reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kobietki. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś rano test.. No i coś mi tam wyszło jak się człowiek wpatrzy jest druga blada kreseczka.. Ale jeszcze @ może przyjść jednak po cichutku marzę by nie przyszła.. Czy taki test z bladą kreseczką można określić jako pozytywny???

Myślę że po cichu to Ja Ci już składam gratulację, ale tak głośno to trzymam kciuki &&&&& a kiedy powinnaś dostać @?

reklama
To jeszcze ma prawo być blada ta druga II:-) Najlepiej jak powtórzysz w dzień spodziewanej @, czyli 2 marca a jeszcze lepiej to oczywiście beta. Wiem że czekanie jest najgorsze , ale dasz radę , zobaczysz - czas szybko leci:tak:

Boox2 po cichutku gratuluje i trzymam kciuki. U mnie też tak było słaba kreseczka przed @ a teraz ta kreseczka leży w wózeczku koło mnie :tak: Jak coś pójdź na bete i będziesz pewna !

Boox no no... super wieści. Dziwne byłoby w sumie, gdyby już tak wcześnie była mocna ta druga krecha ;-) Również po cichutku gratuluję, dbaj o siebie!

martusionek , anastazja1m , &Ewcia - Dziękuje za pokrzepienie, aż gdzieś mi tam skowroneczek zaćwierkał z nadziei :happy2:. Betę najwcześniej będę mogła zrobić dopiero w okolicach Dnia Kobiet :) Jak na razie staram się nie nakręcać hihihi ciężko to widzę! :-D
Tak jakoś jest, że jak kreski nie ma to się jej szuka a jak jest jakakolwiek to się nie dowierza kurcze :rofl: no to się troszkę rozmarzyłam...:rolleyes::errr::biggrin2:

Anastazja, probuje sie polapac na ile (jesli w ogole) zmieni mi sie po poronieniu cykl. Zwykle cos mi sie przekrecalo po porodach, po poprzednim poronieniu tez, wiec chce sie zorientowac zeby tak calkiem na slepo nie trzaskac a chlopa nie zajezdzic.;-)
Twoje zelazko wyzionelo ducha przez spalenie, uprzednio usmiercajac termostat - stad dziura w firanie. Zakup materialu ma ten plus ze mozesz sobie zaaranzowac okno calkiem po swojemu.
Boox2, to moze byc to, ale poczekaj choc do terminu @ i powtorz test. Nerwusik jestes - tez bym byla.:-D

Jakos udalo mi sie wkleic suwaczka:):)

hmm ale cos nie ma go juz:(musze popatrzec jak to sie robilo bo nie pamietam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenko suwaczek musisz wkleić w sygnaturze :)

A mnie się dzisiaj tak strasznie chce się spać, że dosłownie się przewracam. Nie mam nawet siły wszystkiego przeczytać, no po prostu się skupić nie mogę. Proszę więc pisać krótko, węzłowato i dużymi literami, bo nie kumam

Ostatnia edycja:
reklama
cos bledny plik mi wyskakuje jak wklejam

zoabczymy moze pozniej sie pojawi bo ciagle mam ze bledny plik hmm:)

EDIT przez Lilijanna: proszę edytować posty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry