reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

olinka29 witam na forum i zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*]
Wszystkie wiemy, co czujesz bo przechodziłysmy lub nadal przechodzimy to samo...
Niestety ja nie znam nikogo, kto straciłby maleństwo w tak krótkim odstepie czasu. Porób sobie wszystkie badania i może odczekaj kilka miesięcy. Pamiętaj, że niekoniecznie jest coś nie tak, może to był po prostu przypadek.. Jest tu wiele przypadków dziewczyn, które zaszły w ciąże zaraz po poronieniu i wszytko było ok. Myśle, że nie ma reguły..
Ja straciłam swoją kruszynkę 19.02 w 13 tc i już rozpoczelismy staranka, nie wiem jednak czy to nie za wcześnie.
3maj sie Kochana :* i pisz kiedy tylko masz potrzebę

reklama
dziękuje EdyśG, wiem że nie ma reguły dlatego trzeba iść dalej, tym razem odczekam kilka miesięcy, to takie trudne...widzę że Ty też jesteś niecierpliwa i doskonale to rozumiem ;) na pewno będzie wszystko ok... pogoda sprzyja więc bierz się do pracy nad małym bobaskiem ;) a ja trzymam kciuki.. powodzenia

Witaj Olinka29
Przykre ze ciebie to az 2 razy doswiadczylo. Ja stracilam dzidziusia troche ponad tydzien temu i juz chcialabym zaczac. Wiem, niestety ze trzeba poczekac, a te miesiace tak sie wlec beda...Przytulam, trzymaj sie musimy byc silne dla naszych przyszlych dzieci.

witajcie kobitki
czytam Was regularnie tylko malo odpisuje, bo w sumie nie ma o czym pisac..
Justkabor - nie martw sie ja tez koncze w tym roku 32 lata a o te 1 ciaze staralismy sie 1,5roku...
u mnie wlasnie powoli sie rozkreca 4 @ po zabiegu , mysle ze pora zaczac dzialac zwlaszcza ze mam juz caly worek badan z ktorych nic nie wynika, czy ktoras z Was prowadzila kiedys wykresiki temperaturki ? zeby uchwycic kiedy jest owulacja?

Witam wszystkich!

Wczoraj jakoś po tych tragicznych wydarzeniach nie miałam weny do pisania:(

olinka29 - bardzo dobrze, że odważyłaś się do nas napisać, bo to forum do najlepsza terapia!Dla Twoich Aniołków światełka(*)(*). Na pewno to co się stało to nie Twoja wina!!! Teraz koniecznie zrób podstawowe chociaż badania i staraj się znaleźć przyczynę,chociaż nie zawsze się to udaje niestety:(

miosiowata - ja cały czas prowadzę, bo mi moja pani doktor zaleciła. Teraz od dwóch cykli coś się mi poprzestawiało i mam za wysokie temperatury w pierwszej fazie:( Czekam na interpretacje pani doktor.

Pozdrawiam każdą z Was

A jak tam Agatka??Alicja już po tej stronie brzuszka??

A TY Karola??

Witam. Zajrzałam z sentymentu. widze niektóre znajome nicki , ale wiele nowych. To wspaniałe forum, pełne wsparcia, takie je pamiętam. Tulę mocno nowe aniołkowe mamusie. Kochane, zawsze zróbcie przynajmniej podstawowe badania i wierzcie ,że się uda. Czasem to przypadek, czasem jest przyczyna. Ale trzeba walczyć. Ja straciłam aniołka w 2008 roku, te które mnie pamiętaja a nadal tu są wiedzą. Zaszłam w ciążę po 4 @ i urodziłam Madzię. Znalazłam przyczynę po zrobieniu wyników, tarczyca. Leczona pozwoliła mi donosić ciąże pomimo mojego sędziwego wieku, 37 lat obecnie.
Pomimo tego,że poczatki są trudne nie poddawajcie się, wiele dziewczyn z tego forum ma dzieciaczki.
Pati b, musisz uaktualnić listę, dziewczyny z marca już urodziły!
Serdecznie wszystkie pozdrawiam i tule mocno.
Będzie dobrze.

Smutnych dni ciąg dalszy..

Agatko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i popłakałam się ze wzruszenia.
Dziewczynki kochane proszę o kciuki jutro bo mam wizytę żebym zobaczyła bijące serduszko

reklama
Do góry