reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczynki

ikka, jankesowa
- z całego serca gratuluję:)

Anulka - to działaj, działaj:)

wisienka
- ja pierwszą @ po zabiegu dostałam po 21 dniach

karolcia
- jeszcze nie raz tak będzie, że jednego dnia objawy będą bardziej nasilone innego mniej..nie stresuj się:) Trzymam kciuki!

Hello ,
i znów tradycji stało się za dość - jak zachodzimy to hurtem ! Super !
Gratki dla Jankesowej i Ikki - bardzo fajnie! w chwilach smutku to tu zapraszamy , doprowadzimy do pionu
Zjola no nareszcie , to dobrze że miałaś zajęcie , przynajmniej nie liczysz dni i fasola cię zaskoczy
To skoro zadziałało przywoływanie i zguby w postaci Jankesowej i Zjoli się odnalazły to teraz czas ruszyć --- Lina gdzieś ty?
Karolcia , objawy albo ich brak to chyba nie jest wyznacznik , każdy dzień jest inny , ciekawam tej bety,

Kasik , gratuluje takiej ładnej dziewczynki , śliczna buziuńka!

Ja dzisiaj odwiozę swoje panny do dziadków i za parę dni fruuuu , polecą do Finlandii do taty.....zobaczymy się dopiero za 2 tyg... smutno trochę , ale cóż one się cieszą na te wrażenia

ikka, jankesowa gratulacje:-)
karolcia nie stersuj się i daj znac jak wyniki bety..
wisienka napewno wkurzające jest to czekanie na @...ja jeszcze nie czekam, ale za jakies 2 tyg tez bede..
wiolka 1982 to szybko dostałaś..

Ja juz jutro wyjeżdżam..ciesze się ogromnie...mam nadzieję, ze uda się "zmontowac" dzidzię np. w Pradze:rofl2::rofl2::rofl2:..wiem, ze to moze za wczesnie..ale bardzo bym chciała znowu być w ciąży..

karolcia ale to nie jest tak, że jak masz mdłości i wymioty to atakują Cię każdego dnia i bez przerwy. To w zależności od dnia...raz ma się mnóstwo siły i dobrego humoru, a później jak dopada to najlepiej z łazienki nie wychodzić.
Więc niech takie lepsze samopoczucie nie wpływa negatywnie na Twoje myśłenie!

dzieki Mysza...obyś miała rację...bo dziś to normalnie góry mogę przenosić....a jak jechalam do pracy to normalnie tak spiewałam w aucie....jak szalona....az się inni kierowcy na mnie gapili na światłach....jestem szczęsliwa i chcę, żeby juz tak było....tylko, żeby juz ta betka była....to bym sie uspokoiła....

Wyników nie chcą podawac przez telefon...
zresztą może bym uprosiła...ale po co mi dodatkowe nerwy....nie wiadomo jakie maja normy...i tylko będe niepotrzebnie sama interpretować....

Ostatnia edycja:
Karolciu ja się tak stresowałam przed 1 wizytą ze wszytkie objawy ciążowe mi zanikły!!! Wymity mdłości ból piersi i amietam że nawet piekłam kotlety a zapach tłuszczu mi nie przeszkadzał. Moj A miał pilne spotkanie ale jak zobaczył że płacze i znów histeryzuje poszedł ze mną do lekarza bo ja bym chyba umarłą w tej poczekalni. I szłam tam jak na skazanie bo myślałam ze to po wszystkim. A tam się okazało ze jest wszystko ok , lekarz mnie okrzyczał że wmawiam sobie takie głupoty zamiast wieżyc w to dziecko, a objawy wróciły tylko ból piersi i tak jest do dzisiaj wróciły po godz jak wyszłam z gabinetu.Sporadycznie było mi nie dobrze od tamtego czasu. A moje koleżanki przechodziły ciąże bez jakichkolwiek objawów.
Czekam na wyniki głowa do góry i przejdź się na spacer żeby nie myśleć.
Aniawos Powodzenia:)

Witam! Mam ogromną prośbę... jestem w 21 tygodniu ciąży, wczoraj byłam gin i miałam robione badanie ginekologiczne i USG i jak powiedział lekarz - wszystko ok! A dziś rano gdy wstałam, zauważyłam niewielką ilość brązowo zabarwionego śluzu, przeraziłam się i zadzwoniłam do mojego gin i powiedział, że to może być po badania i żeby wzięła nospę i więcej magnezu, a gdyby pojawiła się krew to żebym zgłosiła się do szpitala na kroplówki z magnezem. Czy któraś z Was miała taki śluz na tym etapie ciąży???? Zaraz chyba zwariuję... Jeszcze od kilku dni nie czuję ruchów dzidzi (przynajmniej tak mi się wydaje, albo to już moja paranoja) - ale lekarz powiedział, że na USG widzi, że wszystko ok!!! Pomóżcie proszę!!!

reklama
karolcia to dzwoń z pytaniem o wyniki :-) &&&&&&&

błagam nie namawiajcie mnie.....obiecałam Z, że nie będę panikowac, że to on odbierze.....
jak bedzie wszystko ok to pewnie zdzwoni...a jak nie zadzwoni to znaczy, że do dupy!

A na sparcer nie moge wyjśc...bo w pracy jestem :)

tulipanek - ja Ci nie pomoge bo nie dotrwałam do tego tygodnia....na pewno jest wszystko ok...skoro gin widział zdrową dzodzię to głowa do góry...wcinaj magnez i sie nie denerwuj.....to mówię ja największa panikara na tym forum :)

Ostatnia edycja:
Do góry