reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja ale dupek takiego to bym powiesiła chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja czekam aż pójdziemy na spacerek moje szczęście wypoczywa po obiadku chyba zaraz ruszymy piesek juz sie niecierpliwi ;-) , jakaś śpiąca sie zrobiłam ale dzis spokój an BB pewnie sie laseczki zlecą wieczore

Witaski:-D
mkami bardzo mi przykro z powodu Twojej straty ale wszystko jeszcze bedzie dobrze skarbie przytulam cie bardzo mocno

No a ja laseczki zyje i mam sie całkiem niezle tak ze WSTYDU WAM NIE PRZYNIOSŁAM:-D małe naciecie i po strachu nie bolało nawet tak mocno ale pewnie dla tego ze znieczulenie dostałam i zapobiegawczo kupiłam jeszcze opakowanie prochow bo czuje ze jeszcze troche dzis po boli :baffled:no ale dam rade:tak:a jutro ide do ginka zobaczymy co mi powie ciekawego

a u mnie net znowu chodzi jak krew z nosa sygnału prawie zero:wściekła/y: godzine probowałam tu wejsc do was:szok: normalnie zadzwonie jutro do goscia i go zj...ie bo wkoncu za co ja mam płacic za wgapianie sie w pusty ekran:baffled:

Mkami, przytulam mocno. Szkoda, że i Ty musiałaś tu trafić...

Alicja, co za frajer, ja pierdziele.

Mirka, zrób ten test, pleaseeeeeeeeeeeee.

Co do mierzenia tempki to trzeba ją mierzyć tym samym termometrem o tej samej porze przed wyjściem z łóżka. Najlepiej waginalnie.

A ja dzisiaj nie mogę normalnie funkcjonować. Koleżanka w 8 miesiącu ma wywoływany poród, bo okazało się wczoraj, że dziecko nie żyje... Cały dzień chce mi się płakać. I nie mogę sobie znaleźć miejsca. Ja straciłam 2 razy dzidzie na samym początku i było to dla mnie mega straszne. Nie potrafię sobie wyobrazić jej bólu w tak zaawansowanej ciąży... Świat nie jest sprawiedliwy.

masz racje nie jest
najbardziej co mnie wkurza ze tyle sie slyszy o tym ze ktos zrobil swojemu dziecku krzywde albo co najgorsze to zabil
jestem za kara smierci za takie rzeczy
nie wiem jak mozna skrzywdzic wlasne dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

also przykro mi z powodu nieszczęscia twojej kolezanki, masz racje śwait jest niesprawiedliwy jak już pisałyscie wcześniej my pragniemy dziecka a mamy problemy by donosic ciąże a osoby które nie chcą rodzą bez problemu
Nie wiem czy słyszałyscie ale ja byłam wstrząśnięta jak usłyszałam że w Polsce znaleźli noworodka martwego w reklamówce z wgnieceniem w główce co świadczyło o uderzeniu dla mnie to jest tragiczne i nie wyobrażalne jak można się dopuścic takiej zbrodni bo ja inaczej tego nie potrafię nazwac:no::wściekła/y:

Witam dziewczynki

Sorki że tak chaotycznie ale bardzo się spieszę... chyba mnie nie będzie wieczorkiem bo się umówiliśmy ze znajomymi.. chyba że bardzo późno zaglądne.. a teraz dopiero co wrócilam od koleżanki byłam na wodą i jestem normalnie BRĄZOWA..słońce mnie kocha a ja słoneczko...super wyglądam (Nawet się nie chwalę;-))

Witam nową dziewczynę....przykro mi że poznajemy się w takich okolicznościach...

ptaszynko - jeszcze ode mnie pogłaszcz brzusio :-):-D

also - normalnie tragedia :-( przykro mi...

Mikuś... a Ty dalej przygrywasz z NAMI :szok::dry::-D:-)

batonik - cześć laseczko..dawno Cię nie było...

I jeszcze miałam pisać o kimś ale wyleciało mi z glowy.. wybaczcie...mąż mi czyta jeszcze cos za uszami i normalnie mam sajgon :sorry:

Lecę pod prysznic i do znajomych.,...

Buziole

reklama
Do góry