reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kobitki ja tylko przelotem, może wieczorkiem trochu czasu da sie wykombinować to se poczytam zaległości.
AS pikna psinka :D
Ilona1990 zazwyczaj mięśniak to nic groźnego, dużo zdrówka dla mamy, a gin co jej zasugerował?
kłaczek hehe ten twój prywatny mężczyzna dba maxymalnie widze :D i tak trzymać hehe
co do "trampoli kiboli" - super pomysł z kombinacja kolorków :D dzięki

ok spadam i wpadnę potem, kurde dnia mi brakuje :D

reklama
ja tyklo na moment
ilona- moja mama miala wykryli u niej.Musiala poddac sie operacji wyciecia i usuneli jej wszystko.teraz mija chyba 6 albo 7 lat po tym i wszytsko jest ok.nie martw sie bedzie ok.
As- psiunek prześliczny:)

Zjola chciałabym, żeby to ciąża była, przez chwile poczułam strach, no ale tak się ucieszyłam a tu zonk, a jak siedziałam w poczekalni to se myslałam, co by było gdyby mi powiedział, że ja w ciązy jestem....oj czasem coś co powiem to się spełni...

Kłaczku nie wiem co to na razie dostałam skierowanie na prolaktyne, no i ogólnie krwi, powiedział, ze zobaczymy co z badań wyniknie....nie powiedziałam, że Filipek zmarł, nie pytał...no bo nie wie....

As cudowny piesek :tak:

Aga_cina mocno ci kibicuje, wierzę że bedziesz już nie długo nosić pod serduszkiem małego Fasolinka. Ja mam tak, ze na cmentarzu nie umiem rozmawiać z Filipkiem...stoje jak taki osioł i patrze...a w domu jak jestem to rozmawiam sobie z nim...Filipek też ma kolegów i koleżanki, ostatnio pochowali dwójkę dzieci, ale nie bardzo wiem o co chodzi bo Adaś urodził sie i zmarł w styczniu 2009 a Ewa w 2010, to nie jest rodzeństwo ale w tym samym dniu sa pochowani....tak mi troche zal bo nikt nie zapala zniczy....bo do Julki juz ktos przychodzi, zawsze sie znicz pali i kwiaty są....

IZW a jak pokoik??? w końcu jakie okno robicie??? ja Ci powiem tak, mamy w sypialniach dachowe okna i plusem jest to, że pokoje są jasne i dużo powietrza wchodzi, w nocy fajnie się spi, ale zimą jak napada sniegu to ciemno:-D a w ta zimę normalnie zrobiłam lód na oknie, chciałam żeby snieg stopniał i posypałam solą:baffled::baffled: no i stopniał ale ja głupia zamiast toe okno przemyć to zostawiłam i w nocy był już lód:-D:-D a jak odsnieżali nam dach to poprosiłamżeby mi okna odśnieżyli no i jedno odsnieżyli i koles mi mówi że drugie okno zamarznięte i dziwił sie dlaczego, a ja do niego, że to nie możliwe:-D:-D:-D no bo jak hehe

Aga, suwaczek wbijasz w sygnature - w ustawieniach. I on juz sobie tam jest i pod kazdym postem sam wyskakuje. Ustawienia masz na gorze po prawej, wchodzisz w nie i po lewej stronie masz "edytuj sygnature". Albo jakos tak.
IZW, moj prywatny mezczyzna straszne teksty miele pod adresem Chinczyka i w ogole chyba ma mu za zle noc moja upojna, poza tym faktycznie dba jak cholera, pilnuje zebym sie nie przemeczala w sensie ciezszych zajec, nawet glupi zwiorek dla kotow mi z przejsciowki przynosi. No, worek 20l swoje wazy, ale znowu nie robmy z siebie inwalidow. Coz - on tez chce zeby bylo ok. Ten angelsounds wystarczylo ze mu pokazalam na ebay'u i moja sknera od razu uznala ze potrzebny. To tez o czyms swiadczy. "Kibolowki" juz mam gotowe - zajedwabiste wyszly. Kurcze, az mi sie samej podobaja.
Bibiana, skoro nie wiemy co to lekarz wylookal, to spokojnie czekamy co wyniknie z badan. Spokojnie to podstawa.

Czesc Wszystkim

Bibianka dobrze,ze poszlas do lekarza.Jakie badania kazal Ci zrobic?tj.cos pooznaczać z krwi?
trzeba,trzeba chodzic po lekarzach,czesciej niz normalnie.Pól roku nie bylam u ginekologa i tak sie boje,ze czegos nowego sie dowiem,ze az sie boje isc...i kolo sie zamyka;(

A z drugiej strony tak fajnie sie dowiedziec o ciazy z zakoczenia:)))

Albo ja ślepa jestem (a jestem) albo wyskoczyła nam strona 10000 zamiast 1000. :baffled: Albo nie umiem liczyć, co też jest możliwe.

Bibiana to były prorocze słowa lekarza :-)
As śliczna psiunia
Emy a Ty jak się czujesz?

Zapisałam się dziś do gina a że rejestracja była internetowa, to zapisałam się na czwartek za tydzień, zapominając, że to Boże Ciało i wszystko pozamykane. :-) Ale do mnie zadzwonili i idę 30go. Mam nadzieję, że potwierdzi, że wszystko ok i da mi zielone światło dla staranek.

reklama
As, jakie psiunie sliczne :-)

Bibiana
, a juz myslalam, ze w ciazy jestes. Ale byloby cudnie! Mam nadzieje, ze niedlugo obie bedziemy chodzily z brzuszkami :-)

Ja zagladam juz do wozkow, dzieci juz mnie nie przerazaja. Victor i tak bedzie tym specjalnym dzieckiem w moim sercu. No i w ogole nie dopuszczam do siebie mysli, ze ten guz mi sie odnowi, Nie, nie, nie!

Dzis ogladalam Grey's Anatomy i bardzo mi sie spodobaly slowa: 'Trzeba robic plany. Odwrocic sie od malych trumien i patrzec w przyszlosc. Robic plany na nowe dziecko'. I ja tak robie. Mysle o nowym dziecku i bede mu mowic o starszym bracie :)

Ale mi sie nudzi... Juz chce na wakacje. Siedziec przy basenie i saczyc drineczki.
Rok temu bylam w 3 tygodniu ciazy

Do góry