reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Missiiss jak robiłam badanka to wszystkie IgG miałam wysoko dodatnie, a IgM ujemne. i różyczke i cytomegalię i i toxo ... i było oki ;-) po prostu miałam szczęście i łapałam wszystko jak leci :baffled: i miałam przeciwciała. a na różyczkę to zachorowałam 15 minut po zaczepieniu na różyczkę :baffled:

reklama
aha czyli w sumie zaczelam sie martwic tylko o de d-dimery ale zaraz poczytam to co kasikz wyslala dziekuje bardzo :tak:
no i jeszcze powinnam dostac niedlugo wyniki na p.pkardiolipidowe i wsio... a no jeszcze czystosc bede robila i biocenoze... ale tak wsio ok wychodzi....
ehh oby bylo dobrze bo ja nie chce przekladac staranek :no:

takze kochana ja Ci jak zwykle pomarudze :-) poczekaj na wszystkie badanka i dopiero do dziela, bo potem bedziesz sie niepotrezbnie denerwowac ;-)

missiiss przestan czytac !!!!! wiesz ile ja sobie chorob nawkrecalam ! internet to czasami zabojstwo dla psychiki. jak sie martwisz to zadzwon do gina i zapytaj

ehhh

nie no nie bede zawraacala dupy teraz ginowi jak w ciazynie jestem... jutro zadzwonie i zarejestruje sie do niego ...
ale powiem wam ze myslalam ze umre jak zobczylam te wysokie wynikki ale skoro to przeciwciala ze mma a nie choruje to mi ulzylo :tak: a przeciwciala nic nie zrobia dzidziusiowi??

mississ koti ma racje przestań czytać bo oszalejesz od tego. Ja to chyba miałam wszystkie choroby o których czytałam i po pewnym czasie dałam sobie spokój. Naprawdę można od tego ześwirować.
Mississ będzie dobrze.

reklama
dzieki z emnie uspakajacie bo na pierwszy rzut oka na badania myslalam ze osiwieje... choc u mnie to by bylo niemozliwe :sorry2:
no wlasnie czytalam ze jesli mam przeciwciala rozyczki t o jestem bezpieczna ufff ulzylo mi tylko te d-dimery mnie mecza ciut ale jutro zadzwonie do ginka sie popytam co i jak i przyjde do niego moze za tydzien na wiyte juz sie nie moge doczekac kiedy tam pojde... podejrzalabym czy pecherzyk jakis sie robi na jajnikach :-);-)

Do góry