reklama
Miczasia85
Zaciekawiona BB
Lisica czekam najpierw na @, potem wizyta u lekarza. Chcialabym zaczac juz w pierwszym cyklu ale nie wiem jak to bedzie bo poprzednia moja ciaza zakonczyla sie cesarka i nie wiem czy tak szybko mozna. Zobacze co lekarz powie.
enya81
Fanka BB :)
Lumia mogłabym Ci przesłać na priv listę badań które robiłam ale dużo ich jest i są bardzo kosztowne.......Ja już jestem z deczka skrzywiona i każdej kobiecie po poronieniu kazałabym robić badania żeby znaleźć przyczynę. Ale to dlatego że mnie jeszcze po 3 poronieniach lekarze wmawiali przypadek i jestem na nich wściekła. Generalnie moje zdanie jest takie że gin konsultujący kobietę po poronieniu musi mieć jakąkolwiek wiedzę na ten temat. Takiemu ginowi prowadzącemu dziesiątki ciąż w których jedynym problemem są choroby, przepisanie antybiotyku i ewentualnie kontrola szyjki - nie chce się pogłębiać wiedzy na ten temat. Ja od tej pory wydałam na leczenie ok. 17 000 zł a to jeszcze nie koniec.
Ja teraz ide we wtorek do ginki która sama miała problemy z donoszeniem ciąży, leczyła się w Łodzi i generalnie od wejścia uświadomię jej że zamierzam kontynuować leczenie Malinowskiego wiec musi mnie przyjąć z całym dobrodziejstwem inwentarza Tylko chyba bedę miała hehe dwie karty ciąży
One More Time cieszę sie że u Ciebie się ruszyło :-)
Ja teraz ide we wtorek do ginki która sama miała problemy z donoszeniem ciąży, leczyła się w Łodzi i generalnie od wejścia uświadomię jej że zamierzam kontynuować leczenie Malinowskiego wiec musi mnie przyjąć z całym dobrodziejstwem inwentarza Tylko chyba bedę miała hehe dwie karty ciąży
One More Time cieszę sie że u Ciebie się ruszyło :-)
Bellaa
Ja nie rozumiem dlaczego po pierwszym poronieniu nie zlecają badań, dla nich to kolejny przypadek, ale dla nas to przecież takie ważne, kolejna ciąża i strach czy znowu się nie powtórzy sytuacja., żeby kobiety na własną rękę robiły badania, to powinno byc refundowane,ale mamy kraj.
Kwiatuszekk23
Miczasia a wynik dodtani z cytomegali miałaś jaki IGM czy IGG? Ja też hasimotka
Enya wspaniałe wieści!!!!!!
Enya wspaniałe wieści!!!!!!
Miczasia85
Zaciekawiona BB
Kwiatuszek mialam IGG i wyszlo 150 przeciwcial. Niestety IGM lekarz mi nie kazal robic. Nie wiem czemu skoro wyszly przeciwciala to dla pewnosci powinnam miec zrobione. No ale o tym dowiedzialam sie juz po fakcie. Zobaczymy jakie beda wyniki hist-pat. Wtedy bede miala pewnosc czy to to czy nie.
A co do Hashimoto to czu tobie tez tak strasznie wypdaja wlosy? Ja mam wrazenie ze niedlugo wylysieje normalnie masakra.
A co do Hashimoto to czu tobie tez tak strasznie wypdaja wlosy? Ja mam wrazenie ze niedlugo wylysieje normalnie masakra.
ENYA
Jezeli mozesz to prosze przeslij;-)
BELLAA
Zgadam sie z Toba w 100/%
To jakas masakra!!!!'!!!!
Zenujace jest to.Jedna wielka mafia nastawiona tylko na zysk! A Enya jest tego przykladem!!!'''!!!
Uffff ale mi sie cisnienie podnioslo!!!!:-!
Jutro jade skontrolowac bete zrobie od razu na cytomelagie bo w ciazy tego nie zrobilam,a czytam,ze te badanie do ,6 tyg od poronienia trzeba zrobic.
Czy jeszcze jakies vbadanie jest ograniczone w czasie po zabiegu?
Kolorowych do poduchy Kobietki;-)
P.s NIFII czy dostalad ode mnie jakas wiad na priv?
Jezeli mozesz to prosze przeslij;-)
BELLAA
Zgadam sie z Toba w 100/%
To jakas masakra!!!!'!!!!
Zenujace jest to.Jedna wielka mafia nastawiona tylko na zysk! A Enya jest tego przykladem!!!'''!!!
Uffff ale mi sie cisnienie podnioslo!!!!:-!
Jutro jade skontrolowac bete zrobie od razu na cytomelagie bo w ciazy tego nie zrobilam,a czytam,ze te badanie do ,6 tyg od poronienia trzeba zrobic.
Czy jeszcze jakies vbadanie jest ograniczone w czasie po zabiegu?
Kolorowych do poduchy Kobietki;-)
P.s NIFII czy dostalad ode mnie jakas wiad na priv?
lumia mam, mam
Ja to bym chciala trafić na przyzwoitego specjaliste ktory zna się na rzeczy i nawet prywatnie juz odrobic wszystkie badania byleby mnie z glowa pokierowal zalecajac to co faktycznie moze mi sie przydac....
Ja to bym chciala trafić na przyzwoitego specjaliste ktory zna się na rzeczy i nawet prywatnie juz odrobic wszystkie badania byleby mnie z glowa pokierowal zalecajac to co faktycznie moze mi sie przydac....
reklama