Aneczkab23
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny!!
Mam nadzieję ze się nie gniewacie że rzadko tu zaglądam ale cały czas kibicuję każdej z Was
Witam wszystkie Aniołkowe mamusie i zapalam (*) dla waszych aniołków
Witam też nowe fasolki bardzo to cieszy że na pewno każdej z Was się kiedyś uda tylko trzeba w to wierzyć a najlepiej odpuscić wiem to trudne ale nie niemożliwe
mlodam witaj fajnie że też ci się udało już przejść ten najcięższy okres i że jest wszystko ok ja ma termin na 5 sierpnia a ty na 10, fajnie ze tak blisko będziemy mieć nasze kruszynki. zajrzyj czasami na wieści od cięzarówek
Mam nadzieję ze się nie gniewacie że rzadko tu zaglądam ale cały czas kibicuję każdej z Was
Witam wszystkie Aniołkowe mamusie i zapalam (*) dla waszych aniołków
Witam też nowe fasolki bardzo to cieszy że na pewno każdej z Was się kiedyś uda tylko trzeba w to wierzyć a najlepiej odpuscić wiem to trudne ale nie niemożliwe
zjola Wisienka 4 tygodnie dłużej ode mnie w ciąży :-) wtedy też mnie o krok wyprzedzała. fajnie :-) mam na 10 sierpnia termin a ona jakoś na początek lipca ;-) córkę ma mieć, w czwartek miała wizytę. a cały czas mówili jej że chłopak ;-) hihihi
panicznie bałam się 10 tygodnia i nawet zwolnienie na tydzień wziełam, na szczęście przeszłam ten tydzień bez komplikacji, potem byłam 4 dni w szpitalu bo miałam odrobinkę plamienie, ale ustało, no i te zastrzyki zalecili :-( clexane, ale jak ma pomagać...
mlodam witaj fajnie że też ci się udało już przejść ten najcięższy okres i że jest wszystko ok ja ma termin na 5 sierpnia a ty na 10, fajnie ze tak blisko będziemy mieć nasze kruszynki. zajrzyj czasami na wieści od cięzarówek