reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mumtobe, tylko żeby Ci Mama dobrą luteinę przysłała, nie taką na oczy, którą reklamują w tv.

Adriana, to wspaniale! Czyli wygląda na to, że jesteś na dobrej drodze. A beta potrafi mieć słaby przyrost mimo prawidłowego rozwoju ciąży. Na pewno czytałam o takich przypadkach.
Hahahah wiem wiem [emoji6] wczoraj wziela recepte od swojej ginekolog, wiec chyba dobra jej przepisala.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Doris:) Super, że Olafek grzeczniutki i rośnie. A ty Ty jak się czujesz?
Iwonka86 a przypomnij proszę jaka dawkę Clo brałaś?
Gloria jak brałaś właśnie Clo, to po ilu dniach pojawiała się owulacja?
U mnie dziś 15 dc. Byłam podejrzeć czy coś urosło, ale lipa. Same małe pęcherzyki (9-11 mm), gin powiedział że w tym cyklu nic z tego nie będzie :-( Od jutra biore dupka. Ryczeć mi się chce :'( Pewnie będzie tak, że po tym Clostilbegyt dalej nic nie będzie. Nie wiem co mam robić. Sorry, że Wam smęce, ale nie mam z kim o tym pogadać.

Baslan u mnie tez clo tak srednio dzialalo, mialam dlugie cykle wiec owulacje mialam okolo 20 dnia cyklu ale potrzebowalam te zastrzyki na pekniecie bo same to sie tylko w torbiele przeradzaly. I to naprawde trwalo ponad pol roku zanim dalo sie nad ta owulacja jakos zapanowac aczkolwiek ciazy z tego wszystkiego i tak nie bylo. Wiec ja nie jestem zwolenniczka faszerowania hormonami. I ten seks na gwizdek to cos okropnego. Teraz to mi sie wydaje ze problem lezal wylacznie w psychice i ta presja na zajscie. Musisz sobie jakos wytlumaczyc ze jak nie ten cykl to nastepny i ze nic na sile.

Dobry wieczór :)

Ja dzisiaj po wizycie
1472582864788.jpg

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472582864788.jpg
    1472582864788.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 528
Anik gratuluję!
Gloria a jak długie cykle miałaś? U mnie to też różnie bywa. Raz 30 pare dni, raz 40, a ostatni 58. Myślę, że ten cykl tak jak mówił gin jest zmarnowany, nawet jak pęcherzyki podrosna, to jest małe prawdopodobieństwo, że coś z tego wyjdzie. Mówię sobie cały czas, że jak nie ten cykl to następny, ale pragnienie dziecka jest coraz silniejsze i ciągle z tyłu głowy ten temat siedzi. Mam nadzieję, że chociaż dzięki tym wszystkim lekom mój organizm nauczy się całego cyklu.

Hej:)

Anik Gratulacje:)
Misia fajnie ze macie w planach swoj dom:) tez mi sie marzy.ale mieszkamy w moim rodzinnym domu.jest duzy a mieszka z nami tylko moja mama wiec bez sensu budowac nowy:( gdybysmy mieli na zbyciu kase to bysmy stawiali:)

Angelstw Ty ktory juz tydzien? Co siedzi w brzuszku mamu?Siostra czy braciszek dla Jasia? Cos mi swita ze braciszek?:)

Mi mala dopiero zasnela! Obudzila soe o 23 bo jej goraco sie zrobilo i bonowala do tej pory...takze pobudka jutro o 12 w poludnie...

Czytalam ale nie pamietam co komu:( a nie chce gafy walnąć

Anik :-) cudny maluch <3

Ona u mnie 20tc w toku ;-) dotarliśmy na półmetek :-) w przyszłym tygodniu połówkowe i czekamy na potwierdzenie ze to siostrzyczka dla Jasia siedzi w brzuszku i biorę się za wyprawkę ;-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Balsam brałam od5 do 9 dnia cyklu po jednej tabletce dziś właśnie znowu przyszłam na monitoring jak nadal nic nie urosło to się poddaje.olewam wszystkie te leki.

Do góry