reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

zjola przytulam...ja znow mam jakiesgos dola, znowu codziennie rycze, patrze jak moja kolezanka w ciazy kwitnie a ja czuje sie taka szara, bezpostaciowa, nikomu nie potrzebna....do du.....

reklama
As, spokojnie - mnie po zabiegu pierwsze kilka @ wybieralo jajka do ostatniego. Bol i sila wodospadu - szlag chcial trafic, nie pamietam zebym kiedys wczesniej musiala w nocy do kibelka zaiwaniac przepakowac podwozie bo king size podpaska odmawiala dalszej wspolpracy. Potem sie unormowalo. To nie musi byc ciaza biochemiczne - zwykle przesuniecie, opoznienie @ (zwroc uwage na stres zwiazany z "bedzie nie bedzie") i poporonna jeszcze @ z efektami specjalnymi. Moze... Tak sobie kombinuje. Zwlaszcza ze test ujemny.

Boox2, chyba nie - to problem typowo skorny...

http://www.youtube.com/watch?v=sZoZwdesumY&feature=related

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!
Widzę, że nie tylko ja mam doła... Ehhh @ miała przyleźć 3 marca a przyszła już wczoraj...:wściekła/y: W niedziele niepotrzebnie zrobiłam teścik i niby była delikatna kreseczka ale po godz. CZyli wynik nieważny a ja już miałam nadzieje, że może jednak... Chyba nigdy nie zostanę mamą! Do tego mam młyn w pracy... Pozdrawiam i tule wszystkie zdołowane

Czesc dziwczyny

Tule wszystkie po kolei z powodu niepowodzen,znienawidzonych okresów\,smutnych rocznic i innych okropnych rzeczy....

Ja żyję nadzieją na dobre... i przesyłam wam moje radosne fluidki,wierzę że marzec będzie nasz,będzie sukces....
Ja juz po owulacji i p[o starankach teraz czekam na 11 na oczywiscie 2 krechy a nie okres...ale natura pokaże....mam tak zajętą teraz głowę bo przygotowuje weekend w Pradze na 30 urodziny mojego M,jedziemy juz w piątek....a potem imprezka niespodzianka dla znajomych 12 marca to zobaczymy czy podwójnie bedziemy świetowac...oby tak...
więc za bardzo nie mam czasu szukac objawów,sprawdzac,stresowac i wyczekiwac...
do tego zgubiłam laptop firmowy z duza iloscią danych i jestem załamana...woięc jak widzicie mam młyn ale mam nadzieje ze cos dobrego z tego wyjdzie...

trzymajcie kciukasy...
przesyłam pozytywne fluidki....oby nasze fasolki objawiły się tak jak to piękne słońce po zeszłotygodniowych mrozach

trzymajcie się kochane ciepło i pozytywnie....

Soglam, widze ze w tych samych dniach spodziewamy sie werdyktu za ten miesiac, z tym ze mnie wypada 12-13 i wlasnie jestesmy na etapie kroliczka-dmuchawca. I juz mam zalegnietego mozgojada - uda sie czy nie. Ech... Moj ma racje ze za duzo mysle.

Pie... sie jak kroliki z zalozeniem ze jak nie my to wiatropylnosc ale cos ma z tego byc.;-) ew. od "dmuchania" = bzykanie zwane tez stosunkiem plciowym, ew. od checi nadmuchania kobiety... Kilka mozliwosci jest.

reklama
kłaczek teraz to mnie powaliłas....:-D zaśmiewam się jak głupia a jestem w pracy....
rozbawiona jestem ,że ho ho....

a ja ci powiem,że jakos srednia ochota na seksik była więc my tylko 2 strzały,dzien przed owu i dzien po owu...i zobaczymy co bo teraz nam się nie chce totalnie...trenujemy ostro siatkówkę i jezdzimy na mecze więc jestesmy zmordowani i bez sił na myslenie o sekscie a co dopiero jego uprawianie....hehe

więc jak nam się uda to tym bardziej będę przeszczęśliwa....

Do góry