reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie
Ale wczoraj posiedziałyście. Nie był to najweselszy dzień. Oby ten był lepszy.
A wiemy w końcu co u Agatki?
Ja po śniadanku i nie długo pojadę na cmentarz bo dzisiaj mija 6 miesięcy.A potem do sklepu o ile będe miała siłę.
Pozdrawiam was gorąco
Jak będziecie mieli jakieś wieści od karoli to piszcie

wiajcie....
mam nadzieje ze z karolcia bedzie dobrze...
13x13 ty tez moglabys wskoczyc choc na chwileczke i napisac co u was...
mamaamelusi fajnie ze masz taka mala istotke ktora mozesz potulic.....to przynajmniej taki jasny promyczek w tym niesprawiedliwym zyciu...
agnieszko no fakt-ten zab nie mial cie kiedy zabolec...przyjme twoj bol zeba zebys ty mogla myslec tylko o narodzinach coreczki :)))

Martwię się o Agatkę... Długo jej nie ma... Powinnyśmy przełożyć ją przez kolano jak się pokarze, no ale przecież ciężarnych się nie bije.... ;-);-)

Cześć Dziewczynki!
mam nadzieję, że dzisiejszy dzień przyniesie same dobre wiadomości, bo wczoraj stanowczo za dużo było tych niedobrych :no:

zaczynam obmyślać postanowienia noworoczne, po pierwsze czas zmienić dietę:wściekła/y: pora na odwyk od słodyczy oraz śmieciowego żarcia :zawstydzona/y:

pozdrawiam Was serdecznie :-)

hej. no wlasnei neistety 13x13 nic sie nie odzywa.juz wczoraj o tym rozmawialysmy,ale sms zostal wyslany.
Aga ząb to faktycznei kiepski moment. ale ta Mala twardo w mamusi siedzi:)
ja zastanawiam sie czy jutro wrocic do M na sylwestra.ale to spora podroz kurcze i 1go musialabym powrocic w gory.
a dzien musi byc lepszy. jak tam Karola dzwonila do jakiegos gin pytac o ten szew?
a o Karolci tez myslalam i spac nei moglam,stresu nam napedzila:(oby bylo dobrze

reklama
Martwię się o Agatkę... Długo jej nie ma... Powinnyśmy przełożyć ją przez kolano jak się pokarze, no ale przecież ciężarnych się nie bije.... ;-);-)
Agata, wybierała się wczoraj z mężem do kosmetyczki, może romantyczny wypad upiększający im się wydłużył ;-)
w sumie to nie wiem czy jest już w Wawie, czy jeszcze u rodziców, tak czy inaczej mam nadzieję, że jest ok, tylko wolne od kompa sobie zrobiła

Do góry