reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam poniedzialkowo:-)
asienka swiatelko dla aniolka (*)
klaczku trzymam kciuki zeby nie przyszla
zjola czarna szkoda ze ta franca jednak przylaz

jest super pogoda a ja musze do pracy isc na poludnie masakra tak mi sie nie chce rozleniwilam sie na tym urlopie jak nic :-D
dzisiaj juz sobie poszla @ i niech ta cholera juz nie przychodzi do przyszlego roku :-D
wiem wiem marzenia scietej glowy ale pomarzyc mozna ;-)
trzymam dalej kciuki za was wszystkie i przesylam buziolki:-)

reklama
Ja to sobie wykombiniłam tak: teraz Kłaczek (kwiecień), potem Czarna (czerwiec) i ja jak w mordę strzelił sierpień! Sierpień, sierpień, owulka wypada w okolicach od 18-tego do 20-tego, to by był termin na maj :) Była by córcia Maja

Uffffffff, aż mi mózg paruje od tej wyliczanki.
Hm, dobrze to sobie wykombinowałam, co?

~Kochane żeby @ juz poszły w zapomnienie i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ FLUIDY na zaciążenie przesyłam Zjolu Pięknie to wykombinowałaś!!!!!!!!!!!!!!!! Zaciskam za Was mocno Kciukasy
ps. Dostałam pierwszą po roku @ masakra jakie to były piękne dni bez @

Kairko kochanie a jak tam Lenka? Jak jej serduszko? Mam nadzieję, że to się wszystko szybko i dobrze skończy. Na pocieszenie mogę dodać, że na szczęście nic z tego wszystkiego nie będzie pamiętać. Wiem to z autopsji, bo sama jako maluch leżałam w szpitalu. Bozia to dobrze wykombinowała.
Wielkie dzięki za fluidki, mam nadzieję, że mają odpowiednią moc. Buziaczki

Zjola, a Ty co? Matematyk? :-D Powyliczala, powyliczala, a jaja i tak zrobia po swojemu. Ale systemik cudny fakt.
Kaira, witaj. Jak Twoja malutka? Pewnie juz nie taka malutka, ale jak jej zdrowie?

Kłaczku ja z matmy ledwo dostateczny miałam :( Ale może jakaś średnia arytmetyczna, albo ważona z tego wyjdzie, hihi. Zdziwicie się jak wyjdzie! Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni :-p.
Czary mary, hokus, pokus

Kłaczku no to czekamy na dobre wieści:-D
przykro mi, że Twój syn otarł się o śmierć, te uczucie gdy myślisz że to koniec...okropne nie do opisania...Ale Bóg chciał żeby żył....

Asieńka światełko dla Twojego Aniołka (*)

ja też czekająca na @ :-( nie lubie jej brrr...wiecie ja jestem gotowa na drugie dziecko...wcześniej mówiłam że to jeszcze nie czas...ale tak naprawdę nigdy nie będzie odpowiedniego momentu, bo zawsze Filipek będzie najważniejszy, a ja chciałabym jego rodzeństwu opowiedzieć jakim był cudownym dzieckiem, pokazać im zdjęcia, filmiki, mam nadzieję, że będą dumni ze swojego brata:tak:

Kłaczku Bibiano

to nie kwestia że jestem po owulce lub daleko do niej, ja po prostu nie mam cykli owulacyjnych, od zabiegu nie miałam awulacji (3mieś), poziom prolaktyny nie pozostawia złudzeń że jak narazie nie jestem płodna, więc dlatego piszę że "tyle dobra idzie na marne". Ale nie będę się wkręcać i tym przejmować jak narazie.

Choć dzisiaj mnie dość znajomo kłuje jajnik, już sama nie wiem czy to jakieś złudzenie...

Jadę dzisiaj zaraz w pierwsze odwiedziny do mojej przyjaciółki która 10 dni temu urodziła synka. Trochę się boję tej wizyty, ale też bardzo się cieszę i nie mogę się już doczekać.

reklama
a_gala ja bym robiła już teraz :-)

Mart81 no to te kłucie to może znak że owulka już jest...nigdy nic nie wiadomo :-) ja i tak trzymam kciuki.

Do góry