reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguś34 wiem wiem.. ja też majątek straciłam na badania. Dlatego chciałabym by inne dziewczynki mogły być uchronione przed takimi wydatkami ale nie wiem jak :no:
Bo sama wiesz że nikt by nie uwierzył ile kasy jest wstanie wydać na badania... póki się nie zgłębi w temat.
A mnie Aguś jeszcze nic nie uchroniło przed stratą.. dotąd mam na koncie same niepowodzenia. Więc też nie wiem co mnie jeszcze czeka .. Ale wierzę.
A może już pytałam ale proszę jeśli tak odpisz.. bierzesz jakies leki w tej ciąży?

Zmykam na śniadańko.. mąż przyniósł świeże pieczywko.. więc znikam :sorry:

reklama
dziewczyny....u mnie juz @ sie skończyła.....to znaczy jeszcze takie maleńkie brązowawe plamki są...ale od rana tylko tyle...to 4 dzień...normalnie to 4 dni ze mnie leciało jak z kranu a 5, 6 był taki lajtowy....czy to, że jest teraz taka krótka to źle? bo zaniepokoiło mnie to...no i poza tym pierwszym dniem...to jakas taka skąpa była.....
kurcze czy to znaczy, że endo marnie sie odbudowało i nie miało co lecieć, a może to nie @ tylko jakieś plamienia po zabiegowe...ale po 6 tygodniach to chyba tez nie możliwe?
w każdym razie nie była normalna...czy to powinno mnie zaniepokoić?:no:

Karolcia ja nieraz dwa tylko miałam okresa :sorry:

karolcia81 jak już pisałam w tym gąszczu postów. Ja miałam zawsze dość obfite i długie @. Po ostatnim poronieniu zaczęły mi trwać ok 4 dni i być dużo skąpsze (bolesne jak do tej pory) ale dużo skąpsze i jakie takie "lajtowe" też mnie to niepokoiło ale ginka mówi że to lubi się zmieniać po ciąży i że wszystko jest ok. Więc i u Ciebie chyba wszystko powinno byc ok.

Karolcia ja tez przed zabiegiem zawsze mialam @ 7 dni z czego cztery pierwsze to potop szwedzki a po zabiegu wszystkiego 4-5 dni i to takich malo obfitych ze bylam w szoku i na dodatek bezbolesnych choc wczescniej to bez garsci tabletek nie bylo mowy. ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze moze to zle, po prostu ucieszylam sie z nowego komfortu zycia, a na usg wszystko bylo ok wiec nie martw sie moze po prostu teraz juz tak bedziesz miec:tak:

Ja przed zabiegiem miałam długie i okropnie bolesne, ale lajtowe
A przede wszystkim NIEREGURARNE!
:-D
A teraz
jak mam @
to wcale nie boli
leje się ze mnie jak z kranu z okropnymi skrzepami
trwa jakieś 5 dni
z czego 3 to po prostu wizyta w toalecie co 40 minut
bo przesiąkam
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No i regularnie co 28-29 dni!

Witam was dziewczyny zycze milego dnia

Karolcia u mnie tez zmienily sie @ po pierwszym poronieniu ja zawsze mialam bardzo bolesne a po nie czulam wogole i doszly te brazowe plamienia.Ja sie boje mojej pierwszej teraz pewnie bedzie obfita

Karolcia ja nieraz dwa tylko miałam okresa :sorry:

karolcia81 jak już pisałam w tym gąszczu postów. Ja miałam zawsze dość obfite i długie @. Po ostatnim poronieniu zaczęły mi trwać ok 4 dni i być dużo skąpsze (bolesne jak do tej pory) ale dużo skąpsze i jakie takie "lajtowe" też mnie to niepokoiło ale ginka mówi że to lubi się zmieniać po ciąży i że wszystko jest ok. Więc i u Ciebie chyba wszystko powinno byc ok.

Karolcia ja tez przed zabiegiem zawsze mialam @ 7 dni z czego cztery pierwsze to potop szwedzki a po zabiegu wszystkiego 4-5 dni i to takich malo obfitych ze bylam w szoku i na dodatek bezbolesnych choc wczescniej to bez garsci tabletek nie bylo mowy. ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze moze to zle, po prostu ucieszylam sie z nowego komfortu zycia, a na usg wszystko bylo ok wiec nie martw sie moze po prostu teraz juz tak bedziesz miec:tak:

dzieki dziewczyny...pewnie, że by było fajnie jakby takie lajciki były..
.ale to na pewno nie oznacza marnego endo? No bo niby ono sie złuszcza podczas @...to skoro ona nijaka...to i endo marne, czy nie?
Bo normalnie to kilka maxi tamponów na dzień szło...a teraz dwa razy taki normal i to w szczycie...i to tylko dlatego, że sytuacja zmusiła...bo tak to na cały dzień by starczył!
pewnie sie doszukuje znowu złego....co?:sorry:

reklama
Do góry