reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U nas ceny wynajmu sa do przyjecia, moj angielski opiewa na umiejetnosc zrobienia zakupow na bazarze i to jest problem. W dodatku jak kto mowi "obok mnie" to jeszcze predzej polapie sens niz jesli mowi do mnie i wiem ze oczekuje odpowiedzi. Blokuje sie. Po polsku wyslawiam sie bez najmniejszego problemu, raczej naleze do elokwentnych, radze sobie po rosyjsku, to wypadlo mi mieszkac w Anglii. Zlosliwosc jakas.

reklama
nie mam pojecia na jakim poziomie musisz miec angielski aby ukonczyc ten kurs, ale sprobuj znalezc dla siebie kurs angielskiego najpierw. Ja wlasnie jestem na etapie zalatwiania sobie angielskiego bo moze wrocilabym do pracy w szkole. Udalo mi sie znalezc darmowy kurs, jestem na etapie zalatwiania zobaczymy co z tego wyjdzie.

Boze!! Dziekuje Wam za kciuki!!
Widac pecherzyk w macicy :) 3mm malenki, a kolo jajnika nic nie widac.
Pani doktor kazala powtorzyc bete 2 razy, wizyta za 2 tygodnie i leki.
Powiedziala, ze ona narazie pozamacicznej nie widzi, ale to za wczesnie na takie wyroki i po co tylko denerwowac :)
Uff ide spac :)

super Magda- gratuluje:* wiedziałam, że będzie dobrze!!!!

uciekam do wyrka - mąż zaraz do mnie dołaczy:)

dobranoc :)

Magda, tak sie ciesze! Wlazlam jeszcze na chwile zobaczyc co u Ciebie wyszlo i znalazlam takie dobre wiesci...

Rajmund ma uszkodzona powieke i galke oczna. Nie bardzo na szczescie - bedzie ok.

czyżbym była dzisiaj pierwsza?:)
Magda MR- super wieści:)ciąża jest bardzo młoda teraz to już tylko będzie dobrze:)
klaczek-życze powodzenia z otwieraniem businessu ja o tym samym mysle ale w Polsce.tylko że ja chce żlobek, wole malutkie dzieciaczki:)no ale Narazie musze urodzić swoje a potem zaczne myśleć dalej:)

Magda grtulacje!!! klaczek mysle ze macie biblioteke, zapytaj sie tam, napewno sa kursy. Nie wiem czy darmowe ale u nas kazda dzielnica cos organizuje to u ciebie jak masz male miasto to cos musi byc.

reklama
Do góry