reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gloria ja mam to samo, bardzo mi brakuje wyjścia do ludzi. Już nie wspomnę o fryzjerze czy paznokciach. Moją jedyną rozrywką są zakupy w spożywczaku jak jestem na spacerze z Alą. Czasem jak Ala ma dobry dzień i nie płacze uda mi się wyjść do galerii aby jej coś kupić bo z wszystkiego mi wyrosła. Nosi już 62 :)
P za bardzo Alą się nie zajmuje, jak tylko zaczyna mu marudzić to mi ją oddaje "bo ona chce do mamy".
Biedna Marcysia, dobrze że po kropelkach jej przeszło, wiem jak Alę potrafi kolka wymęczyć. Na szczęście po kropelkach i zmianie mleka jest u nas o wiele lepiej. Tylko ją spina i przy tym marudzi, nie ma już godzinnego płaczu.
Nie mogę się doczekać wiosny, Ala będzie większa włożę ją w nosidełko i wybywamy z domu :D

Dziewczyny dziekuje za odpowiedz:)
Narazie nie wykupilam tego clo i jeszcze sie nad tym zastanowie,bo w sumie tj 3 cykl starn wiec moze nie ma sensu tak od razu sie faszerowac tabletkami
Nie wiem jakbym to znosila ,ale kiedys jak bralam anty to strasznie tylam,glowa mnie bolala i ogolnie zle sie czulam wiec nie lubie takich rzeczy .:)

Dziewczyny dziekuje za odpowiedz:)
Narazie nie wykupilam tego clo i jeszcze sie nad tym zastanowie,bo w sumie tj 3 cykl starn wiec moze nie ma sensu tak od razu sie faszerowac tabletkami
Nie wiem jakbym to znosila ,ale kiedys jak bralam anty to strasznie tylam,glowa mnie bolala i ogolnie zle sie czulam wiec nie lubie takich rzeczy .:)
Funia26 a może poczekaj? Zobacz mnie udało się po 6 miesiącach... Wiem że każde czekanie jest denerwujące, ale może spróbuj jeszcze jeden dwa cykle? Oczywiście decyzja jest Twoja i M . :-* mocno trzymam za Ciebie kciuki :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia26 a może poczekaj? Zobacz mnie udało się po 6 miesiącach... Wiem że każde czekanie jest denerwujące, ale może spróbuj jeszcze jeden dwa cykle? Oczywiście decyzja jest Twoja i M . :-* mocno trzymam za Ciebie kciuki :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ,Agatush wlasnie na 95%zamierzam poczekac,nie chce sie stymulowac tabletakami ,wtedy zaszlam bez problemu,teraz troche dluzej ,ale jeszcze mam czas,poza tym moje pecherzyki rosna,wczoraj mialam 24mm a przed chwila test owu pozytywny wiec owu raczej jest,tak jak i w zwazlych cyklach
Nie bede panikowac poczekam jescze tak do kwietnia z taka stymulacja jak cos:)
Dzis zrobilam progestron ,estradiol,prolaktyne i tsh ,moze tam gdzies jest jakis problem i od jutra (15dc) mam lutenie pod jezyk ze wzgledu na plamienia przed okresem,moze to pomoze.
Dzis mam urodziny i w prezencie dostalam pozytyw na tescie owu:) a juz przekreslilam calkiem ten cykl
A za Cibie ogromnie trzymam kciuki

Tak ,Agatush wlasnie na 95%zamierzam poczekac,nie chce sie stymulowac tabletakami ,wtedy zaszlam bez problemu,teraz troche dluzej ,ale jeszcze mam czas,poza tym moje pecherzyki rosna,wczoraj mialam 24mm a przed chwila test owu pozytywny wiec owu raczej jest,tak jak i w zwazlych cyklach
Nie bede panikowac poczekam jescze tak do kwietnia z taka stymulacja jak cos:)
Dzis zrobilam progestron ,estradiol,prolaktyne i tsh ,moze tam gdzies jest jakis problem i od jutra (15dc) mam lutenie pod jezyk ze wzgledu na plamienia przed okresem,moze to pomoze.
Dzis mam urodziny i w prezencie dostalam pozytyw na tescie owu:) a juz przekreslilam calkiem ten cykl
A za Cibie ogromnie trzymam kciuki
Wszystkiego najlepszego Kochana!!!!!
Przede wszystkim spełnienia najskrytszego(ych) marzeń!!!! Zobaczysz, będziesz niedługo chodziła z brzuchem ;)

Ja miałam bardzo przesunięta owulację w poprzednim cyklu... też spisałam go na straty... natura płata nam figle.

Dziękuję za kciuki - przydadzą się bo przyznam szczerze, że chyba popadam w lekka paranoję..... boje sie okropnie.... jutro powtarzam bHCG...

JESZCZE RAZ STO LAT!!!!!:-) :);)

Funia sto lat! ja tez na Twoim miejscu bym sie wstrzymala z clo. z Marcysia zaszlam w ciaze jedynie z kwasem foliowym i cala ciaze zero problemow.
Kwiatuszku ja rowniez uwazam ze nia masz co sie przejmowac bo z tymi pomiarami to tez tak jest roznie. w dzien porodu mialam usg i wyrokowali ze mala bedzie wazyc prawie 3700 a miala 3340... wiec oni tez tam roznie te maszyny czytaja.

reklama
Do góry