reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@funia26 dokładnie tak jest , kilka dni ok za chwilę znowu to samo
Do czwartku blisko i daleko , ale wytrzymam :D zdziwiłam się @ mi się już skończyła miałam tylko 5 dni i to tak delikatnie a wcześniej zawsze po 7 i to tak solidnie , także organizm mi się pozmieniał na plus cykle 29dni więc książkowo :)
@nafoczka Kochana nasza najlepsze życzonka :* samych pogodnych dni bez zmartwień :* zdrówka i zadowolenia z mężusia oraz dzieciątek :* buziaki :*

Miałam taki super optymistyczny nastrój którym starałam się Was zarazac i myślałam że nic go nie zniszczy a tu dziś do pracy wróciła dziewczyna z macierzyńskiego i znów łapie doła.. ogólnie u mnie w najbliższym otoczeniu jest bardzo mało dziewczyn (typowo męskie korpo) w tym prawie połowa czyli całe 3 osoby na macierzyńskim. Ehh no nic musze się jakoś trzymać byle do długiego weekendu

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@paula.w ja zaczynam się przyzwyczajać tak stopniowo , nie unikniemy tego niestety ... do okoła jest wielkie baby boom ;/ myśl o kolejnej ciąży ...ja sobie ciągle powtarzam ,że jeszcze trochę i też będę miała brzuszek i wg ...mimo ,że negatywne mysli same przychodza ale trzeba z nimi walczyć jakoś ...

Cały przyszły tydzień jestem na urlopie wiec myślę że się odstresuje odpowiednio :) dziś jeszcze udało mi się umówić na wizytę do endokrynologa żeby mi dał skierowanie na badanie tsh i jutro zrobię jeszcze dodatkowo morfologie.

@paula.w urlop jak najbardziej :) robiłaś tsh już wcześniej ? zrób moze dodatkowo odczynniki ft3 ft4 , i anty tpo i anty tg
Robiłam w czasie ciąży a właściwe juz pod koniec wszystkie te o ktorych pisalas i było ok. Robili mi też w szpitalu tsh i tez było dobrze. Ogólnie jestem od listopada na najniższej dawce eutyroxu czyli 25. W czasie ciąży brałam podwójna dawkę bo tak mi właśnie ten lekarz polecił.

reklama
@nafoczka wnioskuje ,ze dzis twoje swieto[emoji5]
Wiec kochana wszystkiego najlepszego,zdrowka,szczescia i duzoooo milosci [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]caluski

@Roxie mega sie to wszystko zmienia po poronieniach.
Mi skrocily sie cykle,z 28/29 dniowych na 26 a jakbym lutki nie brala to nie wiem co by bylo[emoji15]
Dzis przyszla @,cykl mial 26 dni.
W ogole to nie wiem jak ja powiem doktorkowi dzis ,ze zwiekszylam ta luteine,przyznawac sie ?chyba musze,bo mimo wiekszej dawki plamilam wiec moze da cos innego[emoji20]

@Paula skad ja znam to uczucie,jak dla mnie caly swiat jest w ciazy tylko nie ja[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry