reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

karollciu ale malutka sie tak rusza bo takie żywe z niej dziecko i tyle.Zobaczysz ze jeszcze da ci popali w nocy . Wiadomo że sie boisz , ja sie nie dziwie, ale dziewczyny mam przeczucie że nic złego sie nie zdarzy z waszymi dzieciaczkami . I tego sie bede trzymać.

reklama
zjola- no ja też w to wierze bo inaczej bym zwariowała.
Smacznego
anulka- ja wiem ze to na pewno zywe dziecko,Jak Melka się tak ruszala to sie smialam a teraz to jest strach.Ale musze byc spokojna dla Amelki dla siebie bo inaczej zwariuje.

Ostatnia edycja:
Ide sobie na leżaczek troszku sie poopalać bo blada twarz ze mnie sie zrobila ostatnio.Jeszcze te blond włosy i w tunelu mogłabym wieczorami straszyć.:-DA czy któras z dziewczyn jest może dermatologiem????

wiem karollciu , mnie sie dobrze mówi , rozumie Twój strach , bo jest on w pełni uzasadniony. Ale trzymam &&&&&. będzie dobrze.:tak: Ja też sie lubie smażyć , uwielbiam lato , natomiast jak pada deszcz to ja jestem jak ten moj pies - nie do zniesienia.:-D

mrówka nie ma silnej woli ha ha ha :-D:-D:-Dbo jak ci zdziele miśkiem to zobaczysz!!!!!
ide na ten leżak bo już mi sie wlancza adhd i nie umie sobie miejsca znaleśc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no mnie chodzi o syna , bo wczoraj byłam u dermatologa i mnie opier.....a że tak pozwalam dziecku chodzić z nieposmarowanym palcem , i musze sie do Bielska do chirurgi plastycznej umówić na laserowe pozbycie sie problemu.Leki prawie 100 kosztowały , masakra.Ale nic , żeby mu już z tym paluszkiem nic sie nie działo , to najważniejsze.Zmykam babki, miłego dzionka, słonecznego i wogóle aby sie Wam udzielił mój humorek bo dla mnie to jest za duży i potem jak sie nakręce to nie potrafie sie zatrzymać.:-Di moje zachowanie można przyrównać do dzici w piaskownicy co \ciesza sie z babki z piasku. No taka adehadowa dziołcha z e mnie.Narka .

Witam Was babeczki s rana :)

Wczoraj nie pisałam, bo miałam bardzo pracowity dzień i nie było ani krzynki czasu.
Moje dziecię leży plackiem ale temperatura dochodzi do 38 stopni, więc nie jest najgorzej. Bierze osłonowo antybiotyk i czekamy co z tego wyniknie.
Ja dzisiaj zaczęłam wspaniale dzień. Obcięłam sobie prawie cały opuszek kciuka lewej ręki. M stwierdził, że może trzeba szyć ale ja zaklajstrowałam plastrem i chyba przyrośnie :) W tej sytuacji dowiedziałam się jak bardzo przydaje się człowiekowi lewa ręka :szok: a kciuk w szczególności :)

Anulka
gratuluję niepalenia :)

Czarna, Kairka
wielki buziak :)

Onaxxx
dziwnie się zachowują te twoje koleżanki, przecież nie trzeba gadać tylko o dzieciach i mężach. Wieje nudą. Jest tyle różnych tematów. Ja to paplam o wszystkim łącznie z polityką, zwierzakami, których nie mam, pogodzie, pierdołach, pracy, włosach i uciętym palcu. Mamusiu jakie one są monotematyczne! Życzę żebyś poznała ciekawsze koleżanki.

Buziam wszystkie pozostałe, bo nie doczytam, nie doczytam :no:
Witaj w klubie .
Dopiero mi się lewa ręka zarosła.Też odcięłam opuszek tyle ,że od drugiego palca (serdeczny?);-):-):-)

Młodemu dużo zdrówka życzę i niech nie da się chorobie.
Mój młody już od rana siedzi z kopytkami na stole w jadalni i gra na laptopie ,oglądając bajki w telewizji i rozwiązując krzyżówki w książeczce :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
On ma to chyba po mnie ,bo ja też robię 1000 rzeczy na raz :-D:-D:-D

cześć słoneczka :-)

onaxxx ja ci też tylko mogę napisać olej takich przyjaciół ciepłym moczem :-) ja też myślę jak pozostałe, że to one są egoistycznymi zapatrzonymi w siebie narcyzami, tfu tfu fuj, by ich gęś kopła!

zjolcia coż to za dziadostwo się przyplątało młodemu? a z tym palcem to może lepiej podjedź na pogotowie, a jak ci się jakaś infekcja wda albo przyklei spowrotem byle jak? nie ładny będzie paluszek. chyba musi bardzo boleć- daj podmucham i pociumam :-)

aneczko jak nałóg? ty mi się w nocy śniłaś!!!!!! stanełaś u mnie w drzwiach (od balkonu co najlepsze) i miałaś w ręce jakąś torbę foliową a w niej miśka i zdzieliłaś mnie tak jak te kobitki na benny hill-u :-) i dom mnie: a co ty mrówka myślisz, że cię nie znajdę, co ja dam radę a ty nie! i znowu ryp. obudziłam się i myślę czy serio czy nie i zaczęłam się śmiać, i nagle wyłazi spod kołdry Igor z tekstem a kuku, kuźwa jak się wystraszyłam! zapomniałam, że w nocy przyszedł do nas do łóżka :-) może to młody mnie tak kopał :-)

Kasia Twój sen powala :-D:-D:-D:-D:-D
Witam z rańca :-)
onaxxx wiesz co?olej te wariatki i tyle , znasz przecież to przysłowie,,najlepszych......poznajemy w biedzie,, więc sama widzisz że nie są wart Ciebie.Najlepiej powiedzieć prosto z mostu co o myslisz. Ja mam tylko jedną przyjaciólke , koleżanki?jak jest dobrze to są no a jak w Twoim przypadku wiedza że zawsze je w czymś wyręczysz czy pomożesz bezinteresownie , mają cie za nic i tyle. Moj śp.tatko zawsze potarzał że człowiek musi przede wszystkim szanować siebie bo jak siebie ni eszanujesz nie będą. Więc olej je , nie zasługują na Twój szacunek
kaśka ale sie uśmiałam !!!:-D:-D:-DNo przydałoby ci sie za te fajki , przydało:-Dja jak narazie nie kurze:szok:
karollcia o już ci stuknlo 22 tc. supcio.
oj ziólko ty niezdarko!!:-Dnie no żartuje , musiało boleć jak pierun.
Czarna faceci mają jaieś czasami swoje zachowania gorsze jak dziecko ale taki to woli nic nie gadać bo myśli że tym sprawe załatwi.A może sie boi , nie wie czy Cie nie urazi czymś co powie , kurcze do facetów to osobny słownik by sie przydal.Take palanty z nich czasami są.
poroniona dzięki za info o psiaczkach , tylko że mój to typowy uparciuch , wie że coś zle robi ale robi to dalej, ale i tak go kocham. Za pana wybrał sobie mojego , ja tam moge mwić , ba! nawet prosić i nic nie pomaga.A wystarczy że moj jest w domu to psa nie ma , taki potulny.Wiem że musze sie postarać go troszke zacząć przyzwtczajać ale póki co zostają dzieci znajomych a na nie warczy jak cza, ale tylko jak ja wezme na rece. Mo moze brać i jest spoko.
Bibiana a może to rzeczywiście jakiś znak , Igor .
As dogoterapeutka mówisz? oj to super bede pamiętać na przyszłośc.buziaki.
Kłaczku buzka dla ciebie i Twojego Zimorodka.

Nie ma sprawy ,służę radą.
Niektóre zachowania możesz już wyeliminować ,uzależniając psa od czegoś ,na czym wybitnie będzie zależało;-):-):-)
Proste i skuteczne -zawsze działa.:tak::-):-)
Jakby coś to pisz chętnie pomogę.:tak::-):-)

Onaxx takie koleżanki to szerokim łukiem omija ,żeby się nie denerwować .
Jesteś młoda ,ładna,inteligentna dziewczyna ,a z takimi ograniczonymi się zadajesz .Daj na luz i będzie git.;-):-):-)
Pamietam jak moja młoda w 6 klasie podstawówki zaczeła narzekać ,że jej dzieci w szkole dokuczają ,bo ona z nikim bliższych kontaktów nie utrzymuje.:-:)-(
W końcu poszłam do dyrektorki i pytam jak to jest.
Taka inteligentna dziewczynka,każdemu zawsze pomoże ,nauczyciele ją wychwalają ,a ma kłopoty z rówieśnikami ..
Dyrektorka na mnie popatrzyła i powiedziała...
Aneta ,a z kim ona ma tam rozmawiać? Z debilami? Z plastikową inteligencją ?Czy z ciuchami firmy Nike,Puma i Adidas?:-D:-D:-D:-D
W tej klasie nie ma normalnych dzieci :no::szok::szok::szok:
Tam same ochy i achy ,wyżej srają niż dupę mają :-D:-D:-D:-D
Nie dziw się ,że ona się nie dogaduje ,bo Klaudia jest NORMALNA :rofl2::rofl2::rofl2:
Przyjdzie czas to przyjaciół znajdzie .
Daj jej czas :tak::-):-)
Od tamtej pory mineło już 2 lata.
Klaudia od roku ma chłopaka :rofl2::rofl2::rofl2: a jej koleżanek przybywa z chwili na chwilę.
Przyjaciółkę ma tylko jedną ,widzę ,że się dogadują na każdym szczeblu .
Rozmawiają o wszystkim od kłopotów po wielkie wyprawy takie w marzeniach.
I tak ma być.
Nie bój się zmieniać towarzystwa jak widać na powyższym przykładzie - Kto szuka -ten znajdzie ;-):-):-)

Witam kochane w środę.
Wracam dziś do pracy.
Właśnie kończę prezentację i zaglądam do Was :tak::-):-)
Za chwilkę jakieś śniadanko i trzeba do sklepu się wybrać,z psem na spacer.Chałupkę trochę ogarnąć,obiad ugotować,pranie wstawić :rofl2:
Na 14 do fundacji i:
Na dzień dobry mam 2 dzieci,potem spotkanie z prezesem,i kolejne dziecko,a na 17 .30 pewnie muszę jechać na wywiadówkę do młodej.:tak:
Nie będzie dziś czasu na nudę :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kaira, ja tez. Czekam na list ze szpitala i bardzo sie niecierpliwie.
Zjola, dokladnie. Jest tyle tematow poza "zupka kupka", ze jesli ktos ogranicza sie wylacznie do nich, to znaczy ze dopadla go choroba kury domowej. Z palcem niezle sie urzadzilas... Kurcze, lewa reka sie przydaje, a w takiej sytuacji to taki palec tylko przeszkadza. Irytujace w najwyzszym stopniu.
Uuuu, kasia... Anulka dala rade a Ty nie? Nie wierze! :-(A z miska chcesz?

Do góry