K
kobietka22
Gość
hej dziewczynki wiem ,że troche was zaniedbuje ostatnio ,ale nawala nam akumulator i dlatego jest w domu ,a ja wszelkie zakupy i inne sprawy załatwiam na pieszo , czasem nawet po kilka razy wychodze na miasto bo bym sie nie zabrała na raz ,a M ma teraz dużo pracy co nas cieszy bo zwykle zimą mieli zastój jest nadzieja ,że firma jednak nie padnie , ja już ogarnęłam domek codziennie wstaje o 6 rano żeby sie wyrobić , ehh , dziś już mam za sobą pranie przedostatnie, sprzątanie i ostateczne zakupy , a to nie koniec jade o 11 autobusem do taty i babci posprzątać ,a od przystanku autobusowego mam około 2,5km marszu piechotą brrrr , narazie sie trzymam przeziębienie jeszcze mnie nie dopadło czyli może ten naturalny antybiotyk z czosnkowo-cytrynowo-miodowego syropku działa, szef mnie poinforomował ,że dostanę kolejną umowe (jupi) jak to powiedział "jeszcze sie z nami pomęczysz" .
pozdrawiam wszystkie cieżaróweczki, staraczki i nowe mamusie Aniołkowe trzymam a was kciuki i pamiętam o was cały czas tylko ,że teraz więcej M siedzi przy kompie niż ja bo poprostu nie mam czasu, buziaki i ściskam was cieplutko odezwe sie jak będe luźniejsza.
pozdrawiam wszystkie cieżaróweczki, staraczki i nowe mamusie Aniołkowe trzymam a was kciuki i pamiętam o was cały czas tylko ,że teraz więcej M siedzi przy kompie niż ja bo poprostu nie mam czasu, buziaki i ściskam was cieplutko odezwe sie jak będe luźniejsza.