reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama

Załączniki

• zdjecie,b,1575_0,.jpg
    zdjecie,b,1575_0,.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 35
  • labedzi-puch-z2.jpg
    labedzi-puch-z2.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
HEJ KOBITKI

KAROLCIA powiedz Z że teraz bedzie zapodawał coś innego i z jeszcze większą pryjmnościa
życzę obyście się szybko wystarali no i tym razem ty pierwsza na porodówke potem ja

Tak skarbie....będziemy na porodówkach....najgłośniej krzyczec ze szczęścia!!!!

No i Kasieńko droga....najserdeczniejsze życzenia imieninkowe....spełnienia tego jedynego, najważniejszego marzenia....oby następne imienimki były już conajmniej w dwupaku!

Vjolka - Ty @, ale mi się zachciało kawki i takiego właśnie ciacha!!!!!

No i Kasieńko droga....najserdeczniejsze życzenia imieninkowe....spełnienia tego jedynego, najważniejszego marzenia....oby następne imienimki były już conajmniej w dwupaku!

Vjolka - Ty @, ale mi się zachciało kawki i takiego właśnie ciacha!!!!!

Wobec tego zapraszam ;-)

WIOLA, nie mów, że ciasto kokosowe, bo mam ślinotok :)))

a pewnie, że kokosowe...
nazywa się
Łabędzi puch
:-)

zw
muszę skoczyć do kwiaciarni zapytać, czy w sobotę będą mieli białe kalie :-(

Elżbietka kopalnio wiedzy:) a ostatnio natknęłam się na jakieś twoje stare wpisy:)tylko już nie pamiętam czego szukałam,ale niewyklucozne,ze o terminie porodu czegos.
V_Jolka a herbatke też serwujesz albo czekoladę na gorąco?bo ja nie kawowa:p
Karolcia coraz blizej do legalnych boboseksów;)
Trawa keidy idziesz z tym kręgosłupem?

skoro imieniny kasiek to wszystkiego naj naj naj!!!:)

a mój M wczoraj bezczelnie malibu sobie zrobił...mój ulubiony trunek wrr:( no ale cóż kiedyś jeszcze posmakuję

reklama
Hejka kobitki!

Dzisiaj siedzę 12 godzin w pracy i znalazłam chwilkę, żeby popisać.

Ilonko co do badań, to ja raczej nie mam wyjścia, bo na nfz czeka się dla mnie już za długo, bo 4 dychy stuknęły a prywatnie nie dam rady :no:
A no i moje gratulacje za udaną obronę Pani Magister!

Krolciu kciuki jak zwykle trzymam i mam nadzieję, że jak wroga znacie to go pokonacie :tak:

Annas ja mam nadzieję, że Twoje słowa są prorocze. Jak u Ciebie z czarowaniem?

Ewelinko cieszę się, że u Ciebie wszystko ok i tak trzymaj!

As jakoś powoli ten dołek zakopię, ale raczej w tą stronę, że pogodzę się z tym, że mój jedynak musi mi wystarczyć.
A za Ciebie trzymam kciuki, żeby twoje problemy ze zdrowiem minęły bezpowrotnie.

Miśkam to prawda ostatnio trudno u mnie o jakiś pozytyw :-( ale kiedyś to się musi skończyć.
A dla odmiany ja dzisiaj walczę na Andrzejkach :-D

Kasiawd mam skierowanie na badanie czynnika V Leiden i antykoagulant tocznia, ale niestety prywatnie :-( W mojej pracy nie mogę liczyć na żadne wsparcie finansowe. Może zaczekam aż wykopię się z finansowego dołka i może zrobię te badania. Zobaczę.
Kciuki do lipca zaciśnięte!

V_jolka co ty tu za wrogą propagandę siejesz z tym ciastem, przecież dziewczyny walczą o linię!

Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku :-)

Do góry