reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wisieńko, nie dołuj się i nie sieć już w necie.Nie doszukuj się niczego u siebie.Jeśli lekarz dał Ci zielone swiatło( że pisałaś iż pozwolił na starania się po @) i porobiłaś niezbędne badania to po tej @ ruszajcie do dzieła!
Pamiętam jak po raz pierwszy weszłam na to forum załamana ponad 3 tygodnie temu , świeżo po poronienieniu i zabiegui napisałam ,że mam już 33 lata i tak mało czasu na dziecko, to Ty mi odpisałąś żebym się nie dołowała bo masz 34 lata i też pragniesz po raz drugi zostać mamą.No więc będziesz jeszcze mamą maluszka !!!Ta cholerna@ przyjdzie!Zaczęłąm czytać to forum od początku( jestem na 400 stronie:)i niektóre dziewczyny dostawaały miesiączkę bardzo szybko, inne musiały trochę na nią poczekać.Ale z tego co pisały i co mówli im ginekolodzy wynikało, że należy sie martwić jesli miesiączka nie pojawi sie po 6 tygodniach.U Ciebie 6 tyg jeszcze nie minęło, prawda? Chociaż muszę Ci sie wyznać, że ja jestem trochę ponad 3 tyg po zabiegu i też juz z niecierpiliwościa czekam na tę @.Mój ginekolog, ze względu na to,że mam juz 33 lata i ,że wszyskie badania , które porobiłam do tej pory są ok, pozwolił nm rozpocząc starania o dziecko juz po @, o ile wyniki przeciwciał antykardiolipinowych bedę ok.Tak więc teraz tez czekam z niecierpliwością na @ i wyniki ACA , które będą za jakies 10-14 dni:(I w tym momencie chyba w łeb bierze teoria,że po poronieniu, łyżeczkowaniu itp.trzeba odczekać jakieś 3-6 m-cy.Zresztą może każdy przypadek jest inny?Sama czytałam na tym forum, o dziewczynach, które zaszły w ciąże od razu po pierwszej @, albo i wcześniej.Mnie tez pobolewa, a nawet od 4 dni mam jakieś plamienia, ale ginekolog po badaniu stwierdził, że wzystko jest na dobrej drodze i @ przyjdzie.Tak więc czekamy na te @@ i zabieramy sie do pracy!

reklama
Dzięki dziewczyny lanie po doopie mi się przyda. Ja zaczynam grzbać teraz po wyniku z histo z którego oczywiscie nic nie wynika.
maruszka ja juz mam pier.... i to mocnego:-D
Jade na zakupy bo pingwiny w lodówce zdychają

dziewczyny, ja mimo iż znam przyczynę (wysoka prolaktyna) to i tak nie chce mi się wierzyć i doszukuję się innych chorób.. Jestem takim własnie człowiekiem co tylko ciągle się dołuje i myśli ,że w życiu nic mu nie wyjdzie.. A myślałam, że się bedę cieszyć jak sie dowiem i będę wiedziała co należy leczyć..

Teraz akurat sobie myślę, że może z moim mężem też jest cos nie tak a mianowicie z jego nasieniem.. i że może należy to sprawdzić.. I jak mu to powiedziłąm to się zaczął denerwować i wmawiać sobie , że to napewno przez niego..
Jestem już cała chora od tego myślenia.. Ale wolę sprawdzić ,żeby jego problem wyeliminować.. I tu do Was pytanie. Gdzie takie badanie można wykonać w Kielcach?

Dzięwczynki kochane dziękuję za życzenia na drogę.:tak::-):-)
Pisałam już wcześniej,że intencje naszego forum "mam aniołkowych" będę codziennie dawała na nowennę i cała nasza 15 niebieska pomodli się w tej intencji.:tak::-D:-D
Po tamtej pielgrzymce kilku mamom się udało;-),może tam i jakiś palec Boży pielgrzymkowy też był ? :sorry::tak::-):-).
Teraz kolej na następne,następne i następne.
Wasze intencje indywidualne spiszę i wrzucę na Jasnej Górze do urny ,gdzie w czwartek po 15 sierpnia zostaną odczytane i w tych intencjach zostanie odprawiona Msza.Św.:tak::-):-) tak jak w zeszłym roku było.
Pozdrawiam Was i uciekam,bo czas jechać i z bagażem się zapisać.;-):-):-)

Dziewczynki mam prośbę.
Napiszcie mi obok nicka -swoje imię i przyślijcie.
Wszystkie intencje spisane,ale wolałabym napisać w imieniu konkretnej osoby z imienia, a nie z nicka forumowego.;-)
Kto nie zdąży dziś,niech pisze smsa na nr. 602 663 588
Dzięki ,pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ewa :)
As Kochana jesteś :*
Moja intencja nie różni się wiele od innych - pragnę zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko, jak najszybciej zostać mamą i poświęcić się wychowaniu dziecka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry