Just widzę,że u Ciebie to już piękna ciąża.As, witaj! kopę lat! jasne, że pamiętamy :-)
mam nadzieję, że sprawy domowe uda Ci się szybko uporządkować i że nie będzie strasznie cokolwiek się dzieje
Olu, trzymam kciukasy! u mnie 33 dnia kreska była taka ledwo ledwo widoczna, choć cykle niby 28d, to akurat w tym cyklu była jakaś drobna odchyłka ;-)
Gosia, Wiola, dzięki za pocieszenie, że to nie tylko mnie kondycyjnie to coś na chodniku wykańcza ;-)
Ależ ja się cieszę.
Brawa.
Ze sprawami domowymi to nie tak łatwo.
Jak pamiętasz to mam synka cechami autystycznymi i on nie powinien mieć żadnych zmian nie planowanych.
A tu się okazało po powrocie z feriiże:
Mają podział klasy na dzieci integracyjne i zdrowe i częsc przedmiotów mają razem a częsc osobno
Pani od religii się zmieniła
lekcje mają w różnych salach
jakby mało było to jego terapeutka od SI zaszła w ciążę i znów zmiana terapeuty
Dla małego świat stanął do góry nogami
Już nie mam sił walczyć w imię idei.
Wczoraj dowiedziałam się o złej diagnozie mojego taty.
Może jakimś cudem go uratują.
Ech życie...
Ależ fajne i ciepłe fluidki od Was płyną,aż mi lżej na serduchu się zrobiło.dobra przekonalyscie mnie,zaraz pojde i betke zrobie,najwyzej sie rozczaruje,ale lepiej szybciej niz pozniej. przynajmniej bede miala pewnosc.
As w ciazy jest sporo dziewczynek najnowsze to na pewno Lucy i Daaa.a bardzej zaawansowane Ewela, Aga,Aguśka, Just, she.13x13 oczywiscie. Karola to juz 31 tc chyba. mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam ,ale nas tu duzo sie zrobilo
no a z bobasków najnowszych to na pewno Agnieszka i mama sówka
a co do staraczek to tez jest pare.
Mamom tym najnowszym oczywiście najszczersze gratulacje.:-):-)
Niech się maluchy zdrowo chowają.:-):-)
Dla mam oczekujących na maleństwa łatwego i szybkiego porodu życzęi oby maleństwa były zdrowe.
Och fajnie do Was zajrzeć.:-):-):-):-)
A my na razie przestaliśmy myśleć o 3 maleństwie.
Nie mam siły teraz na to.
Muszę wyjść z tego potwornego doła na wyżyny a potem będę zdobywać szczyty.