reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ostatnio cos malo sie udzielam i normalnie gubię się w tym co piszecie :( Wierszyk na grób chyba sama wymysle juz mam nawet koncepcję. jutro dzwonie rano dowiedziec sie o wyniki przeciwcial antykardiolipinowych. wymaz z moczu zrobilam choc nei wiem czy bakteria ktora podejrzewam wyjsc moze czy raczej z pochwy trzeba.ale to wyniki w czwartek wiwec zobaczymy.poza tym najwazneijsze te przeciwciala . pojde do gin i dowiem sie co warto w moim przypadku zrobic jeszcze.

reklama
ola a tobie lekarz kazal to zrobic czy sama na wlasna reke robilas?? kurcze ja nie wiem czy ja za dlugo nie czekam do tych wynikow jakie chce zrobic ... nie cce zeby mi lekarz powiedzial ze narazie nie ma co robic... ta chlamydie i cytomegalie i tak chcialabym zrobic sobie tak na wszelki wypadek

Hej!

Ilonka26 - gratuluję!!!:)Bardzo się cieszę z kolejnej fasolki:)

Karolcia81 - popieram dziewczyny, na Twoim miejscu poszłabym gdzieś zrobic usg...

Dziewczyny a ja zgłupiałam już kompletnie, zupełnie nie wiem co sie dzieje z ta moją tarczycą:(

Jak pisałam wielokrotnie niedługo po zabiegu, strasznie "wyszła" mi tarczyca...usg potwierdziło wole guzkowe. Teraz niedawno szyja powróciła do normalnych rozmiarów(sama bez leków)

10/11/09 zrobiłam tsh wynik 0,141 (norma: 0,550-4,780_ czyli NADCZYNNOŚĆ

Ponieważ w czrartek ide do endokrynologa, postanowiłam powtórzyć badania(żeby mieć swieże)i zrobiłam jeszcze ft3 i ft4

I tak:
FT3 2,72 (1,71-3,71) czyli w normie

FT4 1,05 (0,70-1,48)czyli też w normie

a TSH 7,178 (0,350-4,940) czyli NIEDOCZYNNOŚĆ

I juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć:(

Miała, któraś z Was coś takiego???

Pozdrawiam i miłego wieczorku zyczę!!!

ola a tobie lekarz kazal to zrobic czy sama na wlasna reke robilas?? kurcze ja nie wiem czy ja za dlugo nie czekam do tych wynikow jakie chce zrobic ... nie cce zeby mi lekarz powiedzial ze narazie nie ma co robic... ta chlamydie i cytomegalie i tak chcialabym zrobic sobie tak na wszelki wypadek

mialam poczekac dwa meisiace i zrobic te przeciwciala wiec zrobilam,nic wiecej nei kazala ale ja mysle nad ta ureaplasma wiec posiew mcozu zrobilam. z pochwy robili w szpitalu wiec jak pojde do gin to moze czegos sie dowiem,nawet badan lozyska nei odebralam, a te chlamydie itd to zapytam bo tego duzo i nie wiem czy u mnei trzeba,nie chce popadac w paranoje

witam.
Mam mało czasu ostatnio i forum zaniedbuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kłopoty mnie zżerają i wogóle do bani...
Mam totalnego doła ,więc nie zanudzam.
Napiszę Wam tylko co mnie trapi i spadam.

Kuba znów czarną kropkę w szkole dostał....:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj też dostał ,bo pobił kolegę (kopnął go buzię) i pobił się z panią.
Pobił dziś panią ,uderzył ją w oko :szok::szok::szok:
Zrobił się taki jak był w połowie września.
Nadpobudliwy rozkojarzony,nie chce nic robić na lekcjach,bije i przezywa dzieci,ciągle biega a jak usiądzie to natychmiast zasypia na 10 -15 minut i dalej szaleje.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
Wcale mnie nie słucha,kary i nagrody nie działają.:no:
Coś się na pewno zmieniło w jego otoczeniu ,ale co????
On tego nie powie, a ja nie mam bladego pojęcia.:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czyli błędne koło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cholerny Asperger :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłej nocki moje drogie.:tak::-):-)

Witam
dziewczyny wrocilam od lekarza jak zobaczyl bete mowi ze bardzo sliczne rosnie aha wedlug niego to 5 tydzien i 3 dzien i wedlug usg tez zmierzyl pechcerzyk podobno jest bardzoo ladny ma 13mm jest w nim cialko zolte i dzidzius tak powiedzial.Ale serduszko jeszcze nie bije bo zawczesnie zeby bilo slowa lekarza.
Ale sie uspokoilam troche termin mam na 13 sierpien:)A nastepna wizyten na 29 grudnia mam zrobic badania z krwi.
Pozdrawiam i zycze milej nocki

Kasikz to trzymam kciuki do soboty i z niecierpliowścią czekam na wieści. Mam nadzieję, że po niej wstawisz suwaczek?

Anetha no widzisz! Wszystko jest ok! A nie mówiłyśmy?! :-) Mam nadzieję, że jesteś teraz spokojniejsza :-) Idziemy z długością ciąży prawie łeb w łeb :-) A przewidywany termin porodu mamy dokładnie ten sam :-)

Ilonka piękne 2 krechy! Gratuluję i bardzo się cieszę. Spokojnych 9 miesięcy :-)

Kasikz, Anetha, Ilonka zapisujecie się na sierpniówki? Jak Wy się dopiszecie to i ja się dopiszę. Bez Was chyba nie będę miała odwagi ;-) A na pewno będę się tam czuła samotna :-)

Miłego dnia Wszystkim :-)

reklama
Anetha pomyliłam się :-) Z wrażenia źle przeczytałam Twój post. Ja mam 14/08, Ty 13/08. Ale tak jak pisałam: zdąży się to jeszcze pozmieniać. A poza tym: co to jest ten jeden dzień :-)

Do góry