queenie
Zaangażowana w BB
Wisieńko, nie dołuj się i nie sieć już w necie.Nie doszukuj się niczego u siebie.Jeśli lekarz dał Ci zielone swiatło( że pisałaś iż pozwolił na starania się po @) i porobiłaś niezbędne badania to po tej @ ruszajcie do dzieła!
Pamiętam jak po raz pierwszy weszłam na to forum załamana ponad 3 tygodnie temu , świeżo po poronienieniu i zabiegui napisałam ,że mam już 33 lata i tak mało czasu na dziecko, to Ty mi odpisałąś żebym się nie dołowała bo masz 34 lata i też pragniesz po raz drugi zostać mamą.No więc będziesz jeszcze mamą maluszka !!!Ta cholerna@ przyjdzie!Zaczęłąm czytać to forum od początku( jestem na 400 stronie
i niektóre dziewczyny dostawaały miesiączkę bardzo szybko, inne musiały trochę na nią poczekać.Ale z tego co pisały i co mówli im ginekolodzy wynikało, że należy sie martwić jesli miesiączka nie pojawi sie po 6 tygodniach.U Ciebie 6 tyg jeszcze nie minęło, prawda? Chociaż muszę Ci sie wyznać, że ja jestem trochę ponad 3 tyg po zabiegu i też juz z niecierpiliwościa czekam na tę @.Mój ginekolog, ze względu na to,że mam juz 33 lata i ,że wszyskie badania , które porobiłam do tej pory są ok, pozwolił nm rozpocząc starania o dziecko juz po @, o ile wyniki przeciwciał antykardiolipinowych bedę ok.Tak więc teraz tez czekam z niecierpliwością na @ i wyniki ACA , które będą za jakies 10-14 dni
I w tym momencie chyba w łeb bierze teoria,że po poronieniu, łyżeczkowaniu itp.trzeba odczekać jakieś 3-6 m-cy.Zresztą może każdy przypadek jest inny?Sama czytałam na tym forum, o dziewczynach, które zaszły w ciąże od razu po pierwszej @, albo i wcześniej.Mnie tez pobolewa, a nawet od 4 dni mam jakieś plamienia, ale ginekolog po badaniu stwierdził, że wzystko jest na dobrej drodze i @ przyjdzie.Tak więc czekamy na te @@ i zabieramy sie do pracy!
Pamiętam jak po raz pierwszy weszłam na to forum załamana ponad 3 tygodnie temu , świeżo po poronienieniu i zabiegui napisałam ,że mam już 33 lata i tak mało czasu na dziecko, to Ty mi odpisałąś żebym się nie dołowała bo masz 34 lata i też pragniesz po raz drugi zostać mamą.No więc będziesz jeszcze mamą maluszka !!!Ta cholerna@ przyjdzie!Zaczęłąm czytać to forum od początku( jestem na 400 stronie