reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Carri – a nie chciałabyś nam tu suwaczka wstawić? :dry: Oj my dopiero się rozgadaliśmy w 4-5 miesiącu jakoś, a tak to wiedzieli rodzice, rodzeństwo i u mnie w pracy, bo mojego szybkiego biegania do kibelka i zakazu otwierania lodówki przy mnie nie dało się racjonalnie wytłumaczyć :-p

Jankesowa - oj jak m. zgrzyta zębami w nocy tzn, że ma szczękę przestawioną, moja siora ma to samo. Jak ja nie lubię w nocy nie spać, czas się wtedy wlecze niemiłosiernie. Trzeba było sobie urozmaicić noc jakoś na m. :-D Może po zmęczeniu byś zasnęła, a m. może by się nie obudził :-p

Zjola – tak na przyszłość ja się nie umiem obrażać ;-) Powodzenia na wizycie.

Kasiu – a jakby tak chciała zawsze być taka maluśka :-D

Mysza w sumie to 8 cykli :wściekła/y::wściekła/y: strasznie długo jak dla mnie :szok: ja nie chce @ :no::no::no:
Lilijanna u nich to rodzinne dziadek zgrzyta, ojciec zgrzyta, wuja i na dodatek mój mąż do tego kumulacja :szok: nie miałam kijka żeby fredzika podeprzeć hihihih
kaśka ale kociaczek słodki :)

witajcie dziewczynki
niewiem czy Aga juz sie pochwalila-28.05.2010 o godz 11:05przez cc przyszla na swiat kolejna sliczna istotka-Gloria z waga 3850g!!! dostalam foto od agnieszki i mala jest przesliczna!!!ma mega dlugie i geste czarne wloski-jest poprostu przeslodka :tak:
nie mialam okazji napisac wczesniej gdyz wlasnie w piatek wyladowalam w szpitalu z kolka kamicowa....dzis wrocilam chudsza o 4 kg bo nic nie jadlam tylko kroplowki....jestem po zabiegu usuniecia kamieni z woreczka zolciowego a za 2-3 tygodnie do innego szpitala na usuniecie kamieni z przewodu pokarmowego i chyba beda mi wycinac ten woreczek zolciowy...to tyle....zaraz doczytam ale nie odp...bo poprostu nie mam sily....ale chyba wybaczycie :sorry2:

Witam Kochane:-) Dziękuje za miłe słowa:-)
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane:-)
Witam nowe Aniołkowe Mamusie i zapalam (*) dla Aniołków.
Ja już się czuję lepiej. Jutro mam wizytę u gina, więc mam nadzieję, że rozwieje moje wątpliwości.
Słodziutka, ale się musiałaś najeść strachu. Ważne, że z dzidzią wszystko dobrze:-)
GRATULACJE DLA AGI:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry