Jestem teraz poza domem - ale w przyszłym tygodniu zerknę w usg ciążowe córki. U mnie też młoda urodziła się z hipotrofia, ale nikt mnie tym nie straszył. Mimo że mała się urodziła, to szybko nadrobiła Na 1 urodziny przekroczyła potrojenie wagi urodzeniowej Jeśli poza tym wszystko jest ok, a córka rośnie proporcjonalnie - to moim zdaniem nie powinnaś się tak zamartwiać. Może taka jej uroda
reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Alza w ogóle nie szukaj już tego przepisu na ciasteczka Nikos w koncu zaczyna jeść jak człowiek Zjada obiady....nie ważne czy to zupa czy drugie danie.....wcina mięso az się uszy trzęsą W końcu sie doczekalam
Z tymi wizytami i lekarzy tez i nas kiepsko....zawsze wypadają w porze drzemkę Teraz 19-stego mamy wizytę u kardiologa i 8:45. Nikos śpi do 9:00....będę musiała obudzić Go o 7:00 żeby się wyrobić. No i już się spodziewamy ze będzie tam niezła jazda....bo będziemy czekać w kolejce i nie wiadomo o której wejdziemy do gabinetu.....Młody będzie niewyspany i marudny.
Ja jutro idę zbadać sobie tsh. Bo przytylam 2 kg, zrobiłam się senna, nerwowa i zaczęły na nowo wypadac mi włosy.
Z tymi wizytami i lekarzy tez i nas kiepsko....zawsze wypadają w porze drzemkę Teraz 19-stego mamy wizytę u kardiologa i 8:45. Nikos śpi do 9:00....będę musiała obudzić Go o 7:00 żeby się wyrobić. No i już się spodziewamy ze będzie tam niezła jazda....bo będziemy czekać w kolejce i nie wiadomo o której wejdziemy do gabinetu.....Młody będzie niewyspany i marudny.
Ja jutro idę zbadać sobie tsh. Bo przytylam 2 kg, zrobiłam się senna, nerwowa i zaczęły na nowo wypadac mi włosy.
Alza w ogóle nie szukaj już tego przepisu na ciasteczka Nikos w koncu zaczyna jeść jak człowiek Zjada obiady....nie ważne czy to zupa czy drugie danie.....wcina mięso az się uszy trzęsą W końcu sie doczekalam
Misia oby bylo w normie i nie zadziałało jak u mnie jaką dawkę leku teraz przyjmujesz?
Olasec
Z tego co ja wiem to od gminy zależy czy jest kryterium dochodowe czy nie. W mojej gminie jest i tez nic nie dostałam.To ja nie wiem, czy w takim razie w każdym miejscu było inaczej, czy jak? U nas na bank było kryterium dochodowe, przecież z własnej woli bym z tysiaka nie zrezygnowała
Nawet jak u nas było kryterium dochodowe, to i tak tyle nie zarabiamy I chyba nigdy nie będziemy...
U nas deszcz znowu pada A tynkowania zostało na 1 dzień tylko!
Misia gratulacje dla Nikosia Nareszcie je
Witch tak czułam, że to tylko gównoburza dla poróżnienia obywateli. Zgadzam się z tym, co Kat napisała o ceta.
U nas deszcz znowu pada A tynkowania zostało na 1 dzień tylko!
Misia gratulacje dla Nikosia Nareszcie je
Witch tak czułam, że to tylko gównoburza dla poróżnienia obywateli. Zgadzam się z tym, co Kat napisała o ceta.
MisiaMonisia
Baslan obecnie biorę Euthyrox 100. Wizytę u Endo mam dopiero w styczniu....na 21 grudnia jestem zarejestrowana na ust tarczycy.
Wynik z jutrzejszych badań będę miała w piątek albo dopiero we wtorek.
Wynik z jutrzejszych badań będę miała w piątek albo dopiero we wtorek.
katherinne
Olasec, właśnie tak pomyślałam, że może od gminy zależy. Rozmawiałam z koleżanką co mieszka niedaleko i też w 2014 roku rodziła, oni mają tylko jedno źródło dochodu, wcale nie takie wygórowane, a dzieci dwoje i mimo wszystko na becikowe się nie załapała, więc musiało być kryterium dochodowe i nawet nie chce mi się wierzyć, że ten dochód wynosił 1900 zł na głowę bo to by znaczyło, że jej mąż zarabia ponad 7600 a tyle nie zarabia na pewno. Dziwne.
Misia, Nikoś śpi do 9? Złote dziecko! Mój syn zasypia ok.22 i wstaje między 5 a 6 Kładę go do łóżka tuż po 20 ale niestety wierci się, śpiewa, gada i nic z tego zasypiania nie wychodzi. Kiedyś zasypiał koło 20 ale budził mi się na dobre w okolicach 4 rano!
Już odrzucili? Myślałam, że jeszcze trochę ten temat pomielą. Widocznie już pozałatwiali, co trzeba.
Misia, Nikoś śpi do 9? Złote dziecko! Mój syn zasypia ok.22 i wstaje między 5 a 6 Kładę go do łóżka tuż po 20 ale niestety wierci się, śpiewa, gada i nic z tego zasypiania nie wychodzi. Kiedyś zasypiał koło 20 ale budził mi się na dobre w okolicach 4 rano!
Już odrzucili? Myślałam, że jeszcze trochę ten temat pomielą. Widocznie już pozałatwiali, co trzeba.
reklama
katherinne
Alza, godzinę, max. półtorej. A jeśli w dzień na drzemkę go nie położę, to w nocy i tak będzie spał w tych samych godzinach, tylko płycej, mniej spokojnie i z częstymi pobudkami.