reklama
Boox2
Zaciekawiona BB
zjola przytulam...ja znow mam jakiesgos dola, znowu codziennie rycze, patrze jak moja kolezanka w ciazy kwitnie a ja czuje sie taka szara, bezpostaciowa, nikomu nie potrzebna....do du.....
znam to uczucie...
As, spokojnie - mnie po zabiegu pierwsze kilka @ wybieralo jajka do ostatniego. Bol i sila wodospadu - szlag chcial trafic, nie pamietam zebym kiedys wczesniej musiala w nocy do kibelka zaiwaniac przepakowac podwozie bo king size podpaska odmawiala dalszej wspolpracy. Potem sie unormowalo. To nie musi byc ciaza biochemiczne - zwykle przesuniecie, opoznienie @ (zwroc uwage na stres zwiazany z "bedzie nie bedzie") i poporonna jeszcze @ z efektami specjalnymi. Moze... Tak sobie kombinuje. Zwlaszcza ze test ujemny.
Boox2, chyba nie - to problem typowo skorny...
http://www.youtube.com/watch?v=sZoZwdesumY&feature=related
Boox2, chyba nie - to problem typowo skorny...
http://www.youtube.com/watch?v=sZoZwdesumY&feature=related
Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!
Widzę, że nie tylko ja mam doła... Ehhh @ miała przyleźć 3 marca a przyszła już wczoraj... W niedziele niepotrzebnie zrobiłam teścik i niby była delikatna kreseczka ale po godz. CZyli wynik nieważny a ja już miałam nadzieje, że może jednak... Chyba nigdy nie zostanę mamą! Do tego mam młyn w pracy... Pozdrawiam i tule wszystkie zdołowane
Widzę, że nie tylko ja mam doła... Ehhh @ miała przyleźć 3 marca a przyszła już wczoraj... W niedziele niepotrzebnie zrobiłam teścik i niby była delikatna kreseczka ale po godz. CZyli wynik nieważny a ja już miałam nadzieje, że może jednak... Chyba nigdy nie zostanę mamą! Do tego mam młyn w pracy... Pozdrawiam i tule wszystkie zdołowane
Czesc dziwczyny
Tule wszystkie po kolei z powodu niepowodzen,znienawidzonych okresów\,smutnych rocznic i innych okropnych rzeczy....
Ja żyję nadzieją na dobre... i przesyłam wam moje radosne fluidki,wierzę że marzec będzie nasz,będzie sukces....
Ja juz po owulacji i p[o starankach teraz czekam na 11 na oczywiscie 2 krechy a nie okres...ale natura pokaże....mam tak zajętą teraz głowę bo przygotowuje weekend w Pradze na 30 urodziny mojego M,jedziemy juz w piątek....a potem imprezka niespodzianka dla znajomych 12 marca to zobaczymy czy podwójnie bedziemy świetowac...oby tak...
więc za bardzo nie mam czasu szukac objawów,sprawdzac,stresowac i wyczekiwac...
do tego zgubiłam laptop firmowy z duza iloscią danych i jestem załamana...woięc jak widzicie mam młyn ale mam nadzieje ze cos dobrego z tego wyjdzie...
trzymajcie kciukasy...
przesyłam pozytywne fluidki....oby nasze fasolki objawiły się tak jak to piękne słońce po zeszłotygodniowych mrozach
trzymajcie się kochane ciepło i pozytywnie....
Tule wszystkie po kolei z powodu niepowodzen,znienawidzonych okresów\,smutnych rocznic i innych okropnych rzeczy....
Ja żyję nadzieją na dobre... i przesyłam wam moje radosne fluidki,wierzę że marzec będzie nasz,będzie sukces....
Ja juz po owulacji i p[o starankach teraz czekam na 11 na oczywiscie 2 krechy a nie okres...ale natura pokaże....mam tak zajętą teraz głowę bo przygotowuje weekend w Pradze na 30 urodziny mojego M,jedziemy juz w piątek....a potem imprezka niespodzianka dla znajomych 12 marca to zobaczymy czy podwójnie bedziemy świetowac...oby tak...
więc za bardzo nie mam czasu szukac objawów,sprawdzac,stresowac i wyczekiwac...
do tego zgubiłam laptop firmowy z duza iloscią danych i jestem załamana...woięc jak widzicie mam młyn ale mam nadzieje ze cos dobrego z tego wyjdzie...
trzymajcie kciukasy...
przesyłam pozytywne fluidki....oby nasze fasolki objawiły się tak jak to piękne słońce po zeszłotygodniowych mrozach
trzymajcie się kochane ciepło i pozytywnie....
Soglam, widze ze w tych samych dniach spodziewamy sie werdyktu za ten miesiac, z tym ze mnie wypada 12-13 i wlasnie jestesmy na etapie kroliczka-dmuchawca. I juz mam zalegnietego mozgojada - uda sie czy nie. Ech... Moj ma racje ze za duzo mysle.
reklama
kłaczek teraz to mnie powaliłas.... zaśmiewam się jak głupia a jestem w pracy....
rozbawiona jestem ,że ho ho....
a ja ci powiem,że jakos srednia ochota na seksik była więc my tylko 2 strzały,dzien przed owu i dzien po owu...i zobaczymy co bo teraz nam się nie chce totalnie...trenujemy ostro siatkówkę i jezdzimy na mecze więc jestesmy zmordowani i bez sił na myslenie o sekscie a co dopiero jego uprawianie....hehe
więc jak nam się uda to tym bardziej będę przeszczęśliwa....
rozbawiona jestem ,że ho ho....
a ja ci powiem,że jakos srednia ochota na seksik była więc my tylko 2 strzały,dzien przed owu i dzien po owu...i zobaczymy co bo teraz nam się nie chce totalnie...trenujemy ostro siatkówkę i jezdzimy na mecze więc jestesmy zmordowani i bez sił na myslenie o sekscie a co dopiero jego uprawianie....hehe
więc jak nam się uda to tym bardziej będę przeszczęśliwa....