reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

NIMFII
Mam problem z odpisaniem na Twoja wiad.:-! Sprobuje wieczorkiem...z kompa bo z kom to straszna meczarnia i jeszcze zakonczona fiaskiem;/

reklama
Lisica czekam najpierw na @, potem wizyta u lekarza. Chcialabym zaczac juz w pierwszym cyklu ale nie wiem jak to bedzie bo poprzednia moja ciaza zakonczyla sie cesarka i nie wiem czy tak szybko mozna. Zobacze co lekarz powie.

Lumia mogłabym Ci przesłać na priv listę badań które robiłam ale dużo ich jest i są bardzo kosztowne.......Ja już jestem z deczka skrzywiona i każdej kobiecie po poronieniu kazałabym robić badania żeby znaleźć przyczynę. Ale to dlatego że mnie jeszcze po 3 poronieniach lekarze wmawiali przypadek i jestem na nich wściekła. Generalnie moje zdanie jest takie że gin konsultujący kobietę po poronieniu musi mieć jakąkolwiek wiedzę na ten temat. Takiemu ginowi prowadzącemu dziesiątki ciąż w których jedynym problemem są choroby, przepisanie antybiotyku i ewentualnie kontrola szyjki - nie chce się pogłębiać wiedzy na ten temat. Ja od tej pory wydałam na leczenie ok. 17 000 zł a to jeszcze nie koniec.
Ja teraz ide we wtorek do ginki która sama miała problemy z donoszeniem ciąży, leczyła się w Łodzi i generalnie od wejścia uświadomię jej że zamierzam kontynuować leczenie Malinowskiego wiec musi mnie przyjąć z całym dobrodziejstwem inwentarza:) Tylko chyba bedę miała hehe dwie karty ciąży:D

One More Time cieszę sie że u Ciebie się ruszyło :-)

Ja nie rozumiem dlaczego po pierwszym poronieniu nie zlecają badań, dla nich to kolejny przypadek, ale dla nas to przecież takie ważne, kolejna ciąża i strach czy znowu się nie powtórzy sytuacja., żeby kobiety na własną rękę robiły badania, to powinno byc refundowane,ale mamy kraj.

Kwiatuszek mialam IGG i wyszlo 150 przeciwcial. Niestety IGM lekarz mi nie kazal robic. Nie wiem czemu skoro wyszly przeciwciala to dla pewnosci powinnam miec zrobione. No ale o tym dowiedzialam sie juz po fakcie. Zobaczymy jakie beda wyniki hist-pat. Wtedy bede miala pewnosc czy to to czy nie.
A co do Hashimoto to czu tobie tez tak strasznie wypdaja wlosy? Ja mam wrazenie ze niedlugo wylysieje:) normalnie masakra.

ENYA
Jezeli mozesz to prosze przeslij;-)

BELLAA
Zgadam sie z Toba w 100/%
To jakas masakra!!!!'!!!!
Zenujace jest to.Jedna wielka mafia nastawiona tylko na zysk! A Enya jest tego przykladem!!!'''!!!
Uffff ale mi sie cisnienie podnioslo!!!!:-!

Jutro jade skontrolowac bete zrobie od razu na cytomelagie bo w ciazy tego nie zrobilam,a czytam,ze te badanie do ,6 tyg od poronienia trzeba zrobic.
Czy jeszcze jakies vbadanie jest ograniczone w czasie po zabiegu?

Kolorowych do poduchy Kobietki;-)

P.s NIFII czy dostalad ode mnie jakas wiad na priv?

lumia mam, mam :tak:

Ja to bym chciala trafić na przyzwoitego specjaliste ktory zna się na rzeczy i nawet prywatnie juz odrobic wszystkie badania byleby mnie z glowa pokierowal zalecajac to co faktycznie moze mi sie przydac....

reklama
Nimfi oj ja też bym chciała, a tak ciężko takiego znaleźć...

Myślałam, że jestem twarda, ale nie jestem... Cały wieczór przeryczałam. Wiem, że nic to nie da... Poza opuchniętymi oczami ;-) Nie wiem kiedy się pozbieram...

Do góry