reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hello!!!!:-)

Aga2323, zapalam (*), (*) :-)dla Aniołeczków, bardzo Ci współczuję. Zostań z nami!

Mysza84, niestety, ból brzucha okazuje się chyba rozlegulowaniem cyklu...:-( Mam dzisiaj takie plamienia podejrzewam przedmiesiączkowe ...:-(

Zjola, fajnie, że Twój M. tak entuzjastycznie podchodzi do posiadania dzidziusia, musi byc duzym wsparciem dla Ciebie :tak: Mój to niestety zamyka się w sobie i nie ma czasu - poważnie. Mamy własną firmę, musimy być dostępni 24h/dobę...:dry::sorry2::eek: Powodzonka życzę z serducha całego!!!:-)

Karolcia81, widzę, że jesteśmy na tym samym etapie - STARANKA. Mnie tez pobolewa brzuch od kilku dni, ale jak napisałam Myszce - raczej mi to na @ wygląda. Ale za Ciebie trzymam ogromniaste kciukasy!!!!:-D:-D:-D

Keilla, z @ to zależy kiedy straciłaś dzieciątko. Moje odeszło w 8tc i 5 d. Doktórka na wiz. kontrolnej po 2 tyg. po zabiegu powiedziała, że powinnam się spodziewać @ jeszcze za 4 tyg, a tu @ pojawiła się po 30 dniach od poronienia... Dostałam przyzwolenie na staranka... Ściskam mocno!

Kobietka22, EwelinaK, ja nie wiem co to, ale ja dzisiaj też cała w nerwach, nabuzowana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nie wiem w co ręce wsadzić....:no:

Jasminekg, trzymam kciukasy, bo wydaje mi się, że to ciąża :tak:;-):-D:-). Może hCG było za niskie, może za wcześnie testy zrobilaś. Powtórz za kilka dni!!!

Kłaczek, podoba mi się Twoje podejście. Jednak dzisiaj, w momencie, kiedy czuję, że ból bpodbrzusza to może być zbliżająca się @ (tylko ciut za wcześnie), to aż wyć mi się chce z żałości i przerażenia :no:, że to znów może trawć lata albo że się już nigdy nie uda!!!:no: Też założenie miałam takie, że nic na siłę, ale dupa~... se moglam założenie robić a moja mózgownica durna i tak po swojemu...:-( Aj tam, zła jestem...

Teraz jak sobie swój wpis czytam to widzę, że mam dziś rozchwianie emocjonalne jakies do dupy...

Przepraszam... Pożytku ze mnie nie ma żadnego

Ostatnia edycja:
Lina - co ty za farmazony wypisujesz! Jakiego pożytku nie ma?! Staramy się razem, ja też niedługo będę czekać czy @ przyjdzie czy nie. Uszy do góry! Będzie dobrze! Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie :-) A nawet jak za dwa lata, to co?! Ważne, żeby w ogóle było! Buźka

hej Kobietki :) właśnie Was skończyłam doczytywać... wogóle cały tydzień miałam zakręcony, no i jeszcze te upały - normalnie nie da sie wytrzymać... więc teraz tylko relaksik i leniuszkowanie :D no i nie dam rady Wam poodpisywać bo czytałam Was prawie 2 godz i nie pamietam co komu odpisać :p

jasminekg gratuluje! na pewno kolejny test z krwi pokaże dzidzie :) spokojnych miesięcy życze

A u mnie leci sobie... już niedługo wkraczam w 15 t a brzuszek oj malusi malusi, w zasadzie nic nie widać, więc czekam cierpliwie. Od ponad tygodnia już nie plamie i oby tak dalej. No i pochwale się moim zakupem :D zamówiłam sobie wczoraj
urzadzenie do sprawdzania bicia serca maluszka (nawet nie wiem jaka nazwa używana jest w Pl) i to chyba tak dla świętego spokoju... zawsze mogę sobie sprawdzić jak bije, a nie martwić się niepotrzebnie - naprawde fajna sprawa. Relacje zdam jak dojdzie przesyłka.

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku :* Trzymam kciuki za staranka i nowe fasoleczki :)
Buziaki i miłego wieczorku!!!

Czesc dziewczyny pamietacie mnie jeszcze??? Nie mam ostatni czasu do was zagladac za co was przepraszam...ehhh u mnie same problemy ostatnio i przez to staranka napewno z sierpnia bedziemy musieli przelozyc nie wiem nie mam juz sily na nic strasznie tesknie za domem jakis dolek mnie dopadl chyba za wiele tego jak na jedna osobe....:-(

reklama
Mysle ze dolek mi minie dopiero jak pozalatwiam wszystkie sprawy a sporo ich jest a myslalam ze wszystko pojdzie gladko przedemna rozwod z mezem ktorym rozstalam sie dwa lata temu moglam to zalatwic wczesniej ale ta moja bezmyslnosc ehhh i wyszly problemy z kredytem hipotecznym ktory wzielismy jeszcze przed slubem moj eks zadluzyl mieszkanie nie splaca kredytu przez trzy miesiace i wogole kreci nie moge dojsc z nim do porozumienia dodam ze przy rozstaniu on upieral sie ze bierze mieszkanie chcem mu pomoc wziasc na siebie to wszystko ale on robi mi na zlosc i chyba wlasnie sprawdzaja sie jego slowa z czasu kiedy sie rozstawalismy za uprzykrzy mi zycie. Naszczescie rozmawialam z adwokatem i powiedzial ze sprawa jest wygrana i wszystko na moja kozysc ale i tak mam dolek bo przez to tyle stresu i jeszcze spora sumke musialam nzbierac w krotkim czasie a to dopiero poczatek przedemna wszystkie te sprawy sadowe .....no ale coz za bledy sie placi:-(

Do góry