karnina- bardzo mi przykro wiem co czujesz zreszta jak kazda z nas ja mojego Aniołka stracilam 9 dni temu w 8tc teraz czekam jak na szpilkach na wyniki histopatologii.Moja ginka to naprawde wspaniala kobieta po takich samych przejsciach jak my bo ona niestety nie dostala od swojego lekarza takiego wsparcia jak ona daje mi i co gorsza na szanse donoszenia ciazy.Wczoraj dzwonila do mnie zapytac jak sie czuje po zabiegu bo minal tydzien i dlugo rozmawialysmy pytalam o wszystko co mnie dreczylo zapewnila mnie ze nie widzi przeszkod dla kolejnego dzidziusia jesli sie zdecydujemy ale na pierwszym miejscu sa badania(tarczyca poziom hormonow ,toxo,rozyczka ,cytomegalia i oczywiscie wszystkie inne podstawowe z krwi)
A dziewczyny na forum to naprawde kochane kobitki zostan z nami a napewno bedzie ci lzej tu zawsze mozesz powiedziec co ci lezy na watrobie i wyzalic sie a my w miare naszych mozliwosci pomozemy(mysle ze pisze te slowa w imieniu wszystkich Aniolkowych Mam)Tule cie mocno.
A dziewczyny na forum to naprawde kochane kobitki zostan z nami a napewno bedzie ci lzej tu zawsze mozesz powiedziec co ci lezy na watrobie i wyzalic sie a my w miare naszych mozliwosci pomozemy(mysle ze pisze te slowa w imieniu wszystkich Aniolkowych Mam)Tule cie mocno.