reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wisienka chyba ostatnio Kłaczek Ci pisała czy nie za szybko @ dostać byś chciała:) ja dostałam po 42dniach, ale podobno można i do 8tyg więc spokojnie,na pewno panika tu nie pomoże.choć to nie proste i każda z nas czekała na tą pierwszą.
Ikka kciuki za Twojego dzidziusia ,a leżenie przeżyjesz.warto dla kruszynki z brzuszka.mocno trzymam kciuki!

reklama
Cześć widziałam ze o mnie pytałyście wiec sie odzywam. żyje jako tako ale żyje... dziś mam 37 dc a w poniedziałek robiłam test i II krechy oczywiście radość pomieszana z ogromnym lękiem do lekarza jeszcze się nie zapisałam. Chce abyście wiedziały ze każdej z was kibicuje. Trzymam za was kciuki za pozytywne wyniki badan, zdrowe i donoszone ciąże. Pozdrawiam

GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA KOCHANA!!! nIE MASZ POJĘCIA JAK SIĘ CIESZĘ!!! tRZYMAM KCIUKI; BĘDZIE DOBRZE!!!

iKKA - Tobie oczywiście także gratuluję!!! 3MAM KCIUKI!!!

Wisienko - ja na pierwszą @ po stracie Oleńki czekałam 36 dni. Musisz uzbroić się w cierpliwość, a jesli @ nie pojawi się w ciągu 8 tyg. od straty Dzwoneczka udaj sie do gin.

Ostatnia edycja:
Jankesowa,ogromne gratulacje.I tak jak pisały dziewczyny spokojnych 8 m-cy i duzo siły dla Ciebie i maluszka.
Mnie odwiedziła koleżanka z pracy i opowiedziała mi o koleżankch jeszcze innej koleżanki, które wybrały sie gdzieś na egzotyczne wakacje i jedna z nich wróciła z Dzidzią w brzuchu, a druga z hiv-em.Szok!Nie z dziecka oczywiście, ale z tej drugiej niespodzianki.Coś strasznego.
My wybieramy sie jutro na Mazury, ostatni raz byliśmy tam kilka dni przed poronieniem, tak wiec teraz wszystko bedzie mi tam przypominało,że jeszcze wtedy było z nami dziecko.Ale z drugiej strony wszystko mi przypomina,że jeszcze niedawno byłam w ciązy.
Wisienko,mnie też ginekolog informował jeszcze wszpitalu, że @ powinna się pojawić od 4-6 po zabiegu.

Wisienka moj gin tez mowil ze od 4-6 tyg powinna sie pojawic jesli nie to natychmiast do niego_Organizm musi sie zregenerowac ;)wiec czekaj spokojnie bo to oczekiwanie tez moze miec jakis wplyw bo wyczekujesz nerwujesz sie bo nie przychodzi;)spokojnego czekania:*:*:*
Ikka,Jankesowa GRATULACJE JAK NAJSZCZERSZE I SPOKOJNEGO NOSZENIA :*:*:*
Ja moze dzis cos podzialam :):):)

Witam Wiśienko ja czekałam 50 dni a potem lalam przez 1,5 miesiąca i musiałam dostać leki na zatrzymanie.
Miłego dnia Wam wszystkim życzę w ten piękny piątek 13-ego:)

Witajcie!

Jankesowa ogromniaste gratulacje!!! Teraz przeczytałam. I w tyłek powinnaś dostać...żeby się od poniedziałku taką cudowną informacją nie podzielić.

Zjola a ja właśnie wczoraj o Tobie myślałam...w sensie zastanawiałam się gdzie zniknęłaś, ale jakoś sobie odpowiedziałam sama że pewnie urlop. To może jak remont odciągnął myśli to fasolinka do brzuszka wskoczyła &&&

katkaa ale CI suwaczek zasuwa...dopiero co się dowiedziałam że w ciąży jesteś a tu już 11tydzień :-)

Wisieńko na @ masz jeszcze czas...ja nie pomogę bo moja po zabiegu się już nie pojawiła :-) a może u Ciebie będzie podobnie ?!? :-)

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Jankesowa - Ty małpko...dlaczego nic nie mówilaś....to zapraszam na kwietnówki.....będzie mi raźniej!

Dziewczyny, a ja mam stresa....wierzę w moją fasolkę z całych sił....odgoniłam czarne myśli....ale dzis czuje się fantastycznie...poza piersiami wszystkie inne objawy poszły sobie....i mnie to martwi...

Dzis wyniki betki...proszę o kciuki!

Do góry