reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Carri – a nie chciałabyś nam tu suwaczka wstawić? :dry: Oj my dopiero się rozgadaliśmy w 4-5 miesiącu jakoś, a tak to wiedzieli rodzice, rodzeństwo i u mnie w pracy, bo mojego szybkiego biegania do kibelka i zakazu otwierania lodówki przy mnie nie dało się racjonalnie wytłumaczyć :-p

Jankesowa - oj jak m. zgrzyta zębami w nocy tzn, że ma szczękę przestawioną, moja siora ma to samo. Jak ja nie lubię w nocy nie spać, czas się wtedy wlecze niemiłosiernie. Trzeba było sobie urozmaicić noc jakoś na m. :-D Może po zmęczeniu byś zasnęła, a m. może by się nie obudził :-p

Zjola – tak na przyszłość ja się nie umiem obrażać ;-) Powodzenia na wizycie.

Kasiu – a jakby tak chciała zawsze być taka maluśka :-D

Mysza w sumie to 8 cykli :wściekła/y::wściekła/y: strasznie długo jak dla mnie :szok: ja nie chce @ :no::no::no:
Lilijanna u nich to rodzinne dziadek zgrzyta, ojciec zgrzyta, wuja i na dodatek mój mąż do tego kumulacja :szok: nie miałam kijka żeby fredzika podeprzeć hihihih
kaśka ale kociaczek słodki :)

witajcie dziewczynki
niewiem czy Aga juz sie pochwalila-28.05.2010 o godz 11:05przez cc przyszla na swiat kolejna sliczna istotka-Gloria z waga 3850g!!! dostalam foto od agnieszki i mala jest przesliczna!!!ma mega dlugie i geste czarne wloski-jest poprostu przeslodka :tak:
nie mialam okazji napisac wczesniej gdyz wlasnie w piatek wyladowalam w szpitalu z kolka kamicowa....dzis wrocilam chudsza o 4 kg bo nic nie jadlam tylko kroplowki....jestem po zabiegu usuniecia kamieni z woreczka zolciowego a za 2-3 tygodnie do innego szpitala na usuniecie kamieni z przewodu pokarmowego i chyba beda mi wycinac ten woreczek zolciowy...to tyle....zaraz doczytam ale nie odp...bo poprostu nie mam sily....ale chyba wybaczycie :sorry2:

Witam Kochane:-) Dziękuje za miłe słowa:-)
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane:-)
Witam nowe Aniołkowe Mamusie i zapalam (*) dla Aniołków.
Ja już się czuję lepiej. Jutro mam wizytę u gina, więc mam nadzieję, że rozwieje moje wątpliwości.
Słodziutka, ale się musiałaś najeść strachu. Ważne, że z dzidzią wszystko dobrze:-)
GRATULACJE DLA AGI:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry