reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zaaneta 9dpo to jeszcze zarodek mógł sobie wędrować jajowodem do macicy. Nie chcę Cię zniechęcać, ale temperatura, o której piszesz też o ciąży nie świadczy. W dodatku powinnaś ją mierzyć zawsze o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka.
Kath Ilość wód się nie poprawiła, ale chyba też ich ilość się nie zmniejszyła? Mam nadzieję, że jeszcze pobędziecie trochę w dwupaku!

reklama
Dopiero w pon będę w miejscowości gdzie mogę zrobić betę... jutro rano zrobię test jak@ nie przyjdZie bo zawsze rano o 5 przybywala hehe.:cool2:
Dziś mam straszny dZień, pieką mnie piersi także albo na@ albo lekarz nic nie widział bo za wcześnie... myślisz Calineczka ze 9dpo mógł jeszcze nie widZieć?
A tobie radzę jak masz dość blisko, zrobić betę jak nie chce z tobą jechać to jedz sama hehe ;-) ;)

Nie chcę podważać opinii lekarza, ale ciąża rządzi się swoimi prawami. Nie jedną historię słyszałam a jak się później okazywało, że kobieta w ciąży była.
Nie chodzi o to, że nie chce ze mną jechać tylko zapewne boi się, że może się stać tak jak się stało ostatnim razem :(
U mnie testy poprzedniej ciąży nie wskazały, dopiero beta i usg dopochwowe.
Także różnie to bywa.

Kat trzymam kciuki &&&&& Trzymajcie się w dwupaku jeszcze z 5 tygodni &&&&&

Ja przytyłam z Olkiem 9-11 kg, ze Stasiem 13. Po urodzeniu Olka na drugi dzień miałam -11 kg, ciągle chodziłam głodna, nie miałam na nic siły a powrót do mojej wagi sprzed ciąży (chciałam przytyć 3 kg) zajął mi rok! W moim przypadku 12 kg to minimum, żeby po porodzie dobrze się czuć.

Calineczka jak wytrzymam hehe, mąż mnie jeszcze namawia żebym go zrobiła jutro:-D hmm szczerze mówiąc to ma poniekąd rację, mój mąż też się boi ze znowu będę przezywala bo facet to jednak inaczej przyjmuje, wszystko dusza w sobie a my babeczki musimy się nagadac milion argumentow,skarg i zażaleń hehe no ale takie już jeatesmy. Powiem ci tak co ma być to będzie prawda, niby bardzo chcemy już w tym cyklu, ale jak się nie uda to i tak musimy próbować dalej, dużo jest takich mam co czekały ale się doczekaly;-) ;)damy radę Calineczka :-p nadZiei nikt nam nie może odebrać a ja będę ja miała dopóki nie dostanę@ :growl::growl: jeżeli ma ci to pomoc to zrób bete:cool2:

Calineczka jak wytrzymam hehe, mąż mnie jeszcze namawia żebym go zrobiła jutro:-D hmm szczerze mówiąc to ma poniekąd rację, mój mąż też się boi ze znowu będę przezywala bo facet to jednak inaczej przyjmuje, wszystko dusza w sobie a my babeczki musimy się nagadac milion argumentow,skarg i zażaleń hehe no ale takie już jeatesmy. Powiem ci tak co ma być to będzie prawda, niby bardzo chcemy już w tym cyklu, ale jak się nie uda to i tak musimy próbować dalej, dużo jest takich mam co czekały ale się doczekaly;-) ;)damy radę Calineczka :-p nadZiei nikt nam nie może odebrać a ja będę ja miała dopóki nie dostanę@ :growl::growl: jeżeli ma ci to pomoc to zrób bete:cool2:

Oczywiście, nadzieja umiera ostatnia :)
Jeżeli postanowicie z mężem, żeby zrobić test to go zrób ;)
Tak jak Ci mówiłam, że na każdą z Nas przyjdzie pora :tak: musimy się tylko uzbroić w cierpliwość ;)

reklama
Zaaaneta a ten ginekolog to jakiś sprawdzony z polecenia czy poszłaś do niego bo akurat miał wolny termin?
Takie nakręcanie samej siebie jest chyba najgorsze. Nie martw się nie jesteś sama bo ja też się nakręcam. Mój mąż udaje twardego, ale wiem, że w sobie to ma pewnie bombę niepewności i też by chciał wiedzieć co i jak. Nie chce, żebym ja się nakręcała bo widział jak bardzo byłam szczęśliwa w pierwszej ciąży. Wie jak ciężko było mi się pogodzić ze stratą, jemu oczywiście również. Nie potrafiliśmy oboje się z tym pogodzić.

Do góry