reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

jakoś dzisiaj jestem w szoku jeśli chodzi o mój brzuszek, albo wziął i urósł i tym mnie zaskoczył, albo po prostu w tej bluzce ciążowej wyglądam na słonia - tak czy inaczej czuję się nieswojo, jakoś tak słoniowato :sorry:
:-D:-D:-D Ja się wcale nie śmieję :-D:-D:-D

wczoraj stwierdziłam, że plusem ciąży jest to, że zaczęłam się regularnie balsamować, wiadomo, że jak się mają pojawić rosępy to i tak się pojawią, no ale na pewno lepsze nawilżenie skóry nie zaszkodzi ;-)
A ja się nie mogę zmobilizować :no:

a z tematów nieciążowych to wczoraj się zszokowałam, jak zobaczyłam rozliczenie wody, z którego wyszło, że czeka nas dopłata 500 zł, ale chyba ktoś się rąbnął w obliczeniach, już to zgłosiłam i czekam na pomyślne rozstrzygnięcie, bo taki ekstra wydatek nie uśmiecha mi się
Ja czekam z niecierpliwością na rachunek za gaz. Z węglem jestem na bieżąco, natomaist gaz to jedna wielka niewiadoma. Zima nas wykańcza.

reklama
Hehehe jestem -zaraz zmykam do wanny i lecę na kawkę z koleżanką -godzina kawki w Warszawie trwa 3h -no bo dojazd w jedną i w drugą to 2h wychodzi:-D na szczęście nie ma korków bo sa ferie:tak:
S powiedział zebym jechała autem (wczoraj odebrałam prawko:-D) ale stwierdziłam ze za nerwowa jestem zeby sama jeździć i skończyć się to może porzuceniem auta na srodku ronda i inwektywami w które wplecione będą słowa "idę na piechotę auto neich stoi -jak mój mąż po nie nie przyjedzie to dla mnei moze tu stać 3 dni":-p

Ilonka26
nie wolno no spy -bo macica musi się obkurczyć -a nospa jest rozkurczowa wiec działamy wbrew naturze... wiem ze to czasem boli ale wolno wziąść paracetamol a no spy nie:no:

Słodziutka ale do mojego też chodziłam na NFZ:tak: to jest prywatna klinika a że podpisali umowę z NFZ to się im chwali -tylko dlaczego pozwolili mojemu ginowi odejść:szok: do niego już pod koniec roku zapisów nie było bo limity wyczerpane w listopadzie -tyle pacjentek miał -widać nie dostał podwyżki;-) a ten teraz -no cóż da sie przeżyć no ale... to jak z porshe na malucha się przesiąść:-D

Karolcia81 dobrze ze masz zajęcia -czas tak szybko Ci zleci:tak:

Pozdrawiam Was dziewcznki i uciekam -dopiero w czwartek będe miała więcej czasu -jutro gin na 10 i szkoła rodzenia na 18.30 więc w miedzyczasie się przywitam:tak: buziole

Witam!

chyba w podobną fazę wysypu hormonów wrogości wstąpiłam ;-), bo od paru dni tylko kombinuję do czego można by się przyczepić (delikatnie mówiąc ;-)) :eek:

jakoś dzisiaj jestem w szoku jeśli chodzi o mój brzuszek, albo wziął i urósł i tym mnie zaskoczył, albo po prostu w tej bluzce ciążowej wyglądam na słonia - tak czy inaczej czuję się nieswojo, jakoś tak słoniowato :sorry:

miłego dnia,
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-)

A mój P. co do brzuszkazawsze mnie mnie pociesza i mówi " ooo moje słoniątko zamienia się w mamuciątko" i jak tu się nie denerwować ??

Witajcie laseczki

U mnie dzis pruszy snieg, nieciekawie,nie podoba mi sie to wcale :confused2:

A co do balsamowania, a no mama zakupiony krem na rozstepy dla kobiet w ciazy "gerbera",ale powiem szczerze,ze co 3-4dzien sie balsamuje,bo nigdy tego nie robiłam regularnie wiec teraz tez mi to za bardzo nie wychodzi:eek:

Robie naleśniki naśniadanko :-)

A mój P. co do brzuszkazawsze mnie mnie pociesza i mówi " ooo moje słoniątko zamienia się w mamuciątko" i jak tu się nie denerwować ??
Mój co kilka dni mi powtarza, że jak już urodzę to trzeba mnie będzie odchudzić. Powiedziałam mu, żeby spadał, skoro i tak wiadomo, że przez najbliższe kilka miesięcy będę tyć, a nie myśleć o odchudzaniu

Witajcie laseczki

U mnie dzis pruszy snieg, nieciekawie,nie podoba mi sie to wcale :confused2:

A co do balsamowania, a no mama zakupiony krem na rozstepy dla kobiet w ciazy "gerbera",ale powiem szczerze,ze co 3-4dzien sie balsamuje,bo nigdy tego nie robiłam regularnie wiec teraz tez mi to za bardzo nie wychodzi:eek:

Robie naleśniki naśniadanko :-)
ja mam musli tropicalne z jogurtem naturalnym

reklama
Do góry