reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie ale smakołyki tu macie:) ja chętnie zjem ogórka kiszonego no i wypiję herbatkę z cytrynką:)
Także przyłączając się do życzeń, i równocześnie dziękuję:) Miłego dnia życzę

Witajcie , czytam Was już od baaaaardzo dawna ,ale jakoś nie miałam odwagi napisać.
Razem z Wami trzymam kciuki , cieszę się i smucę. Od początku kibicuję wszystkim staraczkom
i współczuję aniołkowym mamom.Planujemy w 2011 r. zostać rodzicami , mam nadzieję że przygarniecie i mnie do swojej
e-rodziny.

Trochę o tym dlaczego akurat tu....
Urodziłam martwą córeczkę 6.03.2010 w 25 tyg. Chyba jako jedyna(może trochę nienormalna)z własnej woli nie widziałam
swojej kruszynki, może dzięki temu tak szybko wróciłam do świata "żywych", bo teraz nie wyszukuje w buziach dzieci
podobieństwa do mojej małej księżniczki :)

Witaj kochana w naszym gronie...
Dla Twojej Księżniczki zapalam
[*]
Przyjmiemy cie z otwartymi ramionami
i nie myśl, że jesteś "nienormalna"
Każda z nas przeżywa tę tragedię na swój, dobry dla niej sposób...

Kasie moje kochane...
Zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń

Ostatnia edycja:
anastazja1m-witaj szkoda tylko że w takich okolicznościach.
Przyjmiemy cię do naszego grona ono jest otwarte dla wszystkich prawda dziewczyny?
i nie myśl że jesteś 'nienormalna"tak nie wolno
Zapalam światełko dla twojej malutkiej (*)

Ale dziś paskudna pogoda.Tak ponuro i zimno.
Jak ma być zima to niech śnieg spadnie ale dużo.
oj niedlugo święta smutno będzie ale trzeba przeżyć

As mam pytanko kiedy ewentualnie moge się zgłosić po Aniołka ??

Witajcie ale smakołyki tu macie:) ja chętnie zjem ogórka kiszonego no i wypiję herbatkę z cytrynką:)
Także przyłączając się do życzeń, i równocześnie dziękuję:) Miłego dnia życzę
Tfu tfu tfu Kaśka no ja Tobie to muszę osobno, ale wtopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochana dużo szczęścia, choć swoje jedno marudne szczęście przy boku już masz, a drugie tuż tuż w drodze. :laugh2: A tak z rzeczy przyziemnych to życzę w końcu skończonego remontu. ;-)

Aaaa i jeszcze
Kasiawd - Tobie życzę tylko jednego byś za 8 miesięcy tuliła Synka bądź Córeczkę, by Twoja starsza latorośl sprawdziła się jako kochająca siostra, ale skoro Ona tak czeka to myślę, że podoła jako młoda mamusia.

I jeszcze Kasikz - no ale to lecę na inny wątek życzyć ;-)

reklama
Do góry