reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej kobitki

pati
nastepnym razem będa dwie reski zobaczysz :tak:

moj maz nie iwedzac ze go w konia robie teraz z tabletkami powiedzial ze idziemy na zywiol :-D wczoraj mi tak powiedzial bo sie chcia jeszcze klocic ze od 14 lutego to mu mowie przeciez tabsy wczesniej skoncze a on no dobra to pojdziemy na zywiol :-D:-D ale jaja ... choc i tak podejrzewam ze owu dopiero gdzies pod koniec stycznia labo w ;lutym bedzie bo tak to kiszka... mierze ta temp i ciagle sie wha miedzy 36,1 a 36,25 :no: a to juz 16 dzien cyklu :zawstydzona/y: wiedzialam e tak bedzie... no nic oby owu przyszlaszybciutko... a moze 25 juz zobacze pecherzyk na jajniku a moze jutro moz emnie zbada usg :-) o ile ma w gabinecie bo ide do przychodni bo ma mi zrobic jeszcze biocenoze iczystosc... poprosze o podglad sklamie ze nie mialam jeszcze sprawdzanego podwozia :-) a no i o cyto poprosze....

milego dzionka kochane ;-)

reklama
Cytat na dziś....
- A ty jak się masz? — spytał Puchatek.
-Nie bardzo się mam -odpowiedział Kłapouchy -już nie pamiętam czasów, żebym jakoś się miał

Alan Alexander Milne

Witam się dziewczynki i próbuję się znaleźć bez S po 3 tygodniach... pusto ale jak cicho:-)

Jak się odnajdę to zacznę być na bieżąco (mam nadzieję) -póki co kładę się bo mała zaraz mi brzuch rozniesie

czesc dziewczynki

a zasmarkana jestem na maxa, pije tą herbate z cytryną i to mleko z miodem,ale kichanie nie ustaje :wściekła/y: masakra z tymi glutami, za co ????

Pati nie martw sie wsio bedzie dobrze, jeszcze bliźniaki będą :-)

She nie denerwuj się i mnie przy okazji. bo ja kwasu też nie brałam tylko troszkę dłużej, bo ponad miesiąc, ale teraz grzecznie łykam. Słyszałam, że niektórzy lekarze od kwasu już odchodzą dlaczego nie wiem :dry:

Przed chwilą rozmawiałam z ginem w czwartek na wizytę na 14 idę :szok::szok::szok:

Kurcze wiedzieć, że człowiek pójdzie to wiedzieć, ale wiedzieć kiedy i na którą i że to za chwilę to takie inne wiedzieć. Już się denerwuję, tym bardziej, że A. ze mną idzie.

Powiedział, że progesteron mam dobry i luteina mi zbędna na razie, a ja tak chciałam brać chociaż 1x1 :no::no::no: Może mi się go uda w czwartek jeszcze urobić :dry:

A wczoraj mi wyszła febra, opryszczka czy zimno jak kto woli :baffled:. Miał ktoś coś takiego w ciąży? Póki co "leczę" to pastą do zębów, bo chcę to max szybko wysuszyć i natychmiast się tego pozbyć. Może któraś z Was zna lepszy szybszy sposób?

Pati trzymam kciuki za 4 bobocykl.

wlasnie pati blizniaki albo trojaczki nawet !!!:szok::-)

ja sie zbieram do pracy bbbrrr znowmnie ta kosc ogonowa bedzie napierdzielac :-(

a jutr zabieram sie za buciki na szydelku alo kocyk !!! nareszcie bede miala czas !!jupiiii :-)

czesc dziewczynki
a zasmarkana jestem na maxa, pije tą herbate z cytryną i to mleko z miodem,ale kichanie nie ustaje :wściekła/y: masakra z tymi glutami, za co ????

Ewela łykaj to wapno 4x1 jeszcze i wit. C 2x1 100 Mg. Mi gin kazał wapna nie przestawać brać. Ważne żeby tylko w ciepłej (takiej do wypicia na raz) wodzie rozpuszczać, a nie zimnej. Trzymaj się kochana cieplutko. Mi na katar kazał kupić krople Nassive. Pomogły.

reklama
Do góry