Znalazłam awet w rozsądnej cenie roombe i scoobę razem ,więc dlatego się zastanawiam.Dla mnie 6 dni to koszmar, jak mi się poprzestawia i będę miała cykle 20-24 dniowe, to co 2 tyg na tydzień - oszaleję, właśnie zaczął mnie boleć lewy jajnik , więc chyba znowu @ przyjdzie jakoś po 20-24 dniach. No i jak tu zrobić badanie Prolaktyny? Wyczytalam że w 21 dniu się robi, a u mnie 21 dzień to wychodzi 1 dzień
As - Ja też o tym kiedyś myślałam , ale trochę mnie cena przeraziła, znajomy mojego męża ma to w domu , i nie narzeka, bo nie musi teraz z łóżka się ruszać i rękami machać jak przy zwykłym odkurzaczu, my z kolei kupiliśmy z myślą o przyszłym potomstwie taki cichy elektrolux i też się sprawdza przy sierści, Ja mam włochatego persa , więc sierść co nie miara, skarpetki można zrobić na drutach
To jest fajne ,bo się programuje jak wychodzisz ,ustawiając wirtualne ściany możesz sprzątnąć cały dom nie przebywając w nim .;-):-):-)
Wracasz z pracy do domu i masz miłe zaskoczenie ,przynajmniej podłogi już posprzątane.
Twój pers w porównaniu z moim goldenem to pchełka.;-)