karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześć.
Wpadam tylko na chwilkę przywitac się.
U mnie bez zmian.
Pojawiam sie na forum sporadycznie bo musze się trochę wyciszyć, przez chwile nie myśleć, nie płakac, nie denerwowac się.
Przepraszam, że pewnie zachowuje się bardzo egoistycznie - bo jak ja potrzebowałam wsparcia to go tu znalazłam...a teraz uciekam od Waszych problemów....
ale wiecie...jak juz przychodzi czas po trzeciej stracie...to inaczej sie na to wszystko patrzy...
w czerwcu staranka...i do tego czasu postanowiłam dac na luz....
pojawie sie co jakis czas...bo zatęskniam za Wami....
Trzymam mocno kciuki za staraczki, i ciężaróweczki....:-)
i przytulam Nowe Aniołkowe Mamusie....przepraszam, że to powiem, ale naprawdę z każdym dniem jest łatwiej...i pomimo ogromnego bólu da się żyć dalej, da sie uśmiechać i kochać...wierzcie mi...
buziaki kochane....
Wpadam tylko na chwilkę przywitac się.
U mnie bez zmian.
Pojawiam sie na forum sporadycznie bo musze się trochę wyciszyć, przez chwile nie myśleć, nie płakac, nie denerwowac się.
Przepraszam, że pewnie zachowuje się bardzo egoistycznie - bo jak ja potrzebowałam wsparcia to go tu znalazłam...a teraz uciekam od Waszych problemów....
ale wiecie...jak juz przychodzi czas po trzeciej stracie...to inaczej sie na to wszystko patrzy...
w czerwcu staranka...i do tego czasu postanowiłam dac na luz....
pojawie sie co jakis czas...bo zatęskniam za Wami....
Trzymam mocno kciuki za staraczki, i ciężaróweczki....:-)
i przytulam Nowe Aniołkowe Mamusie....przepraszam, że to powiem, ale naprawdę z każdym dniem jest łatwiej...i pomimo ogromnego bólu da się żyć dalej, da sie uśmiechać i kochać...wierzcie mi...
buziaki kochane....
Ostatnia edycja: