reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam wyniki badań histopatoligiczne ale nic z nich nie rozumiem wszystko po łacinie !! HELP !! Znacie jakieś strony gdzie są przetłumaczenia czy coś

reklama
ah kolejny dzien bez pana T minol zaczynam tesknic :(
widzialam dzis super bielizne taka wiecie lekko pikantna tak siedze i mysle ze chyba pojade i kupie i zrobie niespodzianke :D a nepewno sie przyda w najblizszym czasie

kobietka22 wiem cos o tych bolach mnie kiedys zlapalo jak bylam z psem na spacerku pod blokiem jak mnie chwycilo to na kolanach na trawniku siedzialam z 15 min, sie ruszyc nie moglam ze lzami w oczach.... (miny sasiadow tez byly ciekawe)

isza moze skocz do apteki i tam ktos ci przetlumaczy ....

Witajcie kochane, mam zepsuty modem, nadal i dzięki pomaranczowej firmie nie moge się spokojnie zlogować bo trwa to całe wieki. Teraz jestem u sister i moge wam chociaż napisać co u mnie. Brak objawów jakichkolwiek i nawet tempka niska. Testuje we wtorek chyba, ze @ przyjdzie. Pozdrawiam wszystkie i trzymam &&&&&&&&& a dla Aniołków zapalam (*)

Ostatnia edycja:
Pati.b - przeciwciała są antykardiolipinowe i antyfosfolipidowe i... ja się na tym nie znam. Herpes to cholerstwo, może gin mi to kazał zrobić ze wzgl. na zwierzaki w domu, może się przenosi? Nie wiem, ale wiem że koty atakuje herpes (ten sam??) powodując koci katar i - nieleczony - ślepotę i zgon. Infekcja herpesem może spowodować urodzenie się niewidomego dziecka z tego co czytałam, a ten wirus u człowieka odpowiada za ospę wietrzną, półpasiec i opryszczkę. Tyle wiem - jak zwykle wiem że gdzieś dzwonili...
Kobietka, dowaliłaś do pieca. :)) Ale swoją drogą co jak co, owulki nie przegapisz. Szykuje Ci się niezła jazda w domu...
O, żesz... Isza, ja miałam po polsku - w sumie nic nie wyszło mądrego.

Gdzie jest ten link do klikania??Zaraziłabym kociarzy z miau.pl

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Isza ja też dziś widziałam wynik histo. Widziałam bo mi go nie dali jakiegoś podpisu brakowało. Ale pisze na nim decidua recidiva czy coś wpisza nazwę w google to ci powinno coś znaleść. Bo mi wyszło że ciąża była i tyle

wyszło mi że ciąża martwa i coś o ropieniu :/ no ale nic dziwnego przecież ciąża była martwa we mnie ok 4 tygodni ... :/ to jak ma się coś tam nie zrobić. Ale wiecie co mnie wq tak na MAXA ?? że materiał do badania czyli moje dziecko zostało nazwane wyskrobiny z jamy macicy mój mąż próbował mi tłumaczyć (jest ratownikiem medycznym) ale i tak mnie to wq :[ wrrrrrrrrrrrrrrrr i jeszcze @ leje się jak z kranu a boli .... wrrrrr oj Isza ma zły dzień :(:(:(
postanowienie :
zasiać nowe drzewko albo schudnąć ale tym razem racjonalnie a nie 30 kg w 1 rok

Dzień dobry.
Właśnie popijam mleko z kawą i szykuję się na wizytę u lekarza..Proszę o takie maluśkie kciuczki - żeby wyniki był dobre i żeby Pan Doktor nie krzyczał na mnie.

Pozdrawiam wszystkie i całuję ciepło

Oluś wyniki będą super trzymam kciuki :)

idę do pracy ... a tak jakoś spać mi się chce .... ale na szczęście tylko na 6 h :) może potem drzemka :D ostatnio jakaś taka zmęczona chodzę :( chyba przesilenie jesienne

reklama
As - poszło. Zobaczymy jak się rozwinie.
Isza - nie tylko Ty dziś śpisz na stojąco. Pogoda z gatunku łóżkowo-barowych. Siedzę w domu. Kolejny karton się zapakuje. Koty pełnią wartę przy wczorajszej paczce - czują gnojki że to ich.

Do góry