D
Deleted member 170039
Gość
Nie przyjdzie do mnie optymizm, juz zawsze bede sie denerwowac w tej sprawie. Z kazda ciaza bedzie stres chyba ze masz mocna psychike i bedziesz to olewac co bedzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciąże zachodze od razu można powiedzieć za pierwszym razemNie przyjdzie do mnie optymizm, juz zawsze bede sie denerwowac w tej sprawie. Z kazda ciaza bedzie stres chyba ze masz mocna psychike i bedziesz to olewac co bedzie.
@86jowita witaj Jest u nas na wątku dziewczyna @gloria, która zaszła w ciążę mając jeden jajowòd i ma śliczną córeczkę Marcysie
Dziewczyny nie kłócić mi się tu! Każda z nas może mieć gorszy dzień i czarne myśli, może też się komuś wymsknąć jakieś słowo za dużo, ale pamiętajcie jesteśmy tu po to żeby się wspierać i wymieniać doświadczeniami. @zosiak jesteś teraz rozgoryczona całą sytuacją i pobytem w szpitalu, ale z czasem podejdziesz do tematu na chłodno, poukladasz sobie wszystko i podejmiesz decyzję.
@alza co u Ciebie? Trzymasz się jakoś?@katherinne jak sytuacja? Musisz być silna kochana, pamiętaj że jesteśmy z Tobą.
Jacpodjelam decyzje narazie odpuszczam z dzieckiem. Ale bede Was sledzic i mam nadzieje ze w koncu sie ktorejs powiedzie.@86jowita witaj Jest u nas na wątku dziewczyna @gloria, która zaszła w ciążę mając jeden jajowòd i ma śliczną córeczkę Marcysie
Dziewczyny nie kłócić mi się tu! Każda z nas może mieć gorszy dzień i czarne myśli, może też się komuś wymsknąć jakieś słowo za dużo, ale pamiętajcie jesteśmy tu po to żeby się wspierać i wymieniać doświadczeniami. @zosiak jesteś teraz rozgoryczona całą sytuacją i pobytem w szpitalu, ale z czasem podejdziesz do tematu na chłodno, poukladasz sobie wszystko i podejmiesz decyzję.
@alza co u Ciebie? Trzymasz się jakoś?@katherinne jak sytuacja? Musisz być silna kochana, pamiętaj że jesteśmy z Tobą.