hajmal
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego wypoczynkuDokladnie dziewczyny musimy byc silne i tyle[emoji4]
@roxie zbadaj progesteron ,choc widzisz u mnie byl tak niski ,ze niby mialo owu nie byc a wtedy zaszlam[emoji4]
Wlasnie na lotnisko jedziemy ,takze nie wiem czy sie bede odzywac bo to zalezy czy bedzie internet[emoji4]
Tazke w razie czego najpozniej wroce tu za tydzien[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam chyba dość podobnie. Ze 2 dni wyglądalo jak końcówka okresu a później przez tydzień albo więcej taka brązowe plamki.Kurcze, zaczynam się denerwować... Od zabiegu minęły 4 dni, w ogóle nie krwawie, jest tylko taka wydzielina jak zawsze miałam na sam koniec okresu. Ale teraz mam wrażenie że jest taka ciemnożółta, może delikatnie brązowa, ale wydaje mi się że czuję jakiś lekki nieprzyjemny zapach... Moja ginekolog jak na złość jest na urlopie i nie wiem czy jechać jutro do tego szpitala gdzie mi to robili czy poczekać może do czwartku jak się rozwinie sytuacja. Dodam że nie mam przy tym żadnych dolegliwości, nic mnie nie boli, nie mam gorączki ani nic....
Gdy jest nieprzyjemny zapach to podobno zły znakKurcze, zaczynam się denerwować... Od zabiegu minęły 4 dni, w ogóle nie krwawie, jest tylko taka wydzielina jak zawsze miałam na sam koniec okresu. Ale teraz mam wrażenie że jest taka ciemnożółta, może delikatnie brązowa, ale wydaje mi się że czuję jakiś lekki nieprzyjemny zapach... Moja ginekolog jak na złość jest na urlopie i nie wiem czy jechać jutro do tego szpitala gdzie mi to robili czy poczekać może do czwartku jak się rozwinie sytuacja. Dodam że nie mam przy tym żadnych dolegliwości, nic mnie nie boli, nie mam gorączki ani nic....