reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie. Kilka dni temu poronilam. :-( Był to 6 tydzień.miałam zabieg lyzeczkowania resztek po poronieniu. Nie krwawilam duzo, są to tylko ciemno brązowe plemienia. Po malu Zaczynam się uspokajac i myśleć o kolejnej ciazy, dużo czytałam i wiem że różnie to bywa. Mam do Was pytanie, kiedy zaczelyscie się kochać ?boję się... Na pewno narazie się powstrzymamy, tylko mój chłopak chciałby chociaż inaczej, tylko pieszczoty. Ale boję się czy skurcze mi nie zaszkodza? Na pewno będę tu zagladac, dużo o tym myślę i jest mi smutno. A tutaj nie będę sama. Podpowiedzcie jak teraz o siebie dbać. Pozdrowienia !

reklama
Witajcie. Kilka dni temu poronilam. :-( Był to 6 tydzień.miałam zabieg lyzeczkowania resztek po poronieniu. Nie krwawilam duzo, są to tylko ciemno brązowe plemienia. Po malu Zaczynam się uspokajac i myśleć o kolejnej ciazy, dużo czytałam i wiem że różnie to bywa. Mam do Was pytanie, kiedy zaczelyscie się kochać ?boję się... Na pewno narazie się powstrzymamy, tylko mój chłopak chciałby chociaż inaczej, tylko pieszczoty. Ale boję się czy skurcze mi nie zaszkodza? Na pewno będę tu zagladac, dużo o tym myślę i jest mi smutno. A tutaj nie będę sama. Podpowiedzcie jak teraz o siebie dbać. Pozdrowienia !

Witaj!
Zapalam [*] dla Twojego Aniołka. Wierzę w Twój ból i smutek. Ale uśmiechnie się do nas szczęście!
My poraz pierwszy kochaliśmy się jak skończyłam krwawic. Wyszło jakieś... może 2 tygodnie po zabiegu? Może ciut więcej.
Teraz łykam kwas foliowy (choć z regularnościa mam problem ostatnio :p ).
No i ja żeby zapomnieć zaczęłam ćwiczyć. Mnie akurat pomaga :)

U mnie w tej ciąży o wiele szybciej wyskoczył brzuch. Z Olkiem wyglądał na ciążowy dopiero od 30 t.c. Teraz widać już od 4 tygodni chyba... No i bardzo szybko przybieram na wadze :( Narazie udało mi się trochę zwolnić ten przyrost, ale wcale różowo nie jest ... Cały czas zajmuję się Olkiem i nie mam czasu myśleć o sobie. Chciałam się trochę odciążyć i więcej posyłać go do żłobka, ale narazie mają bostonkę i nie wiadomo, kiedy pozbędą się wirusa.

Dziiekuje Anik. A jaki czas temu Tobie przydarzyl się ten smutek? Ja właśnie nie mogę sobie zająć głowy czymś innym. Ciągle myślę...

Witam was wszystkie dziewczyny
Pewnie nie pamietacie mnie ale jestem z wami na bierzocą i was czytam.
Może opowiem w skrócie co mnie tu sprowadziło,poroniłam w grudniu,a teraz chciałam z wami się pochwalić dobrą nowiną,właśnie wrócilam z USG moje kochane dzieciątko ma już 13 tygodni i słyszałam dzieciątka bicie serduszka.Jestem taka szcześliwa:)

Iza bardzo mi przykro, [*] dla twojego Aniołka.

Doris kciuki zaciśnięte &&&&&&&&& z niecierpliwością czekam na wieści :D

Renata może jutro coś wrzucę, tylko mój brzuchol jest cały siny od clexane.

Alza u mnie właśnie brzuchol też zaczął być widoczny, dzisiaj na badaniach pierwszy raz jedna pani zapytała który to miesiąc. Ważne jest, że maluch zdrowo rośnie a nie ilość dodatkowych kg na wadze :)

Gloria ja zawsze miałam problem z kręgosłupem z powodu pracy siedzącej, aż się boję co będzie na końcówce.

Renia gratuluję serdecznie :) oraz życzę nudnej i spokojnej ciąży :)

Ja czuję się dobrze. Wreszcie ruchy są już tak wyraźne, że czuję je nawet w nocy gdy się przebudzę a po słodkim Ala tak kopie, że brzuch mi faluje :D przez co jestem spokojniejsza.

Paraplu - współczuję Ci. nic teraz nie jest w stanie pocieszyć. Po prostu trzeba to przecierpiec i za kilka dni będzie lżej :-* ściskam Cię mocno. Badz dzielna .

Dziekuje dziewczyny :-* . Po malu dochodzę do normalności... Minęło 5 dni. Muszę mieć siłę na kolejnego babelka.jak długo Wam zajęło dochodzenie do siebie ? Tak duchowo, psychicznie. Widzę że już sporo dziewczyn oczekuje dzieciątka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paraplu, iza1308 witajcie i rozgośćcie się tutaj. Bardzo mi przykro, że i Was ta tragedia spotkała. Z czasem będzie lepiej. Ja mam już mój wymarzony cud i Wy też się doczekacie swojego.

Doris to już jutro?? Trzymam mocno kciuki i czekamy na wieści:)

Renata i Anglestw jakie fajne brzusie macie:)

a co u mnie...tydzień temu wróciliśmy z wakacji nad morzem. Misio podróż zniósł super. Urlop był bardzo udany i szkoda, że te dwa tygodnie tak szybko mineły. Mąż wrócił do pracy a my znowu sami. Michałek lada moment skończy 10 mcy. Nie ma jeszcze ząbków, nie raczkuje ale nie przejmuje się tym. Nic na siłę:) Ogólnie Misio jest strasznie pogodnym dzieckiem, ciagle się śmieje i z każdym dniem kocham Go coraz bardziej. Zaczynam Go po mału odstawiać od piersi i smutno mi z tego powodu ale musze się troche zająć swoim zdrowiem i żeby przyjmować leki to musze przestać karmić. Chyba mi wróciły wrzody:(

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :*

Do góry