reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam wyniki badań histopatoligiczne ale nic z nich nie rozumiem wszystko po łacinie !! HELP !! Znacie jakieś strony gdzie są przetłumaczenia czy coś

reklama
ah kolejny dzien bez pana T minol zaczynam tesknic :(
widzialam dzis super bielizne taka wiecie lekko pikantna tak siedze i mysle ze chyba pojade i kupie i zrobie niespodzianke :D a nepewno sie przyda w najblizszym czasie

kobietka22 wiem cos o tych bolach mnie kiedys zlapalo jak bylam z psem na spacerku pod blokiem jak mnie chwycilo to na kolanach na trawniku siedzialam z 15 min, sie ruszyc nie moglam ze lzami w oczach.... (miny sasiadow tez byly ciekawe)

isza moze skocz do apteki i tam ktos ci przetlumaczy ....

Witajcie kochane, mam zepsuty modem, nadal i dzięki pomaranczowej firmie nie moge się spokojnie zlogować bo trwa to całe wieki. Teraz jestem u sister i moge wam chociaż napisać co u mnie. Brak objawów jakichkolwiek i nawet tempka niska. Testuje we wtorek chyba, ze @ przyjdzie. Pozdrawiam wszystkie i trzymam &&&&&&&&& a dla Aniołków zapalam (*)

Ostatnia edycja:
Pati.b - przeciwciała są antykardiolipinowe i antyfosfolipidowe i... ja się na tym nie znam. Herpes to cholerstwo, może gin mi to kazał zrobić ze wzgl. na zwierzaki w domu, może się przenosi? Nie wiem, ale wiem że koty atakuje herpes (ten sam??) powodując koci katar i - nieleczony - ślepotę i zgon. Infekcja herpesem może spowodować urodzenie się niewidomego dziecka z tego co czytałam, a ten wirus u człowieka odpowiada za ospę wietrzną, półpasiec i opryszczkę. Tyle wiem - jak zwykle wiem że gdzieś dzwonili...
Kobietka, dowaliłaś do pieca. :)) Ale swoją drogą co jak co, owulki nie przegapisz. Szykuje Ci się niezła jazda w domu...
O, żesz... Isza, ja miałam po polsku - w sumie nic nie wyszło mądrego.

Gdzie jest ten link do klikania??Zaraziłabym kociarzy z miau.pl

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Isza ja też dziś widziałam wynik histo. Widziałam bo mi go nie dali jakiegoś podpisu brakowało. Ale pisze na nim decidua recidiva czy coś wpisza nazwę w google to ci powinno coś znaleść. Bo mi wyszło że ciąża była i tyle

wyszło mi że ciąża martwa i coś o ropieniu :/ no ale nic dziwnego przecież ciąża była martwa we mnie ok 4 tygodni ... :/ to jak ma się coś tam nie zrobić. Ale wiecie co mnie wq tak na MAXA ?? że materiał do badania czyli moje dziecko zostało nazwane wyskrobiny z jamy macicy mój mąż próbował mi tłumaczyć (jest ratownikiem medycznym) ale i tak mnie to wq :[ wrrrrrrrrrrrrrrrr i jeszcze @ leje się jak z kranu a boli .... wrrrrr oj Isza ma zły dzień :(:(:(
postanowienie :
zasiać nowe drzewko albo schudnąć ale tym razem racjonalnie a nie 30 kg w 1 rok

Dzień dobry.
Właśnie popijam mleko z kawą i szykuję się na wizytę u lekarza..Proszę o takie maluśkie kciuczki - żeby wyniki był dobre i żeby Pan Doktor nie krzyczał na mnie.

Pozdrawiam wszystkie i całuję ciepło

Oluś wyniki będą super trzymam kciuki :)

idę do pracy ... a tak jakoś spać mi się chce .... ale na szczęście tylko na 6 h :) może potem drzemka :D ostatnio jakaś taka zmęczona chodzę :( chyba przesilenie jesienne

reklama
As - poszło. Zobaczymy jak się rozwinie.
Isza - nie tylko Ty dziś śpisz na stojąco. Pogoda z gatunku łóżkowo-barowych. Siedzę w domu. Kolejny karton się zapakuje. Koty pełnią wartę przy wczorajszej paczce - czują gnojki że to ich.

Do góry