reklama
Nie chrzan. Na odstrzal trzeba sobie zasluzyc. Zobacz - w tej chwili czolgasz sie w dole, unikasz ludzi, zwlaszcza boisz sie ludzi ktorym cos sie udaje - zlapala faceta, stara sie o dziecko, wiec co Ty z nia bedziesz... Itd. Tymczasem znacznie zdrowiej jest wlasnie garnac sie do "ludzi sukcesu" - czerpac energie z ich powodzen, lapac powera z ich przykladu. Ona ma faceta? Ty tez mozesz miec! I latwiej w to uwierzsz przebywajac miedzy ludzmi niz zamykajac sie w domu. Zwlaszcza miedzy szczesliwymi ludzmi, mimo ze na razie to spory kontrast.
onaxxx
Fanka BB :)
tak boje sie bo ci ludzie ktorym cos sie udaje, potafia wbic szpile gleboko, ajak juz wbija to jeszcze zakreca nia aby bardziej bolalo....dlatego ciezko i z przyjemnoscia?... spotkac mi sie z kims takim....a ich glupie teksty zebym sie postarala, a wlasciwie puscila z kims skoro chce miec dziecko....szkoda slow...dlatego nie mam ochoty z nikim sie spotykac....ich to bawi, mnie sprawia przykrosc
b_iala
kasia - kazdy ma swoje zdanie ja nie uwazam ze niemusze "gówna zmywac" ale szanuje Twoje masz do niego prawo.. Oczywiscie bym napisała do Marcepanka wiadomosc prv ale nie było mi to dane zostałam zablokowana mimo ze nie zamieniłam z dziewczyna zadnego słowa... tak jak ty tu masz swoje kolezanki tak ja mam na 2011 i zrobiło mi sie równie przykro jak zostały zjechane u was ze kogos linczują.. czy to jest wpoządku ? wam wolno? ... nierozumiem tego.. jak pisałam z kłaczkiem mi nie chodziło o gnojenie kogos chciałam tylko by odnosiła sie do moich pytań nie zadałam ich Tobie ale jej. Rozumiem to ze bronicie kolezanki ale ja do niej nie strzelam CHCE ZROZUMIEC JEJ SYTUACJE i o to ją poprosiłam nie was tylko ją... czekam na wiadomosc od niej na prv.. l mam nadzieje ze mi odpisze aczkolwiek nie musi
ps: nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.. tekst ze na 2012 siedzą " małolaty" jest troche niewpozadku z Twojej strony mozesz kogos tym urazic napewno jest tam wiele Kobiet w dojrzałym wieku ..
Napisałyscie na mój temat co chciałyscie ja szanuje wasze zdanie macie do niego prawo co nie zmienia Faktu ze jest mi przykro bo serce posiadam jak kazda z was
Zycze by los juz was tak niedoswiadczał i byscie doczekały ukochanych dzieci
ps: nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.. tekst ze na 2012 siedzą " małolaty" jest troche niewpozadku z Twojej strony mozesz kogos tym urazic napewno jest tam wiele Kobiet w dojrzałym wieku ..
Napisałyscie na mój temat co chciałyscie ja szanuje wasze zdanie macie do niego prawo co nie zmienia Faktu ze jest mi przykro bo serce posiadam jak kazda z was
Ops... Masz delikatnych znajomych... Janiepierdykam... Moze ich to nie bawi, a po prostu mowia tak w kategoriach "dobrej rady"? Faktem jest, ze syty glodnego nie zrozumie, ale jestes pewna, ze ta kolezanka tez jest taka? Ze tez Cie nie zrozumie?
B_iala, mna w sumie "trzachnelo" to, co zostalo powiedziane na blogu. On chyba jest zamkniety przez administracje z reszta. Na "styczniowki" zagladnelam, stwierdzilam ze atmosfera mi nie lezy i dalam sobie spokoj. Nawet nie chodzi o temat Marcepanka w tamtym watku, a o moje emocje zwiazane z ciaza. Po prostu.
B_iala, mna w sumie "trzachnelo" to, co zostalo powiedziane na blogu. On chyba jest zamkniety przez administracje z reszta. Na "styczniowki" zagladnelam, stwierdzilam ze atmosfera mi nie lezy i dalam sobie spokoj. Nawet nie chodzi o temat Marcepanka w tamtym watku, a o moje emocje zwiazane z ciaza. Po prostu.
Ostatnia edycja:
Eh, IZW - z jednej strony wypada odczekac, z drugiej strony ile kobiet zachodzi swiezutko po zabiegu i rodzi szczesliwie? Ile matek ma dzieci typu "co rok prorok" i nie ma najmniejszych problemow? Czasem teoria jedno a praktyka swoje - nie, to nie znaczy ze czlowiek ma skakac na glowke do plytkiego stawu bo "koledze sie udalo", ale nie tez nie chodzi o to zeby od razu od czci i wiary odsadzac. Ot, i wszystko. Zaczynam miec tego tematu "po kokarde". Daleko szukac - u mnie poronienie w czerwcu, ciaza w pazdzierniku, poronienie w styczniu, ciaza w kwietniu. I dopiero w kwietniu bo wczesniej nie zaskoczylo - kombinowalismy juz w lutym.
Mowisz @ zaliczasz standardowa i na pewno? Bardzo ladnie. "Wrozenie z wnetrznosci..." Dobry tekst.
Onaxxx, nie dolowac sie, a brac przyklad! Czerpac nadzieje z jej szczescia - czaisz?
no właśnie o to mi chodziło z tym "odczekaniem" i "nie czekaniem", ja zaczełam czytać posty które były napisane wieki temu i pod postem w którym był temat "czy nie za wcześnie - bardzo sie boje" - czesty text kobitek które nie czekały na @, były piekne suwaczki dzieci mających kilka miesiecy lub kobitek w 20+tc wiec teoria jak mówisz to jedno a praktyka to drugie, nietesty nie każda jest taką szczęściarą, nie każdemu sie udaje i nie rozumiem stwierdzenia "że ktoś sam jest sobie winny"... to poprostu parszywy los...
eh najlepiej zakończyć ten temat, ważne że kobitka znalazła CPP u nas na pewno wsparcie dostanie
onaxx - kobitko zrób jak uważasz co ci serducho podpowiada, możesz spróbowac chociaż, jeśli mimo wszystko masz wątpliwości jak bedzie idź z gotowym planem awaryjnym i z góry uprzedx że ty na któtko bo musisz coś załatwić, jak bedzie ok możesz powiedzieć "a tam pieprzyć to załatwie to jutro i posiedze z wami", a jak bedziesz czuła - tak trzeba uciekać "na mnie juz czas - sorki" i cie nie ma
kłaczkowi chodzi o to że statystycznie czy jak to ująć zazwyczaj jest rózowo-niebiesko i to jest nadzieja że next time dla ciebie świat bedzie dla ciebie w tych kolorach, wiem łatwo napisać - ciężej zrobić - dlatego ty wiesz najlepiej na co jestes gotowa
i nie pitol mi tu żeś jest do du..., zajebczasta kobitka z ciebie tylko brak ci kogos niewirtualnego kto by ci podał rękę i cie podniósł, ale wierze że w końcu tą osobe spotkach, ale to trza wychodzic do ludzi bo sam sie nie znajdzie. Trzymaj się, buziolam mocno
ps moja koleżanka zalewająca mi juz 2 podpachę to jednak to - moja stara dobra znajoma - tak sie ciesze ze ja w końcu taka normalna widze ILM@ hehe
a co do wczoraj z M wczoraj było fest burzliwo wyreczelismy co mieliśmy wyryczeć ... nie pamietam zebym sie z nim tak kiedykolwiek kłóciła, ale tego chyba nam było trzeba, i jest juz ok
w dodatku znalazłam przypadkiem w ulubionych http://www.youtube.com/watch?v=AZy3213zPL4 eh chopy po cichaczu sie dołują i udają że są tacy twardzi
nic poryczałam sie przy tej nucie .... nic ide walnąć jaki tusz na patrzołki co bym wyglądała jako tako , jakbym dzis juz nie wpadła to trzymajcie sie kochane papa
Ostatnia edycja:
EwelinaK26
ok wkońcu doczytałam 26 stron od rana czytam
KOCHANE MOJE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NAS MAM, ABY NASZE SMUTKI PRZERODZIŁY SIĘ W NAJWIĘKSZY CUD NA KTÓRY CZEKAMY SPEŁNIENIA MARZEŃ NAM ŻYCZĘ!!!!!!
anulka kochana dziękuję za zaproszenie ale byłam już taka zmęczona że nawet do kompa od 2 dni nie zaglądałam a w katowicach byliśmy w firmie w której mój Albert będzie pracował tzn przez tą firmę będzie zatrudniony i powiem wam szczerze nie jak tam zajechałam miałam takiego maxa że szok albert zabrał 3 kolesi jeszcze bo zagranicą w "kupie" raźniej;-) i przez telefon babka poinformowała że mamy się tam stawić tzn oni nie ja na podpisanie umowy o pracę a ja jechałam w roli adwokata heheh pracowałam w UP więc troszkę wiem o co kaman. Przyjeżdzamy a tu okazuje się że ciągnęli nas 700km na rozmowę kwalifikacyjną Myślałam że ich tam rozniosę że jest 15 miejsc a 400 chętnych więc ja oczywiście z moją gębą wyskoczyłam tam że sobie chyba jaja z ludzi robią itd itp no a oni cicho cicho do mnie noż q..wa powiedzieli że dadzą znać jutro nie spałam 24godziny bo kolegę do Goleniowa odwoziliśmy i wracaliśmy do domu albert non stop za kółkiem a oni na rozmowę ich ciągnęli wczoraj czekali na telefon no i zadzwonili że są przyjęci a ja taką rozrubę zrobiłam hahahahaha jeszcze raz dziękuję za zaproszenie na pizze:-) co do twojego syna poprostu dba o ciebie kochana masz skarb w domu o zdrowie i o wygląd twoje dba super
as kochana noga w gipsie wiem co czujesz ja też robiłam takie zastrzyki ale miałam duużo tłuszczyku bo 29 maja urodziłam Kacpra a 30 maja w szpitalu kolano mi z nogi wyskoczyło i włożyli mi gips na nogę nie prześwietlając jej oczywiście od góry do dołui wyszłam ze szpiala z dzieckiem i z nogą w gipsie oj opowiadałby człowiek długo o tym
EMY &&&&&&&& kochana nasza będzie dobrze wszystkie trzymamy kciuki za was a dlaczego ty chcesz wrócić i o co chodzi z tym docenianiem mąż cię denerwuje szybko mów przyjedziemy z pomoca chętnie
marcepanku(*) dla twoich aniołków nie poradzimy ze są ludzie i parapety więc się nie przejmuj my cię przyjmujemy z wyciągniętymi ramionami!!!
Robiłam dzisiaj test i g....wno :-( Ale @ nie ma a wczoraj powinna być????
Ok jadę po Kacpra śliczny mi wiosiorek zrobił sam w przedszkolu:-) Dumna jestem i wierszyk też ładnie powiedział
ok lecę jutro troszkę więcej napiszę bo już 15 jadę po mojego Lucyferka a mój mąż do Lipska wyjeżdza od 20 czerwca zaczyna pracę no cóż zobaczymy do jutra kochane buziole!!!!!
KOCHANE MOJE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NAS MAM, ABY NASZE SMUTKI PRZERODZIŁY SIĘ W NAJWIĘKSZY CUD NA KTÓRY CZEKAMY SPEŁNIENIA MARZEŃ NAM ŻYCZĘ!!!!!!
anulka kochana dziękuję za zaproszenie ale byłam już taka zmęczona że nawet do kompa od 2 dni nie zaglądałam a w katowicach byliśmy w firmie w której mój Albert będzie pracował tzn przez tą firmę będzie zatrudniony i powiem wam szczerze nie jak tam zajechałam miałam takiego maxa że szok albert zabrał 3 kolesi jeszcze bo zagranicą w "kupie" raźniej;-) i przez telefon babka poinformowała że mamy się tam stawić tzn oni nie ja na podpisanie umowy o pracę a ja jechałam w roli adwokata heheh pracowałam w UP więc troszkę wiem o co kaman. Przyjeżdzamy a tu okazuje się że ciągnęli nas 700km na rozmowę kwalifikacyjną Myślałam że ich tam rozniosę że jest 15 miejsc a 400 chętnych więc ja oczywiście z moją gębą wyskoczyłam tam że sobie chyba jaja z ludzi robią itd itp no a oni cicho cicho do mnie noż q..wa powiedzieli że dadzą znać jutro nie spałam 24godziny bo kolegę do Goleniowa odwoziliśmy i wracaliśmy do domu albert non stop za kółkiem a oni na rozmowę ich ciągnęli wczoraj czekali na telefon no i zadzwonili że są przyjęci a ja taką rozrubę zrobiłam hahahahaha jeszcze raz dziękuję za zaproszenie na pizze:-) co do twojego syna poprostu dba o ciebie kochana masz skarb w domu o zdrowie i o wygląd twoje dba super
as kochana noga w gipsie wiem co czujesz ja też robiłam takie zastrzyki ale miałam duużo tłuszczyku bo 29 maja urodziłam Kacpra a 30 maja w szpitalu kolano mi z nogi wyskoczyło i włożyli mi gips na nogę nie prześwietlając jej oczywiście od góry do dołui wyszłam ze szpiala z dzieckiem i z nogą w gipsie oj opowiadałby człowiek długo o tym
EMY &&&&&&&& kochana nasza będzie dobrze wszystkie trzymamy kciuki za was a dlaczego ty chcesz wrócić i o co chodzi z tym docenianiem mąż cię denerwuje szybko mów przyjedziemy z pomoca chętnie
marcepanku(*) dla twoich aniołków nie poradzimy ze są ludzie i parapety więc się nie przejmuj my cię przyjmujemy z wyciągniętymi ramionami!!!
Robiłam dzisiaj test i g....wno :-( Ale @ nie ma a wczoraj powinna być????
Ok jadę po Kacpra śliczny mi wiosiorek zrobił sam w przedszkolu:-) Dumna jestem i wierszyk też ładnie powiedział
ok lecę jutro troszkę więcej napiszę bo już 15 jadę po mojego Lucyferka a mój mąż do Lipska wyjeżdza od 20 czerwca zaczyna pracę no cóż zobaczymy do jutra kochane buziole!!!!!
onaxxx
wiesz klaczek tekst do kobiety ktora zostawil facet jak byla w ciazy, a potem poronila " wez sie bzyknij z kims to moze ci sie humor polepszy" jest troche nie na miejscu i chamski.....i co mozna na takie cos odpowiedziec, kazdy wiedzial ze psychicznie siadlam calkowicie, wiec lkezacemu jeszcze dokaopac, a co tam.....wiesz jak bylam na usg u drugiego lekarza jak serce nie bilo, pojechala ze mna bratowa, starsza ode mnie, sama rodzila jak miala 40 lat, i jak wyszlam tekst "znajdziesz sobie faceta z dziecmi, nie musisz miec swoich, wiesz wiek....itd", wkurzylam sie tak ze nawet nie chcialam zeby mnie do domu odwozili, a oni na drugi dzien zwalili sie mi do domu z 2 letnim dzieckiem zebym sie rozerwalala i pocieszyla.... nie mialam ochoty wychodzic z pokoju to moj brat z tekstem "wiesz przyjechalismy a ty nawet nie wyjdziesz".....wyszlam z domu bo nie moglam tego sluchac.......dla nich nic sie nie stalo, nie mialo to zadnego znaczenia.......a ja wlasnie wtedy potrzebowalam kogos zeby chociaz posiedzial ze mna i pomilczal..........mam znowu mega dola, wszystko wraca
kasia2011
kasia - kazdy ma swoje zdanie ja nie uwazam ze niemusze "gówna zmywac" ale szanuje Twoje masz do niego prawo.. Oczywiscie bym napisała do Marcepanka wiadomosc prv ale nie było mi to dane zostałam zablokowana mimo ze nie zamieniłam z dziewczyna zadnego słowa... tak jak ty tu masz swoje kolezanki tak ja mam na 2011 i zrobiło mi sie równie przykro jak zostały zjechane u was ze kogos linczują.. czy to jest wpoządku ? wam wolno? ... nierozumiem tego.. jak pisałam z kłaczkiem mi nie chodziło o gnojenie kogos chciałam tylko by odnosiła sie do moich pytań nie zadałam ich Tobie ale jej. Rozumiem to ze bronicie kolezanki ale ja do niej nie strzelam CHCE ZROZUMIEC JEJ SYTUACJE i o to ją poprosiłam nie was tylko ją... czekam na wiadomosc od niej na prv.. l mam nadzieje ze mi odpisze aczkolwiek nie musi
skoro zadajesz jej to pytanie to po co piszesz to nawet na stycznowkach ja odebralam to jako atak na nia i zreszto nie tylko ja a laski z 2012 niektore zrobily z niej Trola wariatke i ze jest chora psychicznie my tu obecne widocznie jestesmy wszystkie w takim razie chore
ja staram sie nie oceniac ludzi po tym co pisza i jak pisza z tego zrobila sie afera a jezeli chodzi o to czy ona mowi prawde czy nie to powinni sprawdzic moderatorzy bo chyba oni sa tez i od tego a nie my pomys teraz jak ona sie musi czuc jezeli to wszystko jest prawda
a z tymi malolatami to rzeczywiscie mnie ponioslo bo sa moze 3 laski ktore majo ok 28 lat reszta po 22 23 wiec za to przepraszam
nie poruszaj juz tego tematu tutaj bo rzeczywiscie za duzo osob juz sie stresuje a nie powinny
Ostatnia edycja:
reklama
Emy
Jeszcze raz, my nikogo nie oczerniamy. Macie swój wątek i tam sobie róbcie co chcecie nie tutaj, bardzo proszę. Chciałabym żeby ten temat nie był już tutaj poruszany. Mam leżec i się nie denerwować. Wchodzę na wątek do moich przyjaciół szukając wsparcia, bo jest mi naprawdę ciężko i już drugi dzien czytam posty, ktore podnoszą mi cisnienie. Macie problem na styczniówkach i tam go sobie rozwiązujcie, naprawdę.
My tu przechodzimy wiele, i wiemy że wiele rzeczy jest możliwych. Znamy tysiące historii poronien i ciąż. Logicznych i nielogicznych, z lekarzami i im na przeciw....znając życie dziewczyna i tak się więcej nie pojawi
Więc bardzo proszę już nie tutaj, macie swoje racje i chwała wam za to, ale nie tutaj.... Macie swoją platformę do wyrażania co wam na sercu leży, więc proszę tam. Nie stracę dziecka, przez wasze problemy.
I BARDZO BYM CHCIAŁA, ŻEBY TEN TEMAT NIE BYŁ JUŻ WIĘCEJ TUTAJ PORUSZANY> PROSZĘ PO RAZ DRUGI.
A tak wogóle WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANIOŁKOWE MAMY!
IZW, cieszę się, że się wkoncu ruszyło. nie martw się o nas mamy silne postanowienie zostac w dwupaku zdrowo i szczęśliwie.
onaxxx kochana idz na spotkanie, moze ten jej facet ma niezłych znajomych. nikogo nie znajdziesz, jak nie będziesz próbować
miłego dnia dziewczynki! u nas strasznie gorąco...
My tu przechodzimy wiele, i wiemy że wiele rzeczy jest możliwych. Znamy tysiące historii poronien i ciąż. Logicznych i nielogicznych, z lekarzami i im na przeciw....znając życie dziewczyna i tak się więcej nie pojawi
Więc bardzo proszę już nie tutaj, macie swoje racje i chwała wam za to, ale nie tutaj.... Macie swoją platformę do wyrażania co wam na sercu leży, więc proszę tam. Nie stracę dziecka, przez wasze problemy.
I BARDZO BYM CHCIAŁA, ŻEBY TEN TEMAT NIE BYŁ JUŻ WIĘCEJ TUTAJ PORUSZANY> PROSZĘ PO RAZ DRUGI.
dobry praktyczny prezent!wiecie co dostałam od syna na dzien matki? balsam na cellulit. Podobno pani w sklepie mu doradziła że ten własnie będzie najlepszy. myślałam że rano sie posikam ze śmiechu
A tak wogóle WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANIOŁKOWE MAMY!
IZW, cieszę się, że się wkoncu ruszyło. nie martw się o nas mamy silne postanowienie zostac w dwupaku zdrowo i szczęśliwie.
onaxxx kochana idz na spotkanie, moze ten jej facet ma niezłych znajomych. nikogo nie znajdziesz, jak nie będziesz próbować
miłego dnia dziewczynki! u nas strasznie gorąco...