reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie wiem czy u mnie mogę być jakieś dobre wieści... Brzuch boli mnie jak na okres. Co jakiś czas mam skurcze i mam ciągle jasno czerwone plamienia. Pojde dziś się zapisać do mojego lekarza. Nie dałam się zamknąć w szpitalu po tym co mnie tam spotkało rok temu. Nie wiem czy mam wziąść jeszcze dzisiaj leki ( acard i duphaston) nie wiem nic. Jestem pusta w srodku, znowu. Jedynie z czego się cieszę to z tego nie nie widziałam ani fasolki ani serduszka bo chyba całkiem bym się załamała.

aanniiaa czekamy na info i nadal &&&& ja też mam alergię na szpitale..

martussia mąż kończy drugą opryszczkę po stresie z arytmią, druga wyszła dwa dni po wygojeniu pierwszej, kupiłam mu oprin forte.. Mama jest nastawiona już, że w przyszłym tygodniu chyba finał a wcześniej jakby co rzuca wszystko i przyjeżdża pomóc przy mojej łobuziarze.. Nie wiem ile jeszcze,seks odpada bo mąż zaopryszczkowany, liście malin bym piła chociaż ale jestem po cc..

Misia przypomniałaś co mnie czeka po porodzie, też tak u nas będzie ze spaniem w nocy - co chwilę karmienie, potem będą kolki..
Współczuję tej sytuacji z Nikosiem, niech szybko się unormuje.

Ostatnia edycja:
Pleni...będą kolki, później zęby itd ;)

Nikos ma zapalenie oskrzeli. Dostał antybiotyk. Jeżeli dzis nie będzie chciał go brać to jutro idziemy do szpitala :(
Niestety po pierwszej dawce antybiotyku zwymiotowal.
Ja na 16:00 idę sama ze sobą do swojego lekarza. Wspomnę jej tez o małym. ...zobaczymy co powie. Może podejmie inną decyzję i skieruje nas do szpitala jeszcze dziś.
Tylko czy jak ja jestem tez chora to będę mogła przebywać z Nikosiem na oddziale? Przecież karmie piersia więc muszę być przy Nim.

MisiaMonisia A może nie warto od razu do szpitala? Spróbuj pogadać z lekarką by dała antybiotyk w zastrzykach... Teraz tyle paskudztwa w szpitalach jest, że nie wiadomo z czym wyjdziecie (i kiedy).

Dziewczyny trzymam za Was kciuki &&&

reklama
Do góry