Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Kitki Twoj toż to Pudzian ja mam bardzo maly brzuch. Wiec duzy synek nie bedzie. Odetchne jak juz bedzie ze mna po porodzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Funia26 a może poczekaj? Zobacz mnie udało się po 6 miesiącach... Wiem że każde czekanie jest denerwujące, ale może spróbuj jeszcze jeden dwa cykle? Oczywiście decyzja jest Twoja i M . :-* mocno trzymam za Ciebie kciuki :-*Dziewczyny dziekuje za odpowiedz
Narazie nie wykupilam tego clo i jeszcze sie nad tym zastanowie,bo w sumie tj 3 cykl starn wiec moze nie ma sensu tak od razu sie faszerowac tabletkami
Nie wiem jakbym to znosila ,ale kiedys jak bralam anty to strasznie tylam,glowa mnie bolala i ogolnie zle sie czulam wiec nie lubie takich rzeczy .
Tak ,Agatush wlasnie na 95%zamierzam poczekac,nie chce sie stymulowac tabletakami ,wtedy zaszlam bez problemu,teraz troche dluzej ,ale jeszcze mam czas,poza tym moje pecherzyki rosna,wczoraj mialam 24mm a przed chwila test owu pozytywny wiec owu raczej jest,tak jak i w zwazlych cyklachFunia26 a może poczekaj? Zobacz mnie udało się po 6 miesiącach... Wiem że każde czekanie jest denerwujące, ale może spróbuj jeszcze jeden dwa cykle? Oczywiście decyzja jest Twoja i M . :-* mocno trzymam za Ciebie kciuki :-*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego Kochana!!!!!Tak ,Agatush wlasnie na 95%zamierzam poczekac,nie chce sie stymulowac tabletakami ,wtedy zaszlam bez problemu,teraz troche dluzej ,ale jeszcze mam czas,poza tym moje pecherzyki rosna,wczoraj mialam 24mm a przed chwila test owu pozytywny wiec owu raczej jest,tak jak i w zwazlych cyklach
Nie bede panikowac poczekam jescze tak do kwietnia z taka stymulacja jak cos
Dzis zrobilam progestron ,estradiol,prolaktyne i tsh ,moze tam gdzies jest jakis problem i od jutra (15dc) mam lutenie pod jezyk ze wzgledu na plamienia przed okresem,moze to pomoze.
Dzis mam urodziny i w prezencie dostalam pozytyw na tescie owu a juz przekreslilam calkiem ten cykl
A za Cibie ogromnie trzymam kciuki