reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki

AgaS - witaj kochana w naszym gronie.

Wpadłam tylko na momencik pożegnac się. Dziś się czuję fatalnie, najadłam się rano orzechów po których dostałam mega wymiotów i jakoś czuje je w przełyku cały dzień.
Jutro znów do pracy, a w środę na USG połówkowe. Już dziś poproszę o kciukasy.
Kolorowych snów

reklama
Hej, a ja dwa dni trochę połaziłam i tak jakby przeziębienie, które odchodziło zrobiło nawrót :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kicham i kicham z 10 razy z rzędu- masakra jakaś :no:

Leżę już w łóżku i idę sobie zaraz zaserwować wapno i witaminkę C.

A jutro do pracy, pewnie z dwa dni pójdę i znowu zwolnienie wezmę, ciekawe tylko jak bardzo szefostwo się wścieknie. Jutro też dzwonię do gina i umawiam się na wizytę, bo przez to leżenie w domu minął mi termin badań.

A dzisiaj cały dzień jest mi tak jakoś siakoś, brzuch pobolewa, cycki bolą, szczególnie od dołu. A. musi mi dzisiaj je porządnie wymasować - koniecznie :-)

Dobry wieczór dziewczyny :)
Ja sama w domu i myśli mnie męczą.
Został mi tydzień wyczekiwania i wszystko będzie jasne: jestem czy nie jestem w ciąży.

jejku jak ten czas się dłuży...

A myśli mam miliony, radość, strach, smutek, obojętność. Niech ktoś przyspieszy czas!
Witam poniedzialkowo:happy2:
cappucino trzymaj sie dzielnie, ja tez czekam jeszcze tydzien i wszystko stanie sie jasne. niestety tak to w zyciu bywa ze wiekszosc czasu uplywa nam na czekaniu na cos. i to niestety przeslania nam radosc z zycia po prostu.
czest mam tak jak Ty ze sie zastanawiam analizuje i pozniej lapie sie na tym ze nie ma czasu na zycie tak jestem pochlonieta myslami. teraz coraz czesciej staram sie odpuszczac. co ma byc to bedzie....
pisz tu czesciej. wtedy jest duzo latwiej.

Dziewczyny pomocy! Właśnie się zorientowałam, że od kilku dobrych dni (może już nawet ponad tydzień) zapomniałam kompletnie o kwasie foliowym! Brałam tylko leki na zapalenie dróg moczowych i duphaston. A folik zupełnie mi wyleciał z głowy. Nie wiem czemu... Czy to zaszkodzi mojemu Maleństwu????

Jestem przerażona...

She nie martw sie na pewno taka krotka przerwa nie zaszkodzi dzidziusiowi. a tak w ogole to dawniej zadna kobieta nie brala kwasu i dzieci sie zdrowe rodzily. zacznij dzis znowu brac i nie stresuj sie bo to bardeziej dziecku zaszkodzi

Cholera, ja taka obowiązkowa i tak mnie te wyniki moczu przeraziły, że aż mi rozum odjęło. Szok. No nic... Wrócę do domu, to zażyję i do torebki sobie włożę na przyszłość. Kurcze... Ale plama... A najgorsze jest to, że nadal bym żyła w nieświadomości, gdyby na wieściach od ciężarówek, jedna z dziewczyn nie wspomniała o foliku...

witam
zrobilam testa o 5tej rano, negatywny
a jakies pol godziny temu @ zawitala z wielkim chukiem przylazla bo mnie masakrycznie boli brzuch :-(

eh mam mega doła :-(

reklama
Witam Poniedziałkowo, dziecko odwiezione do przedszkola ale ziiiimon Ja chcę już 25stopni na plusie!!!!!
Pati - kochana jak nie dzisiaj to nastęnym razem, pomyśl o tym że starania o dzidzię też są fajne:-):zawstydzona/y:
Pozdrawiam i trzeba się wziąść do robotki:baffled: a tak bardzo mi się chce:eek:

Do góry