reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie co?
mam lekkiego stresa przed wtorkową wizytą
wiem że będzie dobrze ale mimo wszystko trochę się boję

Kasiu ja też mam lekkiego stresa. Jakby nie było musi być już zarodek i powinno być serduszko. A jak nie będzie? Przecież minimalne szanse też są... :-(

Daaa testuj! Ja mam długie cykle, bo ok. 34-36dni. Teraz zrobiłam test z głupia franc 28dc i zobaczyłam 2 kreski :-) Więc leć po te zachomikowane siuśki i szybko nam mów co widać. A jak będzie jedna krecha to zrobisz znów za kilka dni :-) Jak są szanse to nie trzymaj nas w niepewności. Im więcej nas na sierpień tym lepiej ;-)

NIE DAJ SIĘ PROSIĆ KOBITO!!! ;-)

reklama
Ej dziewuszki (wiem że sie zdania nie zaczyna od ej)
wiecie co -Edytka miała zrobić porządki na forum -już się ucieszyłam... no ale spotkała Ją tragedia... mam nadzieję że wróci do nas po nowym roku i się tym zajmie... bo kurcze naprawdę się przyda te 10 stron zmniejszyć do paru głównych tematów...

Po nowym roku napisze do niej jak się czuje i czy jest na siłach się tym zająć -jeśli tak to super, jeśli nie to poproszę Ją o wskazówki i postaram się coś tutaj posprzątać...

Wiem że wątki można łączyć więc takie jedno -dwu postowe pytania możnaby zebrać w całość, różne wyznania mam też w jednym... tematycznie jakoś to złączyć...

Biedne to nasze forum bez opieki:-(

Witam dziewczynki . U mnie bielutko za oknem i śnieg drugi dzień bez przerwy pada.
Wpadłam się tylko przywitać i dalej biorę się za świąteczne pożądki ale w miarę oczwiście swoich możliwości bo brzuszek pobolewa i od czasu do czasu na boczku muszę poleżeć.
Pozdrowionka dla wszystkich

daa hehe z tymi siuskami to dowalilas :-D ale to niezly patent jest .... bo jak ja sobie obiecalam ze nie zatestuje nasteonego dnia tylko za dwa dni to pozniej zlowalam a te chomikowanie jest dobre :-D;-) testuj!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki strasznie was zaniedbuje :zawstydzona/y:, ale już bigosik jest śledzie włożone
13X13 to śledzie na wigilije :tak:
dziewczynki a jak u was jest z potrawami czy jest ich 12 czy nie i co serwujecie sobie w święta?
ja dziś biegałam jak gooopia po mieście dokupić pare rzeczy bo mój M zabrał dowód rejestracyjny do pracy (napewno zrobił to z rozmysłem:confused2:) autko chciałam przepalić i przegonić po mieście ,ale będe musiała tylko odkopsć i przepalić na parkingu ehh.
kupiłam sobie zestaw do maniciure i fajne naklejeczki na paznokcie zapuszczam długo i są już długaśne więc można ozdabiać :tak:.
No a pozatym to obiadek mam w postaci zupki pomidorowej i ogólnie sie lenie kupiłam sobie też książke romantyczno obyczajową w sumie to już 20sta bo kupuje całą serie żeby sie dowiedzieć co będzie dalej musze kupić następną część ,ale drugą część sagi kupie hurtowo wychodzi 112zł taniej:-):tak:

Pozdrawiam was cieplutko w tą brrrr zime, Agnieszko oj niedługo sie rozpakujesz nam:tak:;-)
A to moje dzieło:

Załączniki

• DSC03019.jpg
    DSC03019.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czekam z testowaniem do jutra :-):-)
Ale pewnie @ przyjdzie szybciej :sorry:

Ale się wkur**łam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwonię po wszystkich laboratoriach i nigdzie nie można zrobić tych wymazów :confused2:
Albo mają tylko Urogin, albo mówią, że to musi lekarz pobrać :confused2: No to mówię, że ja chce prywatnie to porobić - nie nie można :wściekła/y::wściekła/y:
A mi póki co trzech lekarzy odradza wymazy :confused2: Bo to bez sensu :confused2: A ja jednak byłabym spokojniejsza w kolejnej ciąży :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witam i melduje ze zyje
od rana pieklam ciasteczka, przegrzal mi sie piekarnik bo sie zbuntowal po trzech godzinach pieczenia... teraz musze sie zabrac za moja prace na finanse bo tak wlasnie sie pracuje w parach.... normalnie lep urwe tej drugiej osobie bo miala mi w poniedzialek wyslac swoja czesc i widze ze ma to w dupie kurde (ciekawe czy mi slowo wygwiazdkuje hihi) w niedziele na dodatek mam kolokwium z angla (tym razem pamietam-narazie) wiec jak narazie nie mam na nic czasu choc nie pracuje... nie wiem jakbym dala rade chodzac do pracy chyba wszystko bym w nocy robila i w ogole nie spala...

aha i okazalo sie ze moj kot uwielbia snieg... tarza sie w nim a do domu przychodzi obwieszony soplami haha wyglada jak owca wyciagnieta z zamrazarki... a potem chodzi po domu i z niego kapie :-D

milego popoludnia i przepraszam ze nie doczytam znowu co u was. w ogole czy karola81 sie odzywala? bo sie martwie i chcialabym wiedziec czy sie moze na badanie prenatalne umowila??

papa daa widze ze jutro testujesz wiec trzymam kcuki aby bylo po twojej mysli ;-)

reklama
Do góry