reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam pytania do dziewczyn, które w ciąży biorą/brały zastrzyki clexane.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
W które miejsce na brzuchu się je robi?
Jak się je robi?
Ile razy w ciągu dnia?
Do którego tygodnia ciąży?

Dla mnie najbardziej przerażający jest fakt samych zastrzyków :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kiedy ktoś mi je robi, to po prostu nie patrzę... A tu będę musiała :sorry::sorry:
No, ale dla dzidziusia wszystko :sorry::sorry:
witajcie kochane
ja was podczytuje ale nie mam czasu odpisać za bardzo bo mam tyle spraw do załatwienia że nie mogę się ogarnąć.
daa ja biorę zastrzyki od 4 miesięcy na podtrzymanie co prawda nie w brzuch tylko w tyłek ale dostaje podwójną porcję co 4 dnia a to jest takie gęste jak olej uwierz mi słońce da się przyzwyczaić. Już w sumie mi się kończą i zobaczymy co i jak czy będzie dobrze czy znowu trzeba będzie do nich wrócić ale mam nadzieję że dzidzia już nie będzie robiła psikusów mamusi i nie będziemy do nich wracać.
karolcia ja już ci napisałam sms. Tzrymam kciuki kochana wszystko będzie dobrze:-):-)

reklama
myślałam,ze juz cos bedzie, czyli ja tez nie mam co liczyc,ze bedzie u mnie widac. Chociaz ide na nastepna wizyte po 16stym tygodniu, wiec moze moze juz zobacze czy to dziureczka czy patyczek :-d:-d:-d:-d
ewela ja niby dowiedziałam się w 17tygodniu ale do tej pory to jest nie pewne bo dzidzia jest tak ułożona że nie chce pokazać co ma między nóżkami ale niby na 90% dziewczynka :-):-)

karola, tylko, że te w brzuch to się robi samemu i temu ten strach u daaa ;-)

ewela, na nastepna jutro, ale to wizyta bez usg
słońce ja wolałabym dawać samemu bo jak te kobity dają to mam taką siną dupę i takie skrzepy że jak dotykam ręką to naprawdę mnie boli.a tak będziesz miała kontrolę nad tym wszystkim.a przez to ze one tak mi dały zastrzyki to samo wkucie tak boli bo trafiają w skrzepy.

Karolcia kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
karolcia kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
cześć koti cio tam słychać u was:-):-) niunia czy ty też miałaś wrażenie że brzuszek ci stanął w miejscu bo mi się wydaje że mi nie rośnie i przytyłam tylko 3kg

Do góry