reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć babeczki!

Nie piszę, bo jakoś weny przez ten upał nie mam. Ale pozdrawiam was wszystkie razem i każdą z osobna :-)

Miłej niedzieli życzę!

reklama
Witam. No w końcu inna pogoda. U nas też zanosi sie na deszcz i to chyba dość spory.
Idziecie jak burza z tym pisaniem. Czytam Was prawie codziennie ale jakoś weny brak na pisanie. Ja spokojnie sobie czekam na @ która jak na razie nie daje żadnych oznak, a już powinna. Kurcze znowu cykle sie popsuły a było juz tak dobrze.
Olu ciesze, że z małym Juliankiem wszystko ok. Oby tak dalej. Nie odpisze każdej bo straciłam wątek.
Życzę udanej niedzieli :-)

no ja tez nie pisalam bo brak weny.. @ spoznia sie juz tydzien. zrobilabym test ale sie boje ze zobacze 1 kreske... ale od paru dni mam bardzo zmienne nastroje i takie dziwne zawroty i bol glowy mnie meczy.. ale pogoda jest super:) fajnie chlodno:)

kasienka ja na Twoim miejscu juz dawno zrobiłabym test. Po prostu jutro z rana zrób sikańca i wszystko bedzie jasne. A może jednak. Trzyamam kciukaski żeby pojawiły sie II kreseczki.

hej :) melduje, że u mnie wszystko ok :) siostra zostaje jeszcze tydzień...
zapisałam się już na usg 3d na poczatek sierpnia - będe wtedy w Polsce na urlopie.

kasienka862 trzymam kciuki za fasolke!

wszystkie serdecznie pozdrawiam :*

Ostatnia edycja:
reklama
Maruszka,Asiulek dziękuję:)
Kasieńko po tygodniu to już śmielutko możesz testować ,a wręcz powinnaś:)na pewno to fasolinek :)mocno trzymam kciuki!!!
a jak nie tym bardziej trezba sprawdzić.ale wierzę,że jak tyle @ nie ma to musi być ciąża!!!!! czekamy na wieści:)
Kasieńka a Ty z Zielonej widzę:) ja od ładnych paru lat kilka razy w roku jestem w zielonej,bo na obozach obok albo zawodach.najpierw jak sama w sport się bawiłam,a teraz jako trener:)te wakacje są wyjątkiem z powodu brzuszka i ostatni raz byłam w marcu.

Maruszka a może to jednak jakiś mały słodziaczek umościł się:)trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!!!!!nie ma @ jets nadzieja:)

ale tu pusto ,gdzie wy się dziewczynki podziewacie co?
w końcu pogoda milsza się zrobiła,ja byłam dziś na cmentarzu i nie płakałam.może to dlatego,że wcześniej w domu popłakałam ,bo jakoś tak mnie naszło na wspomnienia i refleksje.pewnie dlatego,że jestem na tym samym etapie i wszytskie wpomnienia stają się jeszcze żywsze,i nadal tak bardzo za nimi tęsknie:(mimo Julusia w brzuszku, którego kocham ponad wszystko! to moje córeczki zawsze są w moich myślach,nie ma dnia żebym o nich nie myślała. nie potrafię:( a poza tym byłam z bratem,mamą i babcią ,a rozklejamy się zawsze jak z M idziemy:(więc jakoś było łatwiej

Ostatnia edycja:
Do góry