reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześc kochane....

Kłaczku - skarbie...trzymaj się dzielnie....weszłam na chwile na forum, a tu takie wiadomości.....kochana, mam nadzieje, że to jakiś fauszywy alarm...

A u mnie bez zmian...to znaczy wyniki homocysteiny odebrałam i są ok...8,60 - przy normach od 4 do 14. A to oznacza, że pomimo mutacji tych genów, które za nią odpowiadają jej poziom nie jest na tyle wysoki, żeby zaszkodzić dzidziusiowi...a w takiej sytuacji....biore sobie folik 15, wit B12 w dawce 100 ( a nie 400 jak była mowa na początku), i acard.....i w takim razie mamy zamiar wprowadzić heparynę od miesiąca, w którym zaczniemy staranka...czyli od czerwca.

Moja @ przylazła idealnie w terminie....jak w zegarku 5 stycznia....czyli od zabiegu to juz trzecia...i piękne regularne cykle...z lekko bolesną owulacją...około 15 dnia cyklu....czyli wszystko na dobrej drodze....

buziaki dla Was wszystkich....

przepraszam, że nie pisze....ale staram się teraz nie myśleć ciągle o starankach.....a obecność na forum nie pozwala nawet na chwile zapomnieć.....więc wpadam tu sporadycznie.....bo tęsknie za Wami.

Karolciu81-dobrze,że wyniki są w porządku, bierzesz leki i powoli przygotowujesz się do staranek! Cykle masz świetne, więc teraz tylko do przodu! Wiem, że dopiero w czerwcu chcecie się starać,ale już teraz trzymam kciuki za Ciebie! Odwiedzaj nas czasami, pozdrawiam

Witam babeczki!

Karolciu trzymam za was kciuki i rozumiem czemu cię nie ma na forum. To prawda człowiek się tu troszkę nakręca tymi starankami, a tak łatwiej jest nie myśleć o nich :) Pozdrowionka

Kłaczku oby to był fałszywy alarm!!! Trzymam kciuki &&&

Dziewczyny mam pytanie
miałam już chyba 4 czy nawet uż 5 cykli od zabiegu. Niby okres regularny choć się wacha czasem od 26-30 dni. Wcześniej miałam jak w zegarku.zauważyłam w wigilie jakby plamienie cień prawie a okres dostałam 2.01. co to może znaczyć? boję się że coś jest nie tak. Nadżerka? jak się ona objawia?. Po zabiegu byłam u gin i nic nie stwierdziła. Podpowiedzcie proszę

Witam sie dziewczyny :-)
klaczku 3maj sie kochana i odpoczywaj ile wlezie 3mam kciuki za Ciebie i Twoja fasolinke &&&&&&&&&&&&&&,wierze ze wszystko bedzie dobrze bo musi byc.....
karolciu cale szczescie ze wyniki sa dobre i powodzonka przy starankach oby okazaly sie owocne :tak: i przyjemne :-D:-D mam podobne czasem mysli co Ty jesli chodzi o forum,czasem nie zagladam tygodniami tutaj i to pozwala mi zapomniec na moment o starankach i o moim aniolku :tak:

U mnie dzisiaj psia pogoda :eek: pada od rana i nie zapowiada sie zeby mialo przestac :eek: jak ja nie lubie takiej pogody ..... no nic ide cos porobic w domku troszke posprzatac i trzeba pomyslec nad obiadem :-D
Milego dnia wam zycze :-)

Ostatnia edycja:
No to Kłaczek właśnie na scanie , Jezusicku żeby tylko wszystko dobrze było ...
Karolcia81 - no widzisz ,to super , ja też mało jestem - bo mi smutno że się jeszcze nie staram ....

Isza , a ja się boje zważyć , bo chyba nic nie schudłam

Wszystkie was pozdrawiam

No tak , godzina różnicy - racja , Napisz koniecznie jak wrócisz

Ostatnia edycja:
Nie, czarna, właśnie się zbieramy, tylko jeszcze Rajmund coś zje - wrócił po nocce i teraz wstał. U nas godzina do tyłu, teraz mamy 12:30.

reklama
klaczku uwiez ze cie rozumiem. Wlasnie dzisiaj rano rowniez zobaczylam plamienie takie brazowe. Dzwonilam do mojego gina kazal wziasc na raz 4 tabletki luteiny i lezec. I czekac na telefon bo probuje z dyzuru sie zwolnic i przyjechac do gabinetu. Jak ja strasznie sie boje. Teraz co prawda nie mam juz brazowego ale taki zolty sluz:(

Do góry