Nusia123
Fanka BB :)
Moze to blokada psychiczna za bardzo chcesz? Postaraj sie zajac czyms nawet wiosenne porzsdki wyluzowac i pojdzieJa kochana czekałam 3 msc a od stycznia staramy się i nic z tego: (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze to blokada psychiczna za bardzo chcesz? Postaraj sie zajac czyms nawet wiosenne porzsdki wyluzowac i pojdzieJa kochana czekałam 3 msc a od stycznia staramy się i nic z tego: (
Robiłam w czasie ciąży a właściwe juz pod koniec wszystkie te o ktorych pisalas i było ok. Robili mi też w szpitalu tsh i tez było dobrze. Ogólnie jestem od listopada na najniższej dawce eutyroxu czyli 25. W czasie ciąży brałam podwójna dawkę bo tak mi właśnie ten lekarz polecił.@paula.w urlop jak najbardziej robiłaś tsh już wcześniej ? zrób moze dodatkowo odczynniki ft3 ft4 , i anty tpo i anty tg