reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ola** wciągam sie pomaleńku, ale za Wami to ciężko nadążyć! Piszecie jak szalone i wystarczy że 1 dzień człowiek nieobecny i już kupa zaległości.
I chętnie od Ciebie zabiorę @, pod warunkiem że po miesiącu ktoś ją znowu ode mnie odbierzę. Wolę żeby już przyszła i zaczynamy starania...
Ja w ciąży tak miałam, że budziłam sie w nocy...cichutko do lodówki i podpijałam to dzidostwo...kilka łyków i spowrotem do łóżka.

Dziewczyny to zaczynamy się kurczyć...i ujędrniać! W grupie siła, więc damy radę. A jakbym czasem napisała że się "obżarłam" strasznie to proszę o solidny opieprz.

reklama
Ja tez sie biore za siebie mam taki orbitrek na ktorym cwicze.
Boje sie juz cos planowac odnosnie dzidzi.:szok:
Chemy wybrac sie na wakacje z moim T najlepiej nad morze.W tamtym roku nie udalo sie nam.A w tym napewno pojedziemy a pozniej moze dzidzia zobaczymy jak bedzie nie chce planowac nic.Co ma byc to bedzie
My mamy plany, żeby w czerwcu polecieć na jakąś grecką wyspę (kolejną na naszej liście marzeń)...i tam zaszaleć...i sobie pamiątkę przywieźć...bez względu na zielone światełka....no chyba, że jakimś trafem dzidzia poleci z nami w mamusi brzuszku, ale wtedy to chyba bym się bała latać.....

ola ale mi ten tylek w gorze po sexiku pomogl w zrobieniu Antosia :tak: przez 5 miechow albo nie mialam owu albo dlatego ze nie rzymalam w gorze haha moj chyba ma slabe plemniki kopci prawie paczke dziennie i do tego co dziennie po piwku musi sie napic no moze nie dzien w dzien a co trzy dni po jednym dwa :zawstydzona/y: wiec ne wydaje mis ie zeby jego plemniki byly super ekstra sprawne to im pomagam:-) z reszta owulki nie ma i chyba nie bedzie po @ ide na monitoringi i zaczynam brac clexane

zrobilam sobie sztuczne rzesy :-) godzine przyklejalam te kepki ale fajnie wyszlo :-) teraz mnie kiziaja po powiekach ;-)

a z mojego mierzenia tempki niedlugo wyjdzie na calej lini akcja serca :eek: z monitoru

ola** wciągam sie pomaleńku, ale za Wami to ciężko nadążyć! Piszecie jak szalone i wystarczy że 1 dzień człowiek nieobecny i już kupa zaległości.
I chętnie od Ciebie zabiorę @, pod warunkiem że po miesiącu ktoś ją znowu ode mnie odbierzę. Wolę żeby już przyszła i zaczynamy starania...
Ja w ciąży tak miałam, że budziłam sie w nocy...cichutko do lodówki i podpijałam to dzidostwo...kilka łyków i spowrotem do łóżka.

Dziewczyny to zaczynamy się kurczyć...i ujędrniać! W grupie siła, więc damy radę. A jakbym czasem napisała że się "obżarłam" strasznie to proszę o solidny opieprz.

trzeba podczytywac na bieżąco nawet jesli nie ma czasu na pisanie:)@ obiecalam dla Anethy ,ale zabieraj starczy dla was dwoch:)co do odebrania później to lepiej zeby juz zadna z nas nie potrzebowala. dosc smutków i aniolkowych mamus :(

Just he he domyslam sie ,ze chodzi o male ilosci:) ale to zawsze cos:)choc sadze,ze jak bede w ciazy to i tak odstawie wszystko,nawet slodycze jest przestalam. ochoty kompletnie nie mialam:) a teraz wcinam jak glupia:(

a Missiiss wlasnie mialas robic rzesy w pon i wkleic fotke...a co do tylka w gorze skoro pomaga:)w koncu mialysmy razem byc mamusiami,a ja czekac nie bede bo juz chcę:p

a Missiiss wlasnie mialas robic rzesy w pon i wkleic fotke...a co do tylka w gorze skoro pomaga:)w koncu mialysmy razem byc mamusiami,a ja czekac nie bede bo juz chcę:p

Oj tyłek w górze to super sposób...u mnie się sprawdził....
i do tego wspólne szczytowanie....myśmy własnie tak od razu trafili w fasolke....i to nawet dni płodne nie były....i tylko jedne przytulanki.....

Witam dziewczynki .
Jak babcie kocham nie było mnie kilka godzin a już nie sposób Was nadrobić.

Przede wsztstkim witam Katkaa - dla Twojego Aniołka zapalam (*).Z każdą nową Aniołkową Mamusią jest mi coraz trudniej ...:(((

Kasiu - słowa są zbędne. Przytulam i jestem z Wami....

Agu_ska, Ola - staram się nie męczyć mojego P. swoim zachowaniem ale nie raz już nie mogę.
Wczoraj do godz. 24 siedziałam nad dokumentami, ale i tak nie udało mi się pokończyć wszystkiego więc proszę mojego P. żeby mnie rano obudził bo muszę iść wcześniej do pracy.A on sobie dzwoni o dziewiątej, wiec go pytam czemu nie zrobił tego o co prosiłam. Powiedział że zrobił, budził mnie czyki dotknął mnie delikatnie palcem ale ja nadal spałam....wrrrr , a dzis musiałam wszystko na biega robić ....

Agatko - dziękuję za poparcie :))

Ewela - kochana wiem że kobiet w ciąży się nie bije ale jak napiszesz jeszcze raz ten wyraz ( placki ziemniaczane ) to...to...to... wypowiem Ci walkę w kisielu ......wrrrrrrrrrrrrrr

Agnieszka 0240 - jakie sliczności trzymasz na rękach ...ach...i jaka już duża ... i te włoski ....miodzio....

V_jolka - jako przedsiębiorca też w nie dość dużej miejscowości - mogę Ci doradzić profesjonalny sklep kosmetyczny z osobnym pomieszczeniem na solarium. U mnie coś takiego wypaliło a babeczki kupowału wspomagacze do opalania i różności po opalaniu w solarium...

Edytko - odnośnie lekarzy to ja już wolę się nie wypowiadać....

Mysza84 - myślę że każdy organizm jest inny, chociaż u mnie po zabiegu @ były krótrze, mniej obfite i mniej bolesne

Missiiss - kochana ja też uważam że tyłek w górze to dobry sposób , no i w moim wprzypadku wypróbowany i sprawdzony :))))

Niewymienione dziewuszki serdecznie pozdrawiam.

U mnie wszystko ok, mała wczoraj pozwoliła mi popracować i cały czas sobie spała a dzisiaj buszuje :)))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wklejcie zdjecia tych rzęsek...Może i ja się na kępki zdecyduję. Przez ponad rok robiłam te 1 do 1, ale męczy mnie to leżenie przez 3 godziny i może z tymi kępkami sama spróbuję.

cos mnie brzuszek boli moze ta wredota nadchodzi:( Karolcia,mississ jak tak to wiecej boboseksów z nogami w gorze nastepnym razem:0)
Karolcia udanej wycieczki,a co trzeba zaszalec.ja w Egipcie bylam dwa lata temu i bylo fajnie.w tym roku maluchy w brzuchu wiec nie bylo dalekich wypadow.

reklama
U mnie tez lezenie z nozkami do gory pomoglo ale ja ma tyłozgiecie macicy ,albo jeszcze na brzuchu
Ola nie moze nadchodzic do mnie przeciez wyslalas

Do góry