20 zł z przesyłka [emoji3]Ewelyn jaki kupiłaś termometr, taki owulacyjny czy zwykły elektroniczny?
Jutro idę do apteki po magnez i kwas foliowy co by tu jeszcze zakupić przed ciążą?
Ja biorę jeszcze selen i cynk
reklama
U mnie też przed skokiem był spadek i sru w górę a od ok 14dpo spadek. Jeśli chcecie to na drugim wspomnianym wątku zamieściłam link do moich wykresów razem z ciążowym testy niezbyt mi wychodzily ale przyznaję rację ze to niepotrzebnie nakreca psychike